mandrak-21
Aktivan član
- Poruka
- 1.227
meni je sa 13 prvi put izaslo ono "belo"apotekarka:Ž 13god![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je sa 13 prvi put izaslo ono "belo"apotekarka:Ž 13god![]()
a gdje je odgovor na pitanje u vezi polaGazdarica:Mala umetnice, lazes kao pas...Mala umetnica:znam da sam samo jednom probala, cista radoznalost. Inace ne masturbiram zato sto mi to ne pricinjava zadovoljstvo, e nema nista bez decka... :wink:![]()
Inace, odgovor na pitanje je, negdje oko 12...
didy_yu:Ili se vi zestoko folirate ili ja stvarno nisam normalna .Prvi put sa 5 godina(secam se toga jer su me roditelji videli da to radim i digli nevidjenu frku) i to prilicno aktivno radim do danas .Ne zato sto ne mogu da navatam nekog za sex nego sto volim .Moj sin ima 6 godina i od pre pola godine sam primetila da se povremeno igra svojim telom .U svim knjigama o psihickom razvoju dece pise da je to normalno i da na taj nacin otkriva sopstvenu sexualnost.Prvi put sa 12-13 godina ????Cime ste se vi deco igrali ?:wink:
cLick - OR - Die je u pravu. Pa naravno da sam ga dodirivao jos pre nego sto sam posao u skolu. I dodirivao, i trljao, istezao... Jos tada sam imao erkcije, veoma jake. Bilo mi je interesantno to sto uvek pri dodiru naraste, promeni se... Bilo je jos u obdanistu medjusobnog dodirivanja, trljanja... Tada smo imali obavezno spavanje od 12 do 14h i kad vaspitacice izadju iz prostorije znali bi da krenemo u akciju. Bilo je i skidanja gacica ispod pokrivaca, uvlacenja prstiju, stavljanja malog na(ne u :wink: ) guzu i pokretanja napred - nazad. Valjda je taj pokret genetski odredjen, znam da nigde pre toga nisam gledao sex, ni uzivo ni na TV-u. Ili je sama prijatnost koja se tada stvarala trazila da se pokreti ponavljaju. Sve u svemu, jos kao mali sam imao bogat seksualni zivot, ali sve je to bilo bez orgazma. To se nastavilo i u OS. Tek sa 13 godina sam doziveo orgazam i to sam, posle masturbiranja od 10-ak minuta. Secam se da me je do vrhunca vodilo to sto sam iz sekunde u sekundu osecao sve vece zadovoljstvo. Hteo sam da ispitam dokle ce me to odvesti. I... i danas povremeno masturbiram. Nadam se da ti je (didy_yu) sada jasnije zasto tek u 13 godini.cLick - OR - Die:didy_yu:Ili se vi zestoko folirate ili ja stvarno nisam normalna .Prvi put sa 5 godina(secam se toga jer su me roditelji videli da to radim i digli nevidjenu frku) i to prilicno aktivno radim do danas .Ne zato sto ne mogu da navatam nekog za sex nego sto volim .Moj sin ima 6 godina i od pre pola godine sam primetila da se povremeno igra svojim telom .U svim knjigama o psihickom razvoju dece pise da je to normalno i da na taj nacin otkriva sopstvenu sexualnost.Prvi put sa 12-13 godina ????Cime ste se vi deco igrali ?:wink:
Xayde ne prichaj sva$ta. Hoce$ da kazhe$ da si sa 5 godina dozhivela orgazam kakv dozhivljava$ sada!?? Drugo je igranje sa alatkom (koja mi je oduvek bila i ostala zanimljiva![]()
,a drugo je igrati se pa doziveti orgazam. Mislim da ljudi otprilike ovde odgovaraju na pitanje "kada ste prvi put masturbirajuci doziveli orgazam" po$to .. jelte... svako istresanje duze od 3 puta mozhe da se protumachi kao masturbacija
![]()
cLick - OR - Die:didy_yu:Ili se vi zestoko folirate ili ja stvarno nisam normalna .Prvi put sa 5 godina(secam se toga jer su me roditelji videli da to radim i digli nevidjenu frku) i to prilicno aktivno radim do danas .Ne zato sto ne mogu da navatam nekog za sex nego sto volim .Moj sin ima 6 godina i od pre pola godine sam primetila da se povremeno igra svojim telom .U svim knjigama o psihickom razvoju dece pise da je to normalno i da na taj nacin otkriva sopstvenu sexualnost.Prvi put sa 12-13 godina ????Cime ste se vi deco igrali ?:wink:
