Миле саКлисе Elita Poruka 20.637 29.10.2009. u 15:29 - Sa Hilari u Evropu #26 Enchanted: Da nije pala i udarila glavu? Kliknite za proširenje... Небих је ја тако олако схватио ,обећали и 1990 да ће подржати јединствену СФРЈ
Enchanted: Da nije pala i udarila glavu? Kliknite za proširenje... Небих је ја тако олако схватио ,обећали и 1990 да ће подржати јединствену СФРЈ
Enchanted Veoma poznat Poruka 11.094 29.10.2009. u 15:33 - Sa Hilari u Evropu #27 Миле саКлисе: Небих је ја тако олако схватио ,обећали и 1990 да ће подржати јединствену СФРЈ Kliknite za proširenje... Posle one potresne priče o njenom dolasku u BIH i bombama koje su padale oko njih ja je uopšte više ne shvatam ozbiljno
Миле саКлисе: Небих је ја тако олако схватио ,обећали и 1990 да ће подржати јединствену СФРЈ Kliknite za proširenje... Posle one potresne priče o njenom dolasku u BIH i bombama koje su padale oko njih ja je uopšte više ne shvatam ozbiljno
Миле саКлисе Elita Poruka 20.637 29.10.2009. u 15:39 - Sa Hilari u Evropu #28 Enchanted: Posle one potresne priče o njenom dolasku u BIH i bombama koje su padale oko njih ja je uopšte više ne shvatam ozbiljno Kliknite za proširenje... Државни секретар УСА ? Хм небих ја баш тако олако има ту нешто или неко иза ћошка с ци(г)љом у руци
Enchanted: Posle one potresne priče o njenom dolasku u BIH i bombama koje su padale oko njih ja je uopšte više ne shvatam ozbiljno Kliknite za proširenje... Државни секретар УСА ? Хм небих ја баш тако олако има ту нешто или неко иза ћошка с ци(г)љом у руци
alex3000000000000000 Aktivan član Poruka 1.561 29.10.2009. u 15:55 - Sa Hilari u Evropu #29 Enchanted: Posle one potresne priče o njenom dolasku u BIH i bombama koje su padale oko njih ja je uopšte više ne shvatam ozbiljno Kliknite za proširenje... Ne zaboravi i snajpersku paljbu
Enchanted: Posle one potresne priče o njenom dolasku u BIH i bombama koje su padale oko njih ja je uopšte više ne shvatam ozbiljno Kliknite za proširenje... Ne zaboravi i snajpersku paljbu
daxt Elita Poruka 17.081 29.10.2009. u 15:57 - Sa Hilari u Evropu #30 Hilari je nasa jeeeeeee, a jel se ona zalaze za nezavisnost vojvodine? nesto mi tu sumnjivo.....