Sa koliko ste lajkova zadovoljni?

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Kako se osećate kada postavite neki sadržaj na Fejsu, bilo sliku, video ili status, a niko to ne lajkuje ili prokomentariše? Da li brišete?
Da li vam dobijanje dosta lajkova hrani ego?

Mnogo je kvarno što lajkovanje i komentarisanje ne može da se onemogući. Nego si osuđen da gomila svojom reakcijom definiše tvoj socijalni status.
Ja kad nešto postavim sve iščekujem šta će da se desi, ne mogu da se opustim....

100 ili 200 su ok da mi zadovolje ego.
Ima godinu i kusur kako nisam nista postavio na Face-u, a daleko duze nisam dobio lajk, tako da meni je mirna glava.
Realno, jeste lepo kada se neko slozi sa tobom i vidis da si u pravu, ali lupam, ostavi te devojka, i ti odes na face i prosipas neku patetiku, "dao sam joj srce, bla, bla" i padnu lajkovi da se osetis bolje, a fotke necu ni da pominjem. Ne znam...

How to deal with being essentially ignored on Facebook?
http://ask.metafilter.com/190799/How-to-deal-with-being-essentially-ignored-on-Facebook

ljudi upadaju u problem što ih niko ne zarezuje na Fejsu....

fb mora da omogući opciju disable liking and commenting .... kao što to youtube pruža svojim uploaderima

kad odem na privacy settings fb- postoje samo dve opcije -
who can see my stuff
who can look me up

treba da dodaju i treću
who can like and comment my stuff - noone
i problem rešen, bili bi spašeni suda gomile a mogli bi da šaljemo poruke u etar....

Ako na netu nađem nešto što mi se svidi i učini zanimljivim, postavim to na fejs jer želim to da podelim sa drugima. Nije mi bitno da li će to neko da lajkuje ili ne. Mada šta god da postavim, uvek dobijem bar jedan lajk :lol: (ne zato što sam ultra mega giga popularna, već zato što uvek imam bar jednog dobrog prijatelja kome će to što postavim takođe biti zanimljivo), tako da mi ni lajk ni komentar ne znače ništa.

Ma kakav Face.....:worth:

On je bio meni zanimljiv tek kada se pojavio. A onda net mreza prosla po svakim zabitima, javlja se Djura iz Mrcajevaca, Pera iz Budjanovaca itd.... Pocele kurave da se javljaju i ostala bagra, slike iz klonjara, nametnulo se malogradjanstvo.

Seljacka posla. Ja onda svoj profil izbrisem, imam email i tako komuniciram sa prijateljima iz daleka.

z:lol:

Kako se osećate kada postavite neki sadržaj na Fejsu, bilo sliku, video ili status, a niko to ne lajkuje ili prokomentariše? Da li brišete?
Da li vam dobijanje dosta lajkova hrani ego?

Mnogo je kvarno što lajkovanje i komentarisanje ne može da se onemogući. Nego si osuđen da gomila svojom reakcijom definiše tvoj socijalni status.
Ja kad nešto postavim sve iščekujem šta će da se desi, ne mogu da se opustim....

Isti odnos kao reputacije ovde !

Briga me za lajkove, u suštini ne kačim ni slike, ni klipove. Možda nešto u par meseci. I užasno me nervira ona prošnja lajkova. Lajkuj mi profil sliku, lajkuj ovo, lajkuj ono, lajkuj mi to i to na toj i toj grupi, nagradna igra je...aj molim te zamoli svoje prijatelje koji nam nisu zajednički da lajkuju moj komentar da osvojim to i to. Kad kažem neću, jer ne bih ni za sebe, odmah dignu nos. A u pitanju su ljudi koji su skoro 30 godina nabili u guzicu i citav zivot im se vrti oko lajkova na fejsu. Jadno.

Back