Xayde ne prichaj sva$ta. Hoce$ da kazhe$ da si sa 5 godina dozhivela orgazam kakv dozhivljava$ sada!?? Drugo je igranje sa alatkom (koja mi je oduvek bila i ostala zanimljiva![]()
,a drugo je igrati se pa doziveti orgazam. Mislim da ljudi otprilike ovde odgovaraju na pitanje "kada ste prvi put masturbirajuci doziveli orgazam" po$to .. jelte... svako istresanje duze od 3 puta mozhe da se protumachi kao masturbacija
![]()
didy_yu:cLick - OR - Die:Xayde ne prichaj sva$ta. Hoce$ da kazhe$ da si sa 5 godina dozhivela orgazam kakv dozhivljava$ sada!?? Drugo je igranje sa alatkom (koja mi je oduvek bila i ostala zanimljiva![]()
![]()
ne lupetaj gluposti-pitanje je bilo sa koliko godina ste prvi put masturbirali a ne sa koliko ste svrsili
Hmm..to je bilo sa 15 il 16 prvi put kolko se secam..mozda malo kasno neko bi reko,al za takve stvari nikad nije kasno..vesna!:Napisite pol (m ili z) i sa koliko godina ste se prvi put samozadovoljili
didy_yu:Ili se vi zestoko folirate ili ja stvarno nisam normalna .Prvi put sa 5 godina(secam se toga jer su me roditelji videli da to radim i digli nevidjenu frku) i to prilicno aktivno radim do danas .
Признајем да није. Имао сам врло толерантне родитеље који су ме увек охрабривали у смислу сексуалности. Сећам се тако, једном приликом сам полуцирао у току ноћи, вероватно пред зору, па када је мајка примети ла трагове на пиџамици, мислим да сам био други разред о.ш., осмехнула се и рекла: ''Срећо мамина лепа, иди код тате да попричате као два велика мушкарца...'' Тада ми није баш било јасно шта се то догађа. Елем, ваљда идуће, године учествовао сам на локалном такмичењу у ''пљувању у даљ'' и био последњи али и најмлађи. Мора да признам да се са сетом сећам тих др****ских времена. Данас за то једноставно нема времена. А, било је лепо...mr. I:a jel vas kad neko "uhvatio" na dijelu dok ste to radiliops:
Potpuno si u pravu, i kod mene je ž, 5, čak od tada to redovno radim....Mislila sam da sam nenormalna kad sam pročitala ostale odgovoredidy_yu:Ili se vi zestoko folirate ili ja stvarno nisam normalna .Prvi put sa 5 godina(secam se toga jer su me roditelji videli da to radim i digli nevidjenu frku) i to prilicno aktivno radim do danas .Ne zato sto ne mogu da navatam nekog za sex nego sto volim .Moj sin ima 6 godina i od pre pola godine sam primetila da se povremeno igra svojim telom .U svim knjigama o psihickom razvoju dece pise da je to normalno i da na taj nacin otkriva sopstvenu sexualnost.Prvi put sa 12-13 godina ????Cime ste se vi deco igrali ?:wink:
didy_yu:cLick - OR - Die:didy_yu:Ili se vi zestoko folirate ili ja stvarno nisam normalna .Prvi put sa 5 godina(secam se toga jer su me roditelji videli da to radim i digli nevidjenu frku) i to prilicno aktivno radim do danas .Ne zato sto ne mogu da navatam nekog za sex nego sto volim .Moj sin ima 6 godina i od pre pola godine sam primetila da se povremeno igra svojim telom .U svim knjigama o psihickom razvoju dece pise da je to normalno i da na taj nacin otkriva sopstvenu sexualnost.Prvi put sa 12-13 godina ????Cime ste se vi deco igrali ?:wink:
![]()
ne lupetaj gluposti-pitanje je bilo sa koliko godina ste prvi put masturbirali a ne sa koliko ste svrsili