Kosta2
Legenda
- Poruka
- 65.144
Šta mislite, da li bi sin trebao da reguliše odnos majke i snaje, ili da se ne meša?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da uhvati zenu pood ruku i odu dalekoo dalekoo
pa prvo,bez dobrog razloga ne mozes nekog da smatras za neprijatelja,
a drugo nema potrebe da gubis zivce
svakako ne bih zivela nikad sa njegovim roditeljima a ni sa mojim,makar bili najbolji na svetu
Bio sam ubjeđen da sin koji je čvrsta ličnost može regulisati odnose dok ja nisam došao u takvu situaciju .Šta mislite, da li bi sin trebao da reguliše odnos majke i snaje, ili da se ne meša?
Prava snaja kuva ko zmaj pa ih natenane ubija holesterolomprava snaja postroji i sina, tj muža i svekrvu ko aždaja![]()
Pocecu da navijam za muza sirocica![]()
Prava snaja kuva ko zmaj pa ih natenane ubija holesterolom![]()
Samo masno samo slano samo zaprskanajbolje, usvojiš nekog sirotana bez oca i majke i na dobitku si
- - - - - - - - - -
dve godine im daješ maksimalno, računam i svekra![]()
prava snaja postroji i sina, tj muža i svekrvu ko aždaja![]()
SVEKRVA
Našla si čoveka za sebe. Lep, bogat, duhovit, simpatičan, harizmatičan, dobar hebač, možda sve ovo, možda nešto, možda ništa. Možda samo nekom želiš da upropastiš život. Uglavnom, rešiš da se udaš. Razmisli, u paketu s njim dobiješ i najvažniju ženu u svom životu, svekrvu. Neke imaju sreće, svekrva otišla pre vremena da te upozna, neke su baksuz pa dobe par komada jer je on dete rastavljenih roditelja, a postoji i teoretska situacija o kojoj je još Frojd pisao da ima muškaraca koji svojim majkama ne dozvole da im se mešaju u brak, ali ti do danas nisu pronadjeni. Šta raditi sa svekrvom? Kako se ponašati?
Izvor: Kostina glava (gornja)![]()