Sabani Folkeri Fenseri koji se tripuju da su rokeri,metalci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bRu zLi

Poznat
Poruka
9.401
Evo kao razlog otvaranja teme citiracu sam sebe sa jedne teme muzicke o pevacicama divama jer mi se ovo vise smucilo i zelim da to jednom isteramo na cistinu.....

Bojan BRT opasan blek metalac i vrsni poznavalac muzike ovo pise

Citat:
Original postavio Bojan_BRT Pogledaj poruku
Gledam sam Cecu uzivo,volim i nju da slusam ali Brena mi je mozda za nijansu ozbiljnija.Zavisi za koju situaciju,ali obe su super.Toma je legenda

A sad ja koment:

E ovo sam morao da iskomentarisem i to dubinski frojdovski psihoanaliticki

Dal si ti normalan?????Idi odmah se ubi'.....................Ovamo slusas black metal ovamo Cecu,pljujes po svim metalcima,rokerima po njihovom oblacenju a ti si koliko vidim JEDNA VEEEEELIKA SABANCINA koja nema muzicki identitet

Jedan poooozer veeeeliki........

Ovamo kao slusas blek a ides i kreces se po "grandovskoj subkulturi" i u tom si tripu......

A to kao na konto toga TAMO SU DOBRE RIBE PA ZBOG TOGA RADIS - Ubij se odmah kad mozras zbog riba to da radis,ako nisi znao metal rock ili bilo sta drugo je nacin zivota nije to samo muzika,to je lifestyle,to je pogled na svet,to je filozofija,to je nacin oblacenja,a ti sve to ismejavas.......
Ja npr od kada sam pustio kosu JEL ZNAS KOLIKO MI DEBILA FENSERA STO ME ZNA REKLO JAO OSISAJ SE MNOOOGO TI JE BILO BOLJE ONAKO.......Ali mene bre zabole q.rac meni je bolje ovako,bas mene briga sto neke ribe nece samnom jer npr imam kosu.....ima druge koje hoce,a i takve plitke ribe mi i ne trebaju....Sto im IQ=broj cipela.......

Gledam tvoje slike i na njima si pravi pozer i saban i to onaj najgori kladim se SRAMOTA SI ZA BLEK METAL koji inace ne volim uopste......

I ken'as tu vec duze vreme po pitanju oblacenja ljudi kojima je muzika sve u zivotu,sta imas protiv takvih ljudi - TO SU PRAVI LJUDI SA STAVOM KARAKTEROM,IDEOLOGIJOM a ne ko ti jer radis nesto da bi se dopao ribama.....

Sto da se osisam da se zapiram i mirisem kao derpe zbog tih glupih fooksi......Ne kazem ni da treba covek da smrdi i ima vaske u masnoj kosi ali sad da se ponasas kao metrosexualac derpe jer to od tebe ocekuje sabanska grand kultura je ono.....

Prodao si se za "sitne pare" - takve kao ti najvise mrzim ovamo kao slusaju tu i tu muziku a zive u "grandstajn prdaksn sistemu vrednosi" - imas i moju temu o tome - e ti si onaj najgori primerak - uredno podsisan sabanski osmeh i umisljenost da si frajer,fensi p.eder.ske majice, izlazenje po folkotekama i zabavljanje sa devojkama koje lice na jeftine q.urve

Povraca mi se od tebe idi ubij se i ne kaljaj bilo koju "pravu muziku"
:bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak:

================================================================

Mislim da sam ovim sve rekao.To je to...Dajte vase misljenje

Sta je vredelo.....I sto ban...svako ima pravo da izrazi svoje misljenje o necemu....kakva je to Y.ebena demokratija kad svima redom moras da se slihtas i potvrdjujes to sto on misli a ti ne mislis

Brate sve je to u redu ali si ispljuvao lika ono maksimalno. Realno da sam ja mod gledao bih da te ne banujem posto sam vristao od smeha citajuci ovo :lol:

Brate sve je to u redu ali si ispljuvao lika ono maksimalno. Realno da sam ja mod gledao bih da te ne banujem posto sam vristao od smeha citajuci ovo :lol:

Nije to pljuvanje to je JEDNA VELIKA TUZNA ISTINA........
A nisi citao njegove postove KAKO ON PLJUJE I VREDJA??????

I nije nista smesno,ovo je tuzno USKORO CE TO POSTATI MODNI TRIK PA CE I MITAR MIRIC I SEJO KALAC I MILE SKITIC DA TAKO SE TRIPUJU DA SU ROKERI METALCI I SL A OVAMO SIBAJU GRAND.......

E SAMO DA SE NE ISTRIPUJU SELJOBERI GLOBALNO DA SLUSAJU KAO ROK I METAL I SLICNE STVARI - ODE SVE U PROPAST........

