електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Nek stavi oglas
Glupo je da se zeni n'a temi ô ruznim muskarcima

Подхитно да отвори тему о лепим мушкарцима.
ТУ ће да се ожени.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek stavi oglas
Glupo je da se zeni n'a temi ô ruznim muskarcima
I da imam nameru da se zenim ..vas tri ne bi pa ni da ocete u moj harem![]()
Ne znas sta propustas. Samo da mi se sad ne osusi kad me ti neces.
Ma glupo kao kad nam se neko svidi bezimo od njega a zelimo da budemo s likom koji nam se ne svidja ali mi verujemo da nam se svidja
Sramota me I da citam ove moderne psihologe
- - - - - - - - - -
Naravno sve si nas provalio
Je l si I ti napijao zenske da saznas strasne istine ô njima?ko ovde jedan mudrac sto isto zna ô zenama 100 kurasa
Ал' пази - он нас пита шта удате жене раде на форуму. Нема даље. Дно.
pa i nije ih trebalo nešto mnogo forsirati na cugu,uživale su...
nisu mi ništa novo otkrile,potvrdile su ono što sam već odavno duboko u sebi znao...
inače,ne zda znam 100 qraca o ženama,nego minimum 1000...nema boljeg poznavaoca žena od mene,toliko sam ih izučio u zadnjih godinu i po...tačno znam kako razmišljate,a inače imam jaku i intuiciju...i sad znam šta se konkretno tebi vrzma po glavi..
- - - - - - - - - -
pa kako šta rade udate žene na forumu...pa balave na fotke muškaraca na temi "kome bi dale"..
mogu misliti šta tek na pp- u rade...
blago vašim muževima!!!!!!![]()
cenis da su svi muski s teme o ribetinama solo?
a ako nisu...blago njihovim zenicama <3
ne znam ,tamo sam samo par puta svratio,i svaki put uglavnom udate bacaju komentare..
možda ima i oženjenih,blago i njihovim ženicama...ako će da ti bude lakše..![]()
Vragec, jesi se ti udala za ružnog i lovarnog ili lepog i siromašnog?
Ma nemoguće!ne znam josh
javljam chim saznam, takva je situacija
al da je ruzan...meni nije <3
i jos poneki...kvalitet ima![]()
Ma nemoguće!
Kakvi sad kvaliteti bre?!
ја би волео да имам та остала ссрања, а не да се кувам на 45 степени у ауту са поквареном климом (којег возим када му сипам за 500 динџи), да не морам да размишљам сутра да ли да једем или да платим неки рачун да ме не гањају ко последњег криминалца и све те остале лепоте света.
Muskarac o kome govorim nema ni kola ni nista. Materijalno.
коме треба ништа, ајд буди озбиљна
оћеш да живиш у сиротињи, да једеш једном дневно, не битно, важно да је шармантан и ружан![]()