S E D A M ... svjetskih cuda ...

Krugovi u zitu...Poruke iz svemira ili prevara...
Licno mislim da golicaju mastu i da su jedno od svjetskih cuda.
krugovi_u_zitu_5.jpg

Zanimljivo je da poleglo žito nastavlja da raste i u horizontalnom položaju, da nijedna jedina stabljika nije povrijeđena sa spoljne strane i ne pokazuje da je pojava izazvana nasilnim putem.
Botaničari su, međutim, uspjeli da vide kako je žito u zagonetnim krugovima donekle promijnilo svoju molekularnu strukturu.
Jedan od stručnjaka, Džordž Vingfild, misli da se u tim simbolima krije jedan viši, transcendentalni, metafizički smisao.
On je mnoge dane i noći provodio na engleskim žitnim poljima i bio zapanjen pričom jedne žene koja je prilikom svog prvog susreta sa tajanstvenim znakovima primijetila kako sa kružnih ivica klasje svetluca plavicastom svjetloscu.
Vingfild je uočio da se mnogi piktogrami u žitu sastoje od veoma uskih pravih i kružnih linija u koje ne može stati ljudska stopa.
Stabljike su krajnje precizno presavijene.
Ponegdje postoje i jasno uočljivi znaci koji pokazuju pravac kako da se priđe zagonetnim krugovima.
Zanimljiva su i razmišljanja o tome koliko je vremena bilo potrebno da se simboli od kojih neki imaju prečnik od čak 140 metara, ugraviraju u žitna polja.
Na osnovu raspoloživih elemenata utvrđeno je da je sve trajalo samo nekoliko sekundi.
Zanimljivo je i to da se broj krugova povećava iz godine u godinu. Uz to, nijedan čovjek do sada nije uspio da vidi kako se stvaraju zagonetni piktogrami.
krugovi_u_zitu_8.jpg

Aurum.;bt119467:
Ti stvarno umeš da mi privučeš pažnju,bre.:rtfm:
Ne znam da li ti je i ovo svetsko čudo u šaljivom tonu ili ne:whistling:
a moj komentar je:
ma to se seljak i seljančica malo poigrali i uvrljali pšenicu belicu
:hahaha::hahaha::hahaha:
Bravo, za sve tvoje blogove.:ok::ok::super::bye:

Kad se seljancica i seljacina poigraju imamo bebe...
Ovi crtezi su prelijepi ma ko ih i zasto ostavljao...
Kazu da ih mozemo daskom i kanapom nacrtati u psenicnim poljima..
Ja u to ne vjerujem ili volim vjerovati da nam ih neko i za nesto salje iz dubine svemira sto bi ujedno bilo da u istom nismo sami .A da smo sami mala je vjerovatnoca.

Back