Do sada su mrzeli to i bilo nam je dobro,nisu se mesali u nasu subkulturu.....Ako ne daj boze udju i sa SOBOM PONESU SAV SMRAD KIC I SUND I NEKULTURU,NECEMO SE OPRATI NIKAD OD TOG SMRADA KOJI RAZARA UMETNOST - U OVOM SLUCAJU MUZIKU

Nije to pljuvanje to je JEDNA VELIKA TUZNA ISTINA........
A nisi citao njegove postove KAKO ON PLJUJE I VREDJA??????

I nije nista smesno,ovo je tuzno USKORO CE TO POSTATI MODNI TRIK PA CE I MITAR MIRIC I SEJO KALAC I MILE SKITIC DA TAKO SE TRIPUJU DA SU ROKERI METALCI I SL A OVAMO SIBAJU GRAND.......

E SAMO DA SE NE ISTRIPUJU SELJOBERI GLOBALNO DA SLUSAJU KAO ROK I METAL I SLICNE STVARI - ODE SVE U PROPAST........

Do sada su mrzeli to i bilo nam je dobro,nisu se mesali u nasu subkulturu.....Ako ne daj boze udju i sa SOBOM PONESU SAV SMRAD KIC I SUND I NEKULTURU,NECEMO SE OPRATI NIKAD OD TOG SMRADA KOJI RAZARA UMETNOST - U OVOM SLUCAJU MUZIKU

Imam osjecaj da je ovaj bru zli bash nedavno pocheo da "slusha" muziku koju ja evo... deceniju slusham, pa sad zeli... da bude veci katolik od pape, shto bi se reklo... u svakom postu prepotentno pokazuje kojim informacijama barata, a zapravo sve neka svjeza internet saznanja. uzas.. ja sam tobom uzasnut!

Evo ja slusham metal (naravno ne samo metal, al ajd ogranicicemo se na to sad) vec 10-15 godina, ali takodje slusham i tamburicu i klasicnu narodnu muziku vojvodine. Grand nikako, medjutim. Organski ne podnosim, ne samo zbog kulture koja ga prati, nego i zbog toga sto sam odrastao uz Vojvodjansku muziku. A ovaj lik Bojan nit je prvi, nit je jedini (koliko njih samo poznajem), tako da choveche, ne treba prozivati nikoga, glupo je, i ne dokazuje nishta. Zivi, i pusti druge da zive, kako god da hoce ...

Evo kao razlog otvaranja teme citiracu sam sebe sa jedne teme muzicke o pevacicama divama jer mi se ovo vise smucilo i zelim da to jednom isteramo na cistinu.....

Bojan BRT opasan blek metalac i vrsni poznavalac muzike ovo pise

Pa sta?
Slusa covek sta mu se dopada.
Nije napaljeni maloumnik koji smatra da se treba vezati za jednu i iskljucivo za jednu vrstu muzike.
Muzika se slusa, ne zivi se. Hipi pokret je istorija.

E ovo sam morao da iskomentarisem i to dubinski frojdovski psihoanaliticki

Dal si ti normalan?????Idi odmah se ubi'.....................Ovamo slusas black metal ovamo Cecu,pljujes po svim metalcima,rokerima po njihovom oblacenju a ti si koliko vidim JEDNA VEEEEELIKA SABANCINA koja nema muzicki identitet

Jedan poooozer veeeeliki........

Frojdovski i psihoanaliticki :mrgreen:
Najbolje ce biti da prvo sebe podvrgnes istom tretmanu.
Muzicki identitet ?:hahaha: :hahaha:
Kakva budalastina. Muzika se slusa, ne zivi se.
Za koj ce mu **** muzicki identitet? Mozda da zavede neku darkerku ali i to nije neki dobitak.

Ovamo kao slusas blek a ides i kreces se po "grandovskoj subkulturi" i u tom si tripu......

A to kao na konto toga TAMO SU DOBRE RIBE PA ZBOG TOGA RADIS - Ubij se odmah kad mozras zbog riba to da radis,ako nisi znao metal rock ili bilo sta drugo je nacin zivota nije to samo muzika,to je lifestyle,to je pogled na svet,to je filozofija,to je nacin oblacenja,a ti sve to ismejavas.......
e

Pa ?
Metal i rock nacin zivota? Da, ako si budala ili ako si klinac. A ti si verovatno klinac.
Normalno je sto decko zeli da prevrne neku sredjenu devojcicu...ono, neko nema zeludac za metalke. A i onaj ko ga ima, stekne ga posle 10 piva i dva dzointa.

Slusaj ga licemer, metalac a prica kao gay, kao da je iskocio iz emisije Lune Lu ili Sneki Dakic. Lifestyle :hahaha: bi.
"Nacin zivota" - kazemo mi Srbi. A ako napises "nacin zivota" nema potrebe da pises lifestyle.

