Ryanair otvara liniju od Niša do Krfa

Мислим да не капираш поенту. Пореде се цене авионских карата, не алтернативног превоза и са тог аспекта цене које је понудио Рајан нису толико ниске колико се од једног лоу костера очекује.

А ако ћемо да тражимо најјефтинију алтернативу онда је то бицикл или пешака. Узме мало више времена, али на крају стигнеш на циљ
Apropo poredjenja i posta gde si pomenuo liniju Nis - Malta, ova za Krf je skuplja, iako je vise nego duplo blize.

Apropo poredjenja i posta gde si pomenuo liniju Nis - Malta, ova za Krf je skuplja, iako je vise nego duplo blize.

Ја то и говорим, то је у рангу Београд Тиват, можда мало дуже неких 5 минута, али ценовно би требала да буде много нижа, обзиром да од Београда до Тивта саобраћа редован превозилац којег не бије глас да има ниске цене, Рајанове цене су идентиче Ер Србијиним

Ја то и говорим, то је у рангу Београд Тиват, можда мало дуже неких 5 минута, али ценовно би требала да буде много нижа, обзиром да од Београда до Тивта саобраћа редован превозилац којег не бије глас да има ниске цене, Рајанове цене су идентиче Ер Србијиним
Da, jedino bekpekerima je jeftino. E sad ja bih se uklopio sa rancem koji je dimenzija za ručni prtljag i onim vojnim rolanjem ali opet nije to to.
Ovo je letnja cena u full sezoni u stvari. Sećam se kada sam planirao Madrid sa njima iz Berlina bila je cena ispod 100€ sa stvarima.

Мислим да не капираш поенту. Пореде се цене авионских карата, не алтернативног превоза и са тог аспекта цене које је понудио Рајан нису толико ниске колико се од једног лоу костера очекује.

А ако ћемо да тражимо најјефтинију алтернативу онда је то бицикл или пешака. Узме мало више времена, али на крају стигнеш на циљ
jesi li ti pominjao kartu BG-Tivat?
Fortes garant ima specijalan tretman jer evo regularne cene karata (u jednom pravcu)
Image1.jpg

Управо погледах рајанове цене од Крфа до неких одредишта у Италији за насумично одабране дане у јулу

Напуљ (време лета слично као и Ниш Крф) цена по правцу 15 евра
Болоња (време лета 35 минута дуже) цена по правцу 22 евра
Бергамо (време лета 45 минута дуже) цена по правцу 13 евра

Као што рекох за једног лоукостера цена је висока

Back