Šabić: Gde su pare od male Tijane!

Па, ваљда ће се коначно расплести то клупко.

Овде смо потрошили силне стране на ту тему, једва чекам да чујем шта су то толико паметно урадили са тим парама.

Па, ваљда ће се коначно расплести то клупко.

Овде смо потрошили силне стране на ту тему, једва чекам да чујем шта су то толико паметно урадили са тим парама.

nadamo se. mnogo je spekulacija i nagadjanja vec duze vreme a nikako istinu da saznamo.

Математика је проста.

Сада их треба оптужити за убиства оне две девојчице, чини ми се, које су у међувремену умрле јер није било пара за њихово лечење.

И родитеље Тијане и све који су били умешани у превару, смрадови.

sve ovo je samo dokaz koliko je ovo špijunski forum. sećam se pominjali smo te lopuže i na temi vezanoj za devojčicu koja je nestala, pominjali smo ih i na temi o luki i BUM! evo ministra sa novom pričom.
Ne mogu da zaboravim kad sam pre 3 meseca, kad je zbog poplava proglašen dan žalosti, na temi o poplavama ušla preko mobilnog na forum napisala poruku da zastave koje vise na zgradi sedišta dve stranke nisu spuštene na pola koplja. nije prošlo više od sat vremena, zastave su skinute. mrzelo ih da skinu pa spuštaju na pola koplja pa opet kače, nego su skinuli.
evo kad sam poslala poruku
aIMG_4163.jpg

onda sam se poslo oko pola sata vratila kad ono...
1IMG_4169.jpg

ajde da potegnemo još neku "zaboravljenu" priču :zper:

p.s. poruka je čak i brisana tokom dana. više puta sam pisala. u njoj nisam, mogla da stavim i fotke samo sam napisala da stranački botovi treba da podsete svoje šefove u sedištima da je dan žalosti. slike sam stavila tek kad sam došla kući sa posla

Poslednja izmena:
sve ovo je samo dokaz koliko je ovo špijunski forum. sećam se pominjali smo te lopuže i na temi vezanoj za devojčicu koja je nestala, pominjali smo ih i na temi o luki i BUM! evo ministra sa novom pričom.
Ne mogu da zaboravim kad sam pre 3 meseca, kad je zbog poplava proglašen dan žalosti, na temi o poplavama ušla preko mobilnog na forum napisala poruku da zastave koje vise na zgradi sedišta dve stranke nisu spuštene na pola koplja. nije prošlo više od sat vremena, zastave su skinute. mrzelo ih da skinu pa spuštaju na pola koplja pa opet kače, nego su skinuli.
Pogledajte prilog 336455

Pogledajte prilog 336454

p.s. poruka je čak i brisana tokom dana. više puta sam pisala. u njoj nisam, mogla da stavim i fotke samo sam napisala da stranački botovi treba da podsete svoje šefove u sedištima da je dan žalosti. slike sam stavila tek kad sam došla kući sa posla

da znas intelektualni i moralni profil tih idiota nista te bi cudilo

Математика је проста.

Сада их треба оптужити за убиства оне две девојчице, чини ми се, које су у међувремену умрле јер није било пара за њихово лечење.

И родитеље Тијане и све који су били умешани у превару, смрадови.

Ma kako da ne? Ne moze da se optuzi neko za nesto sto nije direktno kriv., niti je duzan da to uradi. Ali moze da se moralno optuzi ili ukori.

Pogledajte prilog 336455

Pogledajte prilog 336454

Kolika je ovo paranoja, najbolje dokazuje ovaj post.

Ovo je javan forum i moze da ga vidi svako. A zato sto se neko "osmelio" da bude na strani vlasti ili roditelja makar u pocetku, on je automatski i spijun ili "placeni SNS bot"? Kakva je bre ovo komunjarizacija foruma? Pa meni ovakve stvari ne bi pale na pamet, a kome padaju, pre ce biti da je on spijun.
Vi ovde prozivate ljude koji su na strani vlasti, stavise potpune neistomisljenike, jer ovo nema veze sa vlascu, da su spijuni, pa nije li vas bar malo stid?

Back