Ja npr od kada sam pustio kosu JEL ZNAS KOLIKO MI DEBILA FENSERA STO ME ZNA REKLO JAO OSISAJ SE MNOOOGO TI JE BILO BOLJE ONAKO.......Ali mene bre zabole q.rac meni je bolje ovako,bas mene briga sto neke ribe nece samnom jer npr imam kosu.....ima druge koje hoce,a i takve plitke ribe mi i ne trebaju....Sto im IQ=broj cipela.......

Ma da, bas ti verujem.
I ti bi najvise voleo da prevrnes neku devojku pristojnog izgleda al ono...tesko sa dugom kosom i tvojim stajlingom.

Sto da se osisam da se zapiram i mirisem kao derpe zbog tih glupih fooksi......Ne kazem ni da treba covek da smrdi i ima vaske u masnoj kosi ali sad da se ponasas kao metrosexualac derpe jer to od tebe ocekuje sabanska grand kultura je ono.....

P

Valjda to radis zbog sebe.
Cistoca je pola zdravlja.
Ja nisam grandovac a volim kad sam okupan i kad mirisem.
I devojke to vole, zapamti sta ti kazem.

Prodao si se za "sitne pare" - takve kao ti najvise mrzim ovamo kao slusaju tu i tu muziku a zive u "grandstajn prdaksn sistemu vrednosi" - imas i moju temu o tome - e ti si onaj najgori primerak - uredno podsisan sabanski osmeh i umisljenost da si frajer,fensi p.eder.ske majice, izlazenje po folkotekama i zabavljanje sa devojkama koje lice na jeftine q.urve
e

Nije se covek prodao, radi ono sto mu je volja.
Ako mu se svidja Ceca, neka.
Ako mu se svidja Slayer, neka.

Ne vidim zbog cega su oni nespojivi ?

=

Mislim da sam ovim sve rekao.To je to...Dajte vase misljenje

Ti si zaludjen glupostima.
Kad budes imao devojku pristojnog izgleda u krevetu, promenice ti se pogled na svet :mrgreen::mrgreen:

Evo ja slusham metal (naravno ne samo metal, al ajd ogranicicemo se na to sad) vec 10-15 godina, ali takodje slusham i tamburicu i klasicnu narodnu muziku vojvodine. Grand nikako, medjutim. Organski ne podnosim, ne samo zbog kulture koja ga prati, nego i zbog toga sto sam odrastao uz Vojvodjansku muziku. A ovaj lik Bojan nit je prvi, nit je jedini (koliko njih samo poznajem), tako da choveche, ne treba prozivati nikoga, glupo je, i ne dokazuje nishta. Zivi, i pusti druge da zive, kako god da hoce ...

Au,uz tamburice i vojvodjanske becarce se najbolje pije :)

Sitja je relativan pojam ;) meni neki dobar sex tako, s nekom nije bash sitja :) shalim se, jeste sada... ali, u nekim fazama nije!

Brate, ne sme da postoji nista zbog cega bi se jedan hard-core metalac odrekao svog nacina zivota.
Nema sisanja, nema kupanja, nema dobrih riba, nema fensi mesta.
Zabranio Bruce Dickinson licno.

Počećeš i ti Cecu da slušaš, čekaj još par godina da postaneš punoletan :rotf:
Kažeš nekom da je ***** što se zapira, al je*biga taj ***** odvaja ribe.
Al dobro ti kažeš ne interesuju te ribe pa se ne zapiraš :think:
Pa znači ti si ***** je*bote :rotf::rotf:

Pod 1 Imam 25,5 godina i nema sta da cekam nju ne bih slusao da mi plati neko milion evra i vise,pa infiniti evra

To je vecina vas klinaca na Krstarici

Pod2
Nisam rekao da je gay neko ko se zapira vec sam mislio na ono kad se lickaju i doteruju kao gejevi a ne klasicno zapiranje - svaki normalan covek mora da se tusira bar svaki drugi dan i pere......Jel moram sve vostanim bojicama da vam nacrtam da bi ukapirali vi sa IQ=broj cipela podeljeno sa temperaturom u sobi
Da bi vi razumeli mora covek da pise onim naaaajprostijim jezikom i da stavlja slike sa strelicama

Kažeš nekom da je ***** što se zapira, al je*biga taj ***** odvaja ribe.

Odvajam i ja ribe cak sta vise i mnoogo vise od tog derpea jer kad ga provale ribe koliko je supalj cao....

Al dobro ti kažeš ne interesuju te ribe pa se ne zapiraš

Nisam rekao da me ne interesuju ribe ne izvrci reci NEKE SVE to su opasni logicki termini,rekao sam da me ne interesuju ribe koje te nece prihvatiti onakvog kakav jesi nego da moras da se zbog njih menjas 100% i nacin zivota i sve......Takve osobe su glooooope kao noc,plitke neobrazovane,poluretardirane,nepismene i uopste mi ne trebaju

I pod 3
Ne koristi se logickom terminologijom i pokusavanjem da izvedes logicki silogizam jer nemas pojma....ni o logici kao nauci a ni o zivotu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back