pomirimo se sa sudbinom da zivimo u zemlji Srbiji, zemlji SELJACHINA na brdovitom Balkanu!!! Ovo nije nishta protiv Bojana, protiv choveka nemam nishta, u vishe navrata je anulirao tu svoju izjavu na odredjenim temama!!! Ali vecina je zapravo mnogo gora, naime, u klubu u kome sam ja radio metal night, pa mi u sred BEOGRADA u kome zvanichno ima najvishe ROCKERA I METALACA dodje grupa ljudi iz ZAGREBA, zemlja u kojoj je otkazan jedan festival koji je mogao kao i exit pre toga da postane deo neke moderne tradicije ove zemlje zvani CASTLE FEST (kad Slovenci imaju Metal Camp, Nemci imaju Wacken, Amerikanci Ozzfest, Bugari Monsters Of Rock, zashto ne i ovde da se organizuje tako neshto, lepa ideja, pogreshna zemlja)!!! Evo u istom tom klubu u kome sam ja radio night je pre toga iz zajebancije i vlasnikove radoznalosti napravljen DZIBERIJADA NIGHT, pushtale se domace 90'e! Na zalost, od kapaciteta kluba (250 ljudi) bilo je svega 190 ljudi I SVI SU BILI METALCI!!! Isto tako chinjenica da metalci radije idu na Cecu i Sinana nego na neki metal koncert potvrdjuje i otkazan Slayer na Tashu a opet rasprodat Mitar Miric (prvih 4 reda su chinili "metalci")!!! SHTA VISHE RECI???