S A M O C A

Nekad topla nekad gluva.
Nekad blizu uzglavlja .
Prahom me naziva .
Sva od stakla .

Drska pricljiva kad ne treba nijema.
Bezobrazna pod kozu se uvuce .
Voli te lazno i u stopu te prati .
Skupi su njeni mimuti a tek sati .

Vidi da je nekad prigrlim.
Bira kad ce ona mene .
Voli ona moje uspomene.
Hoce da joj ih poklanjam .

Ne bira vrijeme ni mjesto po glavi mi hoda .
Nije ni vino ni voda , nije ni tuga ni sreca .
Smorena gospa jednom sam je pustila .
Da u moje odaje udje kitnjasta brbljiva mora.

A ne zna da je od stakla .
Da cu je razbiti ko zvecku .
Njene parcice pokupiti i baciti .
Gospo kraj ce ti biti smece
.

93923954_1312380387_thumb3.jpg

mizaca - Prijatelju "mizaca".Pratim hteo,ne hteo,tvoje komentare,na tudja pisanja.Ono sto sam primetio
u tim tvojim "komentarima",to je,da nikada nisu duzi,od najvise jedne recenice,proste ili prosto prosirene.
Pitam se,dali ti mozes,i nesto duze da "natrukujes" na ovom forumu.

Ono sto je kod tebe "normalno",to je da si pun negativne energije,i da uglavnom volis da "popljujes" ono,sto
mi drugi napisemo.Jako bih zeleo,da procitam nesto lepo,nesto pozitivno,sto ces nam "darovati" na uvid.

Puno te pozdravljam,i zelim ti uspesan pocetak L.G.

mizaca;bt272903:
Nisi losa,ali mislim da ti to mozes i bolje:cao:
Jeste uvijek moze biti bolje .Ovaj BLOG mi je zamijenio sveske i tako mi je trenutno jednostavnije da pisem .
Pisem direktno kad mi koja emocija dodje .Sve moje pjesme ce u knjigu za moje najmilije jednog dana .
Tebi mila HVALA sto si se porudila da vidis sto sam ja to napisala .P O Z D R A V :D
1231101585_58-.jpg

Lord Gledston;bt272906:
mizaca - Prijatelju "mizaca".Pratim hteo,ne hteo,tvoje komentare,na tudja pisanja.Ono sto sam primetio
u tim tvojim "komentarima",to je,da nikada nisu duzi,od najvise jedne recenice,proste ili prosto prosirene.
Pitam se,dali ti mozes,i nesto duze da "natrukujes" na ovom forumu.

Ono sto je kod tebe "normalno",to je da si pun negativne energije,i da uglavnom volis da "popljujes" ono,sto
mi drugi napisemo.Jako bih zeleo,da procitam nesto lepo,nesto pozitivno,sto ces nam "darovati" na uvid.

Puno te pozdravljam,i zelim ti uspesan pocetak L.G.
Lord Gledston Ti si mij novi prijatelj i nek nam je prijateljstvo srecno i dugovjecno .P O Z D R A V :D
100869916_62.gif

Kako sam srećna što Te imam :heart: Tvoje fotke su pune ljubavi prema umetnosti..skoro pa hedonizam..ali lekovite su neverovatno :cmok2:

Mislim i ja na tebe..ove god mi ne smeši odmor plivanjem...tuga :rida:

Tol;bt272981:
Kako sam srećna što Te imam :heart: Tvoje fotke su pune ljubavi prema umetnosti..skoro pa hedonizam..ali lekovite su neverovatno :cmok2:

Mislim i ja na tebe..ove god mi ne smeši odmor plivanjem...tuga :rida:
Opet sam u radovima oko kuce u Mahali .Cekam majstora da se smiluje da dodje i kad to zavrsim isla bi kod mame dolje ma da i kad odem ne idem na plazu kad su guzve .Istrosila sam se prilicno znas onu A PARA NEMA ...
Ma da covjek moze i sa malo biti srecan .Zavisi kakve zelje gajimo .Ja samo mir i opet mir .
Dobro bi bilo da kad dobijes odmor mi se javis .Vazi ...

Back