- Poruka
- 1.530
Nemoj tako. U ovom klipu se, na taj dan, 23. februara 2003., prelama Proslost i Buducnost Srbije!Srbija:
Bivši premijer - UBIJEN
Vidoviti Toma Diploma, buduci Predsednik Srbije, prorice sudbinu tadasnjem Predsedniku Srbije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj tako. U ovom klipu se, na taj dan, 23. februara 2003., prelama Proslost i Buducnost Srbije!Srbija:
Bivši premijer - UBIJEN
Ma biće to odlična unija. Bolja nego EU. Uzmi ono što ti se pruža,danas si cvet sutra uvela ruža. Kad sve sabereš tu je najjača ekonomija srpska. U istom timu svi Srbi ponovo,čak i oni Srbi sa govornata manataSamo sto ce ovo biti Bakljava Carstvo
![]()
[autorska tema]
A ova slicica jasno i glasno opisuje ko smo ziasta to mi, Srbi, sa kim smo se upajtali, i kakve vrednosti mi zaista cenimo, zelimo, i ka cemu stremimo.
Nisam video prizemniju alegoricniju vizuelizaciju srpske STVARNOSTI u poslednje vreme.
Za ovo ste se svi svi svi borili, dragi forumasi. Ovo vam je krvava 40godisnja borba dala, posle Druga Staroga Marsala belosvetskog opsenara.
Tako... Kako smo ga radili, tako smo ga i zaradili. Ni po babu, ni po stricevima. A kako smo to radili? Ne posveceno, 40 godina u fabrickim halama, na trakama, krvavo sticali i dobro ulagali, nego smo sibicarili, pilicarili, radili "brzu" lovku na svaki moguci nacin, putem opsena, prevara, laznih obecanja... Ispolitizirali smo sve i svasta, samo iz jednog jedinog razloga: da se lovka nabere sto lakse, sto brze, i sto bezbolnije, i sto veca.
Moto: Sada, i Sve! Sve ili Nista, i rezultat je? Nista. Nula, nada, nolj, NULL, zilch, nistica, zero. The End (nije bash Happy End, ali oprostice nam kosti predaka - te kosti smejase se, Bog da prosti).
_______
Naravoucenije ove poucne price: Prema Svecu i Tropar!
Tropar je kratka crkvena pesma koja slavi neki praznik ili nekog sveca.
Otud izreka prema svecu i tropar, tj , kakav je lider i aktivista bio takve su i posledice ostale...
Slobodan covek na Zapadu?Ne znam gde sam ja to pomenuo u uvodnom postu neke zadovoljne ljude u matici, i da se zanimavam sa njima. Upravo obrnuto, vi se svi ti patriote/partiote bavite sa mnom, i analizirate moje porive. Ja, za razliku od tebe, se niti tobom, niti ovim klatimoodom ne bavim. Niti slicnima. Nebitni ste.
Kazem, ti i tebi slicni stalno kvalifikujete ljude, ovakvi, onakvi, ako se prepoznate u tekstovima... Ja sa tvojim opisom mene nemam problema.
Tebi je i nije bash savrseno jasno gde je kurc-slush (u tvojoj glavi). Objasnicu ti. Ja radim ono sto ja hocu, ponasam se kako ja hocu, i pisem onako kako ja to mislim, ali se tebi moja sloboda NE dopada. Jer smatras da se ponasam bahato i osiono, onako kako tebi NIJE dozvoljeno, jer si ogranicemn ucenama u sistemu kome sluzis, i u kome zivis.
To je razlika koja te dovodi do ludila. Ja sam SLOBODAN COVEK, ne pripadam nikome, do samom sebi, A ti si rob eSeNeSeS sistema. I NE znas kako da izadjes iz tog stanja.
![]()
Pa eto jako mi je smesno kada vidim da se neko upire da dodje ovde da leci komplekse.Pricaj mi malo o tome...mislim iskustva i uzivanje...
Nece biti tako, nasa bivsa braca sad komsije su bili sa nama pa nam udarise noz u ledja.с'ким си с'њим си...
Pa jeste... Samo, nikako da odiebem te, koji mi pricaju da su bolji od mene. Ja ama bash nikome ne pricam da ja jesam od njih jer me zabole da li jesam, ili nisam... Zabole me za njih. To je taj njihov uzasan problem, zasto oni pucaju. Tesko im je bash to da prihvate, da meni puca kita da li je neko bolji od mene. Opet ponavljam: ja sam SLOBODAN. Nemam gazdu.Pravi Srbin nema komplekse....on gazi sve sto stigne....on dominira.....on zna sta hoce.......on sve moze......
Kazu da je ........sujetan..........kazu da je nemilosrdan......kazu da je diktator.........kazu da je svojeglav........kazu da radi sve ofrlje i povrsno.............svi lazu , zavide mu.
Upravo se o tome radi. Ja postujem ljude, postujem zakone, gledam nikoga da ne povredim... Nikome nista ne dugujem. Ne radim nikakav business u Srbiji vec 12 godina. Ako neko ima lose misljenje o meni iz ovog, ili onog razloga... Njegova licna stvar.A pitanje da li svi moramo da budemo srbi u Srbiji je vec drugo pitanje...
Ne, ne, ne...ja sam tacno poredjao ono kako izgleda srbinu i kako izgleda drugim srbima....pojam iznad pojma...
Mozda zvuci nelogicno sto su upareni bezkompleksirani i sujetni, ali je tako...
A pitanje da li svi moramo da budemo srbi u Srbiji je vec drugo pitanje...