S_V_E_KRV_A

pa prvo,bez dobrog razloga ne mozes nekog da smatras za neprijatelja,
a drugo nema potrebe da gubis zivce

svakako ne bih zivela nikad sa njegovim roditeljima a ni sa mojim,makar bili najbolji na svetu

pa prvo,bez dobrog razloga ne mozes nekog da smatras za neprijatelja,
a drugo nema potrebe da gubis zivce

svakako ne bih zivela nikad sa njegovim roditeljima a ni sa mojim,makar bili najbolji na svetu

Dobar stav . Još nisam vidio kuću gdje dobro funkcioniše kada svekrva i snajka žive pod istim krovom .
Najbolje funkcioniše kada je snajka na sjevernom polu a svekrva na južnom .

Šta mislite, da li bi sin trebao da reguliše odnos majke i snaje, ili da se ne meša?
Bio sam ubjeđen da sin koji je čvrsta ličnost može regulisati odnose dok ja nisam došao u takvu situaciju .
Poslije tog iskustva sam siguran da sin najviše nahebe bez obzira kako će se postaviti . Ako hoćeš spasiti
brak - ženu pod ruku pa na put .

SVEKRVA

Našla si čoveka za sebe. Lep, bogat, duhovit, simpatičan, harizmatičan, dobar hebač, možda sve ovo, možda nešto, možda ništa. Možda samo nekom želiš da upropastiš život. Uglavnom, rešiš da se udaš. Razmisli, u paketu s njim dobiješ i najvažniju ženu u svom životu, svekrvu. Neke imaju sreće, svekrva otišla pre vremena da te upozna, neke su baksuz pa dobe par komada jer je on dete rastavljenih roditelja, a postoji i teoretska situacija o kojoj je još Frojd pisao da ima muškaraca koji svojim majkama ne dozvole da im se mešaju u brak, ali ti do danas nisu pronadjeni. Šta raditi sa svekrvom? Kako se ponašati?

Izvor: Kostina glava (gornja) :mrgreen:

Ne znam ni kako bismo se nasle na jednom mestu dovoljno dugo da bismo imale neki sukob.
Cini mi se da je fina zena a mi smo kao par kruznica, retko tu ko upada a da nije visak. Tako smo od pocetka krenuli.

odnos svekrve i snaje ovisi o njiovoj zrelosti
ako su obe zrele osobe odnos će biti dobar
ako je jedna zrela, ima nade
ako su obe nezrele, samo udaljenost min 100 km spašava :mrgreen:

sin-muž u prvi odnos nema potrebe da se meša, u drugi nek dobro razmisli, a u treći samo kamikaze ulaze, da bega s ženom, ako mu je do nje više stalo, ili da ostane pod majkinom suknjom, stvar izbora :lol:

Back