gost 346714
Veoma poznat
- Poruka
- 14.726
Sigurno imate već neke prijatelje (tj prijateljice) na forumu s kojima pričate na temama itd... Može biti i neko ko vam nije prijatelj, i neko ko nije sa ovog foruma, neko koje neka poznata ličnost...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigurno imate već neke prijatelje (tj prijateljice) na forumu s kojima pričate na temama itd... Može biti i neko ko vam nije prijatelj, i neko ko nije sa ovog foruma, neko koje neka poznata ličnost...
Sa tobom...da ti objasnim da smo ovakvih tema imali bar 30 do sada...
elem..sa kim zelim sa njima i pijem kafu...i to je skroz private stvar..
ja bih sa radom,sa dive,sa domacicom...znaci sa onima koji ne mere svaku rec i koje se ne krste zato sto si razlicit
a što si ti različita ?
eh...odakle da krenem...misim lakše mi da napišem skim nebi
- - - - - - - - - -
čekaj...jel misliš na kafu ili na kafu ?![]()
ima par ljudi sa kojima bih rado popio kafu...
deluju ok...dodushe, to ne bi bila kafa nego pivo al ajd...
Анђелко?![]()
S jednim forumashem.
Ali on ne zeli samo kafu![]()
Kako mogu da popijem kafu sa virtuelnim entitetima sa foruma? Vi postojite samo u mom računaru i umu.
To je kao da me pitate da li bih pre popio pivo sa Super Mariom ili sa Duke Nukemom.