- Poruka
- 42.881
ustvari mene zanima shta hvali osobama koje druge ljude/osobe/persone jedino vidi kao lepu ili ruzhnu osobu/personu..i ako je lepo kao vredish ako si manje lep kao ne vredish
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
No one is born ugly.ustvari mene zanima shta hvali osobama koje druge ljude/osobe/persone jedino vidi kao lepu ili ruzhnu osobu/personu..i ako je lepo kao vredish ako si manje lep kao ne vredish
ako je lepo kao vredish ako si manje lep kao ne vredish
ustvari mene zanima shta hvali osobama koje druge ljude/osobe/persone jedino vidi kao lepu ili ruzhnu osobu/personu..i ako je lepo kao vredish ako si manje lep kao ne vredish
lepe sobe uvek bolje polazepa nije
to je malogradjanski
povrshinski
kud i gde!?lepe sobe uvek bolje polaze![]()
pa nije
to je malogradjanski
povrshinski
Површни људи тако гледају на људе. Лепота је релативна.ustvari mene zanima shta hvali osobama koje druge ljude/osobe/persone jedino vidi kao lepu ili ruzhnu osobu/personu..i ako je lepo kao vredish ako si manje lep kao ne vredish
Pa sta ces ti ruzna, nije ti bog dao lepotu manekenka da budesustvari mene zanima shta hvali osobama koje druge ljude/osobe/persone jedino vidi kao lepu ili ruzhnu osobu/personu..i ako je lepo kao vredish ako si manje lep kao ne vredish
Površnost i samo estetičnost...ustvari mene zanima shta hvali osobama koje druge ljude/osobe/persone jedino vidi kao lepu ili ruzhnu osobu/personu..i ako je lepo kao vredish ako si manje lep kao ne vredish
Spoljasnja lepota je nebitna bitna je lepota dushe duhovnim osobama.ustvari mene zanima shta hvali osobama koje druge ljude/osobe/persone jedino vidi kao lepu ili ruzhnu osobu/personu..i ako je lepo kao vredish ako si manje lep kao ne vredish
Tacno,Inteligentan covek/zena mi nikad ne mogu biti ruzni.Ambalaza je tek tu da privuce pogled,al sadrzaj je ono sto osvaja.
isto kao kad vidis mladju sa starijim pa kao zbog para je sa njim..isti sistem osudjivanja.ustvari mene zanima shta hvali osobama koje druge ljude/osobe/persone jedino vidi kao lepu ili ruzhnu osobu/personu..i ako je lepo kao vredish ako si manje lep kao ne vredish
ma daSpoljasnja lepota je nebitna bitna je lepota dushe duhovnim osobama.
a jel malogradjanski kad ne volis oralni seks?pa nije
to je malogradjanski
povrshinski
a jel malogradjanski kad ne volis oralni seks?![]()