A Alexbgd78 Početnik Poruka 5 03.07.2011. u 10:38 - SA TURISTICKE VIZE NA STUDENSKU??????? #1 DA LI MI NEKO MOZE RECI ZA SIGURNO,DA LI SE SA TURISTICKE AMERICKE VIZE MOZE PRECI NA STUDENTSKU I TAKO DOCI DO SOCIJALNOG BROJA (SSN) HITNO!!!!!!!
DA LI MI NEKO MOZE RECI ZA SIGURNO,DA LI SE SA TURISTICKE AMERICKE VIZE MOZE PRECI NA STUDENTSKU I TAKO DOCI DO SOCIJALNOG BROJA (SSN) HITNO!!!!!!!
Foggo Ističe se Poruka 2.779 03.07.2011. u 18:51 - SA TURISTICKE VIZE NA STUDENSKU??????? #2 Alexbgd78: DA LI MI NEKO MOZE RECI ZA SIGURNO,DA LI SE SA TURISTICKE AMERICKE VIZE MOZE PRECI NA STUDENTSKU I TAKO DOCI DO SOCIJALNOG BROJA (SSN) HITNO!!!!!!! Kliknite za proširenje... samim prelaskom na studensku ne moze... ali ako nadjes posao na univerzitetu, onda mozes....a to nije lako, jer svi hoce da rade
Alexbgd78: DA LI MI NEKO MOZE RECI ZA SIGURNO,DA LI SE SA TURISTICKE AMERICKE VIZE MOZE PRECI NA STUDENTSKU I TAKO DOCI DO SOCIJALNOG BROJA (SSN) HITNO!!!!!!! Kliknite za proširenje... samim prelaskom na studensku ne moze... ali ako nadjes posao na univerzitetu, onda mozes....a to nije lako, jer svi hoce da rade
A Alexbgd78 Početnik Poruka 5 11.07.2011. u 19:50 - SA TURISTICKE VIZE NA STUDENSKU??????? #3 hvala na odgovoru botexag