sa koje strane grane..??

srbija mi nije pruzila nista lepo...sve lepe stvari koje su se desile brzo su nestale...kad zavrsim srednju najverovatnije da zapalim kod strica u prag i tamo cu da upisem fax na engleskom i vracam se u srbiju za 10 godina..i to cu da dodjem samo na letovanje i da se vratim....

Мој савет (не обраћај пажњу на ово баљезгање). Остани на грани где си и цвркући. Бар си кући. Тамо са друге стране, где све шљашти можеш да имаш све - ако добро пође - ко у твојој машти, мој Миланче. Ал ће те сигурно туга за тим од чега би да бегнеш на крају дотући. Мислим ваљда, или? :think:

Poslednja izmena:
Mislim da si dao odgovor sam sebi odgovarajući na komentare .....sretan put, ako se ne predomisliš.
Svačija odluka zavisi od mnogo činilaca, od konkretne situacije.....imam dosta najbližih rodjaka koji su otišli. Većina ih je dogurala, uz mnogo muke i jada do recimo......kao niži srednji stalež kod nas..svi su bili fakiltetski obrazovani....neki su propali na žalost...ali im je zajednička tuga za ovim ovde......
Ne odgovarama te, taman posla.....samo kažem kakvo je njihovo iskustvo. Kada su neki, nakon 10 godina sakupili novac za avionsku kartu i došli na odmor ovde.....tužno je bilo videti ih.........
Jako težak zadatak si stavio pred sebe....možda i prerano jer ideš u srednju školu......nisi još ni pokušao ništa ovde da napraviš a već odustaješ.

Back