S' kim i u kojoj klupi sedite?

Dobra tema, svidja mi se, mada je vetj bila pre na forumu, koliko se setjam.
I izvini ali moram da pomenem: S se nikada ne pishe sa apostrofom. Znachi pravilno je S kim i u kojoj klupi sedite?...
Elem, sedim u drugoj klupi u srednjem redu sa drugom Miloshem, mada se u poslednje vreme premeshtam u red do zida i sedim sa Anom, Vladom etc. Na biologiji sam obichno u poslednjoj klupi sa Stefanom ili Matijom...

Srednji red treca klupa.Sedim sa Andreom.Skoro na svim casovima osim na fizici kad imamo dole u kabinetu onda sedim u prvoj klupi pored Sandre a ona pored Andree.Na hemiji sedim u drugoj klupi desno od profesora izmedju Sandre i Andree.Na likovnom kako kad sve zavisi od toga da l trebam sa nekim da pricam...Na muzickom sedimo po azbucnom redu i sedim u trecoj klupi red do vrata izmedju Dragane i Tanje.

ijoj nama stolovi nisu u redovima od pre jedno nedelju dana...tada sam sedela u prvoj klupi do vrata [kao sofika :) ] a sada su nam stolovi u obliku F mislim dva f jedna prema drugom...:lol:...e tu sedim u onom f kojie stoji bukvalno ovako F :lol: trecja klupa....haha...valjda sam makar malo pojasnila :lol:

haha...pa shto bih se ljutila...nismo mi krivi shto tako izgleda..vecj graf 32 sa kojima delimo uchionicu :x :x :x stalno tako neshto premeshtaju..a sada nam profesori nedaju da vratimo...mada ni mi necjemo...ovako lakshe prichamo jer bukvalno svakoga vidish :D:D:D

Ovo su Gagi i Marko

3_3_2.gif

uglavnom sa marijom dok se ne posvadjamo a i kad se posvadjamo sedim sa njom samo shto onda ne da pricam sa ljudima iza i ispred mene nego krenem da pricam i sa srednjim redom sa kojim se i ne druzim neshto :lol:

Ah da sedim u drugoj klupi do zida iza emishe i cvila a ispred raleta i igija zvanog ode laki u ameriku

Back