Sa kim ostade Srbija?

kami83:
Ti ozbiljno mislis da su Bugarska i Rumunija iza nas po "EU standardima" ? Pa ako je Eu standard to da nacisticke stranke imaju min 30 % u birackom telu,onda jesmo ispred njih,inace smo iza i Bugarske i Rumunije.... A da sav taj standard mozemo ostvariti i bez EU, to malo morgen,tj. moguce je,ali tamo do 2100-te godine

ti bre ne znaš ni šta je nacizam. a o standardima ne lupaj molim te nego umesto što širiš žutu demagogiju uzmi radi nešto korisno. da svi radimo umesto što ken*amo o svetskoj politici davno bismo mi i prestigli taj standard. bili bismo bogatiji nego norveška, al smo mi lenja srpska vnoga.

Molim te nauce me sta je nacizam... Ja mislio da je to kada neko ode u sremsko selo i poubija i izbaci neke Hrvate,samo zato sto su Hrvati... Ili to sto ceo hrvatski narod neko zove "ustase"...Prosvetli me i nauci me,sta je to u stvari nacizam?

A ima li nekog ko je vise lenj u Srbiji od Tome grobara???Tesko...

kami83:
Molim te nauce me sta je nacizam... Ja mislio da je to kada neko ode u sremsko selo i poubija i izbaci neke Hrvate,samo zato sto su Hrvati... Ili to sto ceo hrvatski narod neko zove "ustase"...Prosvetli me i nauci me,sta je to u stvari nacizam?

A ima li nekog ko je vise lenj u Srbiji od Tome grobara???Tesko...

nacizam, skraćeni oblik izraza nacionalsocijalizam. uzmi vujakliju pa pogledaj.
ne znam što se ti toliko lepiš za tomu. čovek je(između ostalih poslova) bio u upravi gradskog groblja, i neka je. to je pošten posao. nikom ništa nije ukrao i nije lenj. a šta je u životu radio dragi nam predsednik? znaš šta, ja bih pre pokupio sa ulice onog cigu što skuplja staru hartiju da mi bude predsednik nego ovaj sad. ciga je bar pošten i nije prevrtljiva čepulja. i izvini jesi li ti bio u tom sremskom selu, jel ti odatle baba, pa znaš šta se događalo? taj deo si izlupetao.

Nacionalsocijalizam u Vujakliji...

Naravno da nisam izlupetao taj deo o sremskim selima,a dokaz su ti postupci koji se vode po nasim sudovima... Imas jedan gde su po Seseljovom spisku otpustani Hrvati sa posla,ali dobro bi bilo da su nacisti iz SRS-a radili samo to....

A sto se tice Tome,moja osnovna zamerka njemu je sto je covek glup i neobrazovan,i to ne mislim na sistemsko obrazovanje,tipa da ima fakultet... A ni Tadic nije prevrtljiva caplja,njegova mana je sto je previse maneken i neodlucan

kami83:
Slazem se,sto se tice neslaganja...A za Tadica ne znam da li je gej ili nije,to me ne interesuje,ja sam cuo traceve da je imao svalerku u Pancevu:)

Ne znam za tu u Pancevu ali znam da je imao jednu kod mog ortaka u zgradi kod hale Limes na NBGD. Provalili ga tako sto je uvek dolazio posle 11 uvece i ispred zgrade ga cekalo obezbedjenje i blindirani BMW :D

filatelista:
Ako je verovati wikipwdiji, kriteriji su valjda isti za sve.
GDP $ per capita

54. Croatia 12.324$
78. R. Macedonia 7.748$
79. Belarus 7.711$
86. Ukraina 7.213 $
97. BIH 6.035 $
100. Albania 5.405 $
101. Serbia 5.348 $
131. Moldova 2.527 $

Pa ipak nismo najlošiji... :roll:
Evo novopečenih članica EU

66. Bulgaria 9.223 $
67. Romania 8.785 $

Evo na što je spala Srbija
lošiji vam je BDP od Azar to nije žalosno
a bogami da je i žalosno što su Bugari i Rumunji prije vas i nas ušli u EU
al nema veze
možda je i bolje tako netreba žuriti u EU
bitno je daa EU odriješi kasu sa predpristupnim fondovima
što je Hrvtaskoj već učinila prije 2 godine
vama tek to vrijeme dolazi
treba taaj novac dobro plasirati i osnažiti poduzetništvo i ekonomiju
tek onda ući u EU
za Hrvatsku je realno 2009
za vas 2012
za Crnu Goru, Albaniju i Makedoniju 2015
Moldavija i BiH 2020.

kami83:
To pitaj Cedu da te nauci posto je njegova crveno-crno-roza koalicija primer najgorih i jedinih fasista u ovoj zemlji.
A ja na primer ustasama nazivam samo one koji se kao ustase i ponasaju; na primer one morone i debile koji pricaju o nekakvom masovnom ubijanju ljudi po Sremu. Smanji malo ta halucinogena sredstva, posto si ubrzano poceo da se gubis i padas u komu, kami :roll:

Back