Са колико година сте изгубили невиност

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Друштво данас на младе момке врши велик притисак да што пре изгубе невиност. А када сте је ви први пут изгубили и колико сте тада година имали?

Да ли је уопште и битно ко када изгуби невиност? Неки кажу да је први пут оно најлепше и најјаче.

Каква су ваша искуства и да ли сте изгубили невиност раније или касније?

Ја "признајем" да у тренутку писања поруке још увек нисам.

Sa 17 i iskreno,bilo je smesno,nevesto iskustvo...mislim da nisam bio bas spreman stvarno ali eto desilo se.

Nema nekih odredjenih godina kad treba to da se desi.To je nesto sto ide prirodno kad ti i partnerka/partner osetite sa se spremni i zelite to.
I ne,nista ne znaci i ne govori o osobi bilo da se radi o muskoj ili zenskoj,to kad je prvi put stupio/stupila u odnos sa nekim prvi put.

Sa 17 i iskreno,bilo je smesno,nevesto iskustvo...mislim da nisam bio bas spreman stvarno ali eto desilo se.

Nema nekih odredjenih godina kad treba to da se desi.To je nesto sto ide prirodno kad ti i partnerka/partner osetite sa se spremni i zelite to.
I ne,nista ne znaci i ne govori o osobi bilo da se radi o muskoj ili zenskoj,to kad je prvi put stupio/stupila u odnos sa nekim prvi put.
Да, верујем да је било невешто али мислим да је сваки први пут невешт. Осим ако ниси баш студиозно пратио порњаву.

Али реално и ја се сад мало осећам инфериорно у односу на тебе. Џабе, то је подсвест и увек ће тако бити

Nemas nikakav razlog da se osecas inferiorno zbog toga.Sve je to stvar individualne zelje tebe i partnerke.
I ne propustas nista time sto jos uvek nemas iskustva.
Sredina i danasnja kultura moze da ostavlja utisak kako je sekualna aktivnost nekog momka potvrda njihove muzevnosti i sve to,ali zapravo nije.Seksualitet i nacin na koji ga neko ispoljava je individualna stvar.

Да, верујем да је било невешто али мислим да је сваки први пут невешт. Осим ако ниси баш студиозно пратио порњаву.

Али реално и ја се сад мало осећам инфериорно у односу на тебе. Џабе, то је подсвест и увек ће тако бити
Tvoje iskustvo ce doci kada god bude doslo.Jer to je stvar i tvoje licne zelje i zelje partnerke sa kojom si.Nije merilo tvoje muzevnosti,ni nekakvo veliko dostignuce kakvo mozda danasnja kultura pravi da izgleda.To je jednostavno nesto sto se desi kad prirodno dodjete do te zelje i to je to

Tvoje iskustvo ce doci kada god bude doslo.Jer to je stvar i tvoje licne zelje i zelje partnerke sa kojom si.Nije merilo tvoje muzevnosti,ni nekakvo veliko dostignuce kakvo mozda danasnja kultura pravi da izgleda.To je jednostavno nesto sto se desi kad prirodno dodjete do te zelje i to je to
Да, у праву си и слажем се. Хвала ти на реалном охрабрењу.

Даће Бог, ипак сам ја и клинац још увек. То су клиначке ђавоље мисли.
Ti si mlad i mozda imas peiliku da slusas svoje vrsnjake kako se hvale nekim iskustvima i ponasaju se kako ih to cini muzevnijim odraslijim nekako...Ali veruj nam kad ti kazemo.To nije merilo niceg stvarno

Polako i bez brige :)
Наравно. Ти си ме брате често подржавао и охрабривао чињеницама и хвала ти на томе. То значи иако се не знамо

Лепа реч, а поготово ако је истинита и искрена, и гвоздена врата отвара

14 година, стим да после нисам ебавао две године. Од шеснаесте прцам редовно.
Прави си прцаш пријатељу мој. Рано си ти то оверио. Искуство је добра ствар, сигурно да су задовољне те твоје што их обрађујеш

Како брате, јеси се уплашио или..? Многи једва чекају а ти се једва наканио
Свестан сам био да после нема назад. Волео сам да будем дете, одбијао у више наврата што се каже зицере за секс. Лепше ми било да са другарима играм фудбал на школском, после да попијемо литре и литре коце и подригујемо да се земља тресе :lol: да идем на утакмице...

Свестан сам био да после нема назад. Волео сам да будем дете, одбијао у више наврата што се каже зицере за секс. Лепше ми било да са другарима играм фудбал на школском, после да попијемо литре и литре коце и подригујемо да се земља тресе :lol: да идем на утакмице...
Исто сам и ја вешто избегао пар пута. Уствари не баш вешто, али сам избегао

I još nešto Bernardinjo. Gde se pojave devojke neki muški pomere s mozgom, počnu da se kurr.rče i ponašaju nenormalno.
Уфф, тога сам се нагледо исто као и ти. То поготово у пубертету почне да се дешава па све док мало не спласне тај нагон :D

24. Niko me nije pritiskao. I nije bitno kada se desi.
И мој ћале са двајес и једном, па је постао највећи бачје у граду. Али види, размишљам да они који су раније почели буду бољи у кревету због више искуства?

Друштво данас на младе момке врши велик притисак да што пре изгубе невиност. А када сте је ви први пут изгубили и колико сте тада година имали?

Да ли је уопште и битно ко када изгуби невиност? Неки кажу да је први пут оно најлепше и најјаче.

Каква су ваша искуства и да ли сте изгубили невиност раније или касније?

Ја "признајем" да у тренутку писања поруке још увек нисам.
Нисам је још изгубио,а могуће је да никад и нећу.
Нисам залуђен тим стварима,нити се замарам тиме.Ако се деси,деси се.

Back