tuc muc
Poznat
- Poruka
- 9.006
Pa ja lično kad bih smotao neku ekstra super mega giga moćnu cicu ne bih mogao da živim od neverice, to bi me utuklo brže od nekih kompleksa. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće ako je polovina lojalna. Neće brate, koga vole *****. Lep, pa šta.Pa da, naravno, ali mislim, ako se već desi tako nešto, da je većina ljudi dovoljno svesna sebe i da će im već na prvu loptu biti jasno da im partner mnogo bolje izgleda. I sad vas pitam šta mislite, poučeni iskustvom ili ne, da li će se ti ljudi osećati sputano na neki način, u kojoj meri i to.
Muškarci su uglavnom vizuelni tipovi, pa je njima važnije da partnerka dobro izgleda.Mislim da je ženama fizički izgled kod muškaraca tek negde na sredini prioriteta,da se tako izrazim.Sad da li i koliko može da smeta ili da mu imponuje to što bi takva privlačila pažnju okoline, individualno je.Muškarac i žena ne mogu međusobno da mere svoju fizičku lepotu.To mu dođe k'o da si pobrkao "babe i žabe".Pa da, naravno, ali mislim, ako se već desi tako nešto, da je većina ljudi dovoljno svesna sebe i da će im već na prvu loptu biti jasno da im partner mnogo bolje izgleda. I sad vas pitam šta mislite, poučeni iskustvom ili ne, da li će se ti ljudi osećati sputano na neki način, u kojoj meri i to.
Ima ono kad ljudi kaži vidi kako je on lep a ona bože sačuvajMuškarci su uglavnom vizuelni tipovi, pa je njima važnije da partnerka dobro izgleda.Mislim da je ženama fizički izgled kod muškaraca tek negde na sredini prioriteta,da se tako izrazim.Sad da li i koliko može da smeta ili da mu imponuje to što bi takva privlačila pažnju okoline, individualno je.Muškarac i žena ne mogu međusobno da mere svoju fizičku lepotu.To mu dođe k'o da si pobrkao "babe i žabe".
Da... ima i ono što sam napisala u prethodnom postu.Lep k'o bog, "truba u krevetu"!Varijacije sa kombinacijama ima mnogo.Poenta je da sopstvena nesigurnost u vezi, nema veze sa partnerovom lepotom i i obrnuto.Niko neće ružnjikavom frajeru maznuti "ribu" samo zato što je drugi lepši od njega.Mala je verovatnoća, to jest.Ima ono kad ljudi kaži vidi kako je on lep a ona bože sačuvajili obratno, mada obratno uglavnom ide zbog para pa je svima jasno.
DaDa... ima i ono što sam napisala u prethodnom postu. Lep k'o bog, truba u krevetu!Varijacije sa kombinacija a ima mnogo. Poenta je da sopstvena nesigurnost u vezi, nema veze sa partnerovom lepotom i i obrnuto.Niko neće ružnjikavom frajer maznuti "ribu" samo zato što je drugi lepši od njega.Mala je verovatnoća, to jest.
Kaži...da su ružniji bolji frajeri u krevetu!Više se trude i znaju sa ženama. Ovi lepi su uglavnom "utripivani". Misli ako dobro izgledaju,samo zato imaju "prođu" kod svake ribe. Ne padaju žene na to!
Zavisi, ko sto si rekla,ako nije opsednut svojim izgledom, nego je ono ok izgledam kako izgledam.Kaži...da su ružniji bolji frajeri u krevetu!Više se trude i znaju sa ženama. Ovi lepi su uglavnom "utripivani". Misli ako dobro izgledaju,samo zato imaju "prođu" kod svake ribe. Ne padaju žene na to!
Užas...kad su žene opsednute,pa i nekako. Ali muškarci...idi begaj!Kol'ko god da izgleda dobro, to odbija i to u startu... tako da ne vredi.Zavisi, ko sto si rekla,ako nije opsednut svojim izgledom, nego je ono ok izgledam kako izgledam.
Opsednuti su uzas.
Nesto prosecno, normalno.
to je bedna kombinacijaa šta ako je muškarac lepši od žene ?
Časna i poštena!Kako se manastirka razumije u muškarce, prava časna sestra.
Bio sam sa fizički manje privlačnom polovinom i jako puno sam je voleo. Na žalost nisam sa njomJeste bili nekad s nekim ko je realno fizički dosta manje privlačan nego vi ili gledate da vaš partner bude bar približno privlačan?
Jesu li manje privlačni partneri više ljubomorni ili čak depresivni, jer svesni svoje estetske inferiornosti žive u konstantnom strahu da će biti prevareni?
I verovali ili ne i danas bih bio s njom makar na nekoliko noći..Jeste bili nekad s nekim ko je realno fizički dosta manje privlačan nego vi ili gledate da vaš partner bude bar približno privlačan?
Jesu li manje privlačni partneri više ljubomorni ili čak depresivni, jer svesni svoje estetske inferiornosti žive u konstantnom strahu da će biti prevareni?
Ne mora da znači.. ima lepih i obdarenih. I ružnih i slabih u krevetu.Nije mi bitan fizički izgled. Važno da smo oboje ružni.Šalim se...bitno da nije niži od mene.Kako je "lepota u oku"posmatrača, mislim da generalno muškarci koji su obdaren fizičkom lepotom, obično budu" trube"u krevetu.Najiskrenije, jbg!
Ok...sve je stvar ukusa ili neukusa!Ne mora da znači.. ima lepih i obdarenih. I ružnih i slabih u krevetu.![]()
Eto ja na primer. Niti sam lep, niti sam ružan, nisam ni mnogo dobar a ruku na srce, nisam ni loš.Ok...sve je stvar ukusa ili neukusa!![]()