Ružica: Pravimo Vladu Sa Čedom

Lacibg:
Кад псујеш на енглеском, половина те не разуме, па си онда фини па чак и образован . :D :D :D
Еремита, батали нервозу, провоцирају те јер рачунају на твој темперамент :idea:

Ма нисам нервозан, напротив, само се добро забављам...... :lol: :lol: :lol:

Sunchaser:
Немам намеру да улазим у причу, нити да будем адвокат Бенши (поготово зато јер истомишљеници нисмо, па ни по питању улоге генерала Младића у савременој српској историји, а немам утисак ни да јој треба правни заступник), али у праву је (Бенши), и то ДЕБЕЛО у праву, што се тиче граматичког дела. Стварно, ако неко жели да брани националну причу (или било коју другу причу, for that matter :wink: ), основни ред је да се држи елементарне писмености и да покуша да напише кохерентну реченицу. Ако је учесник са ником "Ратко Младић" особа из дијаспоре, која се са српским сусреће нередовно и лимитирано, онда у реду. Али ако није, прво мора мало да поради на стварима које се уче у основној школи (неписмен није, чим зна да користи интернет). Наравно (сад иде мој шерлокхолмсовски допринос теми): могуће је да је у питању и провокатор. Недавно ме је неко упутио на сајт "Српки националисти" и на учесника по имену Поносни Радикал: лик се представио као неки 18-годишњак из Канаде, притом је СВАКИ свој коментар заснивао на будалаштинама типа "Шешеља за краља!" и медитацијама попут "зли ватиканско-амерички плаћеници мрзе нашу Цецу, нашу српску мајку, и нашу Мају, поносну радикалку"... Елем, из авиона се видело да лик провоцира, и да прави фото-робот срБског патриЈоте према Луковић-Панчићевој стандардизацији. Још је занимљивије било кад је неко провалио да се коментари "Поносног Радикала", по правилу, после свега ПАР МИНУТА преносе на форуму Б92, као крунски доказ "примитивизма срБске стоке", како нас иначе називају, према профилисаној политици те медијске куће.
Хвала,управо си ми уштедео труд, хтела сам да напишем нешто у сличном тону. Дакле, могу само рећи да се с овим сасвим слажем.

Црвена је крвца што кипи у нама, црвена је муња што облак пролама ...

Prilozi

• Av13.jpg
    Av13.jpg
    7,9 KB · Pregleda: 50
Ма, не вреди, њима је свако ко каже нешто против њиховог вољеног друга Чеде-млађег комуњара.
А ја тад увек имам асоцијацију на ону: "држ'те лопова".
(Нек' сам и досадна понављајући ово, али шта да се ради кад је стварно тако. Све друге етикетирају управо тиме што су они сами).

Norma Kampl:
Ма, не вреди, њима је свако ко каже нешто против њиховог вољеног друга Чеде-млађег комуњара.
А ја тад увек имам асоцијацију на ону: "држ'те лопова".
(Нек' сам и досадна понављајући ово, али шта да се ради кад је стварно тако. Све друге етикетирају управо тиме што су они сами).
Колегинице, овде је етикетирање нормално ко "добар дан". Ваљда је тако лакше ...
Мада, није на одмет, кад би сви уложили мало напора ...

Diskusija je odisala nesumnjivo visokim nivoom koagulacije misli raznih pripadnika sekte harmonista kao početkom prošlog veka. Od harange da se u nepoznavanju strukturne formacijske raspodele slobodne misli u DS i LDP lupeta, do toga da su oponenti iste duboko filozofske narko orijentacije bitange, koljači, udbo mafija, radikalske neoustaše, da je ružica svetica i muza a da su forumski korisnici niko i ništa, da su Koštunica i Mesić u intimnoj alegorijskoj vezi kao Čeda i Čeku, do toga da ovde imamo seljančure btw. čobanice i nabijamo šargarepe u mesto odakle bivše demokratske srpske političarske jegulje crpu svu mudrost za ovakve analize je na mentalnom nivou glavice kupusa. Ograničio sam se samo na kolegu Eraserheada koji svakim danom sve više napreduje u nadmašivanju samog sebe u izlaganju svojih minornih mentalnih sposobnosti kao panteistička krava sa praznim vimenom kada maše repom pred mužu. Toliko je zauzet nameštanjeg svog proizvoda koji reklamira, da nema vremena da vidi i posmatra šta nudi njegov novi fiktivni koalicioni partner. Sve suprotno, jer su Ružica i Boris tako rekli.

А ко је уопште Ружица Ђинђић, осим што је удовица Зорана Ђинђића?

Где се може видети њена биографија лична и професионална?

Шта је то што је препоручује за бављење политиком?

Ratko_Mladic:
Neznam zasto je po tebi svako ko mrzi dosovsku politiku ustvari radikalno orijentisan, zar nije djindjic bio onaj koji je 99 bio na CNN i davao intervju uzivo kako treba amerikanci i dalje da nastave da nas bombarduiju?? Zar treba ona da ga nasledi, i ko daje zapravo da ovakvom psihopati dajemo pravo da mu stavljaju imena na ulice?? Zar nije ceda bio sa spasojevicem, zar nije tu isto i kostunije u istom taboru?? Zar po tebi neko ko mrzi ovog narkica cedu predstavlja radikala?? Sta su nam dosovci ndoneli za godina vladavine u srbiji?? Samo kolaps celokupne privrede, masovna otpustanja sa radnih mesta, poskupljenja, i dalje izolacija od strane ostatka sveta!!! Trebalo bi ti da se stidis svoje izjave a ne doticni. Dosta mi je vas samozvanih demokrata!!!
Voleo bih da dođe neko i kaže, da, ja sam to gledao, ili da nađe link. Bio bih zahvalan.
Ili je davao takav interviju za pisane novine? Usaglasite priče.
Ili je po nekima to govorio svaki dan. Biće da je neko nešto načuo, pa malo dodao, malo oduzeo i sve se svelo na to. Pustite ga da počiva.

Back