- Poruka
- 62.443
A ti bas uvek moras da ides po misljenje kod Vucica ili...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kami83:Ti ozbiljno mislis da su Bugarska i Rumunija iza nas po "EU standardima" ? Pa ako je Eu standard to da nacisticke stranke imaju min 30 % u birackom telu,onda jesmo ispred njih,inace smo iza i Bugarske i Rumunije.... A da sav taj standard mozemo ostvariti i bez EU, to malo morgen,tj. moguce je,ali tamo do 2100-te godine
kami83:Molim te nauce me sta je nacizam... Ja mislio da je to kada neko ode u sremsko selo i poubija i izbaci neke Hrvate,samo zato sto su Hrvati... Ili to sto ceo hrvatski narod neko zove "ustase"...Prosvetli me i nauci me,sta je to u stvari nacizam?
A ima li nekog ko je vise lenj u Srbiji od Tome grobara???Tesko...
kami83:Slazem se,sto se tice neslaganja...A za Tadica ne znam da li je gej ili nije,to me ne interesuje,ja sam cuo traceve da je imao svalerku u Pancevu![]()
jedite_kod_Joa:Како знаш да је у питању швалерка?Можда је пословни састанак са Полтом?
Jerry Ropero:Pa sta znam pricao mi ortak , kaze zna tu komsinicu licno . No vidis to za Polta mi nije palo na pamet mozda je otiso da ga izduva Poltu u diskretnoj atmosferi![]()
kami83:Ti ozbiljno mislis da smo mi ekonomski i privredno jaca i uredjenija zemlja od Hrvatske,Rumunije i Bugarske... A sta bi bilo dovoljno da te ubedim da jeste tako,da ti dam e-mail adrese Srba koji ciste septicke jame??
filatelista:Ako je verovati wikipwdiji, kriteriji su valjda isti za sve.
GDP $ per capita
54. Croatia 12.324$
78. R. Macedonia 7.748$
79. Belarus 7.711$
86. Ukraina 7.213 $
97. BIH 6.035 $
100. Albania 5.405 $
101. Serbia 5.348 $
131. Moldova 2.527 $
Pa ipak nismo najlošiji...![]()
Evo novopečenih članica EU
66. Bulgaria 9.223 $
67. Romania 8.785 $
To pitaj Cedu da te nauci posto je njegova crveno-crno-roza koalicija primer najgorih i jedinih fasista u ovoj zemlji.kami83:Molim te nauce me sta je nacizam... Ja mislio da je to kada neko ode u sremsko selo i poubija i izbaci neke Hrvate,samo zato sto su Hrvati... Ili to sto ceo hrvatski narod neko zove "ustase"...Prosvetli me i nauci me,sta je to u stvari nacizam?