ružno pače

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
bio je grozan, smešno odeven
prišo ti je odkačila si ga jer ti naravno ne želiš da se bakćeš takvim, štaće ti to
u međuvremenu se promenio, posto je sve ono što nije bio i više od toga, posto je uspešan, lep, doteran, sa stilom...ono...šmeker... poželjan, super blabla
jel sad ima šanse kod tebe ?
fala

ako je bilo može lock i ban za kaznu za postavljača

prišo ti je odkačila si ga jer ti naravno ne želiš da se bakćeš takvim, štaće ti to
u međuvremenu se promenio, posto je sve ono što nije bio i više od toga, posto je uspešan, lep, doteran, sa stilom...ono...šmeker... poželjan, super blabla
fala

ovo je kao oglas za sado mazo :lol:
nije bilo,ja nikoga ne srecem iz svoje mladosti.dal su svi pomrli,il emigrirali...

ima...desilo se meni...:lol:
u srednjoj sam bio kao shljivotres...
mrshav,izdzigljao...simpatichan uvek,ali pomalo smeshan...
nekoliko godina kasnije sretnem ortakinju iz srednje,
super cica i kao lik i ovako,i gleda me...neveruje...
kazhe: postao si chovek! gledajuci na nachin kako me do tada nikad nije pogledala...:per:

fala

Vuk dlaku menja , ćud nikada
Ako sam ga otkačila bilo je nešto više od načina odevanja ili izgleda

nije bilo težište na odeći, iako sam to pomenuo u uvodnom postu, ali sve ste se uhvatile za odeću...
kad ste se već uhvatile za odeću, onda se setim onoga što ste pisale o autfitu muškaraca, odevanju, stilu i to...
misim...stvarno se ovde skuplja krem krema...ono...hvatate aure ljudima, čitate ono nešto ko od šale...

fala

Moze, potrudi se...
Sve je bitno, doterivanje kao i licnost...
Takodje ponasanje fino...

ni ja ne shvatam tu logiku
na jesdu stranu vek se spominje izgled
stavljaju slike nekih frajera modno obuceni
a posle se prica da odelo nije bitno vec ih odbilo, sta?
prvi utisak je jako bitan priznali mi to ili ne

nije bilo težište na odeći, iako sam to pomenuo u uvodnom postu, ali sve ste se uhvatile za odeću...
kad ste se već uhvatile za odeću, onda se setim onoga što ste pisale o autfitu muškaraca, odevanju, stilu i to...
misim...stvarno se ovde skuplja krem krema...ono...hvatate aure ljudima, čitate ono nešto ko od šale...

pa ti slapše citas, kako znas ko sta pise :lol:
a tema ti je u stilu...koj aje vec ona pricica gde se ljubi zaba

fala

Naravno da se situacija menja.

Isto kao sto kod nekih sama nisam imala sanse pa su me kasnije pogledali drugim ocima ili sam im takva bila super pa sam nekom minus fazom dovela do toga da im se dopadam manje.
Ne svidja ti se ni rodjena zena celog zivota jednako kamoli neki tip iz grada.

Shvatam da ne pricamo o dobrom poznaniku vec o nekome ko nas je samo startovao.

Ne volim "lepe" muškarce, uglavnom su ******. Uvek su me privlačili grubi, da ne kažem ružni. Pa, moj muž nije imao sve zube kad smo se upoznali, pa šta, napravio posle...:lol: Ko mi se ne svidi na prvu loptu, sigurno nikad neće. Materijalno me ič ne privlači, isključivo unutrašnja lepota, a nju ili imaš ili nemaš.

Ne volim "lepe" muškarce, uglavnom su ******. Uvek su me privlačili grubi, da ne kažem ružni. Pa, moj muž nije imao sve zube kad smo se upoznali, pa šta, napravio posle...:lol: Ko mi se ne svidi na prvu loptu, sigurno nikad neće. Materijalno me ič ne privlači, isključivo unutrašnja lepota, a nju ili imaš ili nemaš.
čekaj...al kako vi dođete do unutrašnje lepote ako niste dali ni priliku tipu da iskaže to što ima...? ono....otkačiš ga u startu
il vi tu unutarnju lepotu vidite i pre nego što išta kaže ?

ja sam ovde čitajući steko određenu sliku ko i svako, o određenom sistemu vrednosti koje uzgajaju forumašice i forumaši...
i onda mi ovako utrče s nekim stavovima da se zapitam jel ja umem da čitam
čas kažu ovako čas onako

Poslednja izmena:

Back