Ružić (SPS) Kamp u Pionirskom parku kao kulisa iz rijalitija, nova vlada da bude oročena i pripremi izbore

a gde je izvinjenje studentima? čovek je patološki lažov..neverovatno kakve mu laži prolaze... to nije više odavno stvar racija u pogledu njegovih laži to je insistiranje na veri u njegove laži...zato i koristim termin av av sekta...

gospodin nepogrešivi i savršeni koji je preuzeo sve poluge vlasti direktno u svoje ruke pa čas kao uključi borbu protiv korupcije pa je onda isključi kad vidi da studenti ne reaguju, čovek koji sve zna bolje od drugih ali se ne usuđuje da se suoči sa bilo kojim političkim protivnikom u političkoj debati već 13 godina...dakle i notorna kukavica a uz to i neko ko se večito hvali skoro nikakvim rezultatima postignutim na konto ogromnog zaduženja...da ne govorim o ogromnoj korupciji koju nameću koordinatori njegove stranke na svim nivoima .... ući će u istoriju kao najgori vladar ikada...slatkorečivi pajac koji priča ono što narod želi da čuje i ne haje za istinu, genije manipulacije i lopovluka, demagog koji satanizuje sve političke protivnike ohrabren horom ucenjenih papagaja..to je on
Zasto da se izvini? Studenti i jesu napali policajce, samo ne ovog sa okom, i nista pogresno nije rekao.

Rekao je Ivica Dačić da njegov stav nije stav partije. Da su oni lojalni koalicioni partner. O njegovom stavu će se raspravljati na stranačkom zasedanju.

Pitanje je kome verovati.
Дачић је морао то да каже, за случај да буде као у оној нашој старој "тресла се гора родио се миш". Али памти Дачић како се Вучко понаша према њему од почетка, мисмим да се нада да ће ово успети.

Откад знам за политичаре посматрам како се отклањају, од Стаљина, Тита, Слободана, Вучића...
Много више поштујем доследне, ма којој идеологији или политици припадају.
Додуше за њих се може рећи да су изумрла врста, доследност често зна да одруби главу.
Prohujalo sa Kostunicom

Isključivo sam komentarisao Ružićevu izjavu kao takvu, zbog komentara o navodnoj izdaji, a o njegovim postupcima koje je vršio dok je bio na vlasti - treba da odluče nadležni organi.

:ok:

Ja cesto pisem da podsetim narod na neke stvari, ne nuzno kao direktnu repliku piscu posta - recimo ako se ne obracam licno, kao u slucaju odgovora na tvoj post. Prosto iskoristim post kao priliku da napisem neko misljenje.

Izbegavam da idem na licne komentare osim u situaciji kad vidim da je u pitanju botina bilo za vlast bilo za nazovi-opoziciju.

To je teletabis koja krivi studente sto su joj uhapsili Draganu Sotirovski
Ne luperdaj gluposti, teletabis si sam, mislim da je to velika greska samo zarad pritiska javnosti i nesposobnosti tuzilastva, a ona ce uostalom imati prilike da kaze sta je posredi i da se odbrani.

Ako bas hoces da znas, pre zameram tuzilastvu nego studentima, jer rade sve na brzinu i kad moraju, a sto je brzo to je i kuso.

Back