sa kim se ribe najbolje slazu

Kad spominjes rodjenje karta bi bila savrsena da sam tri dana kasnije dosao na ovaj svet. Mesec i dobar i los, tri dana kasnije dobio bi dva trigona i konjukciju sa Jupiterom, ali pitanje je da li bih se bavio astrologijom jer bi tako bio u dvanestom.

Kad spominjes rodjenje karta bi bila savrsena da sam tri dana kasnije dosao na ovaj svet. Mesec i dobar i los, tri dana kasnije dobio bi dva trigona i konjukciju sa Jupiterom, ali pitanje je da li bih se bavio astrologijom jer bi tako bio u dvanestom.

nego hoces li ti meni da rastumacis nesto sto si mi ranije napisao uopste te nisam razumeo

ja se povrsno razumem u astrologiju

Brakovi se formiraju iz interesa a ne iz kompatibilnosti, zato i ima svakojakih kombinacija,
riba i ovan je teski izazov, naravno da posotoji sansa za uspeh, ali ljudi su sebicni i uobrazeni po prirodi,
ovan je bezosecajan i hladnokrvan dok za ribu osecanja i briga za druge su zivot, pa ako su sposobni da to dovedu u ravnotezu moze im biti lepo naravno.

Od jednog sam slicno cuo samo bi jos dodao da se Riba I Rak dakle ti osecajniji znakovi pale na tvrdje znakove kao sto je Ovan, Jarac, Skorpija. I mislim da jeste tako.

Od kad Ovnovi hladnokrvni? Zar nije to vatreni i temperamentni znak?
I odakle uopste ta prica da su vatreni znakovi i skorpije bezosecajni i neemotivni... a to cesto cujem. Zar oni nisu sinonim za strastvenost razlicite vrste, a sta je strast drugo do emocija koja ima veliku jacinu... strast sama po sebi je preterana emocionalna usmerenost na neki sadrzaj.

Poslednja izmena:
Od kad Ovnovi hladnokrvni? Zar nije to vatreni i temperamentni znak?
I odakle uopste ta prica da su vatreni znakovi i skorpije bezosecajni i neemotivni... a to cesto cujem. Zar oni nisu sinonim za strastvenost razlicite vrste, a sta je strast drugo do emocija koja ima veliku jacinu... strast sama po sebi je preterana emocionalna usmerenost na neki sadrzaj.

:worth:

+1

Ovo kada bih mogao da uramim

BRAVO MAJSTORE :super:

Back