Plant Veoma poznat Poruka 11.422 18.06.2025. u 15:21 - Ruže - fotografije #1.451 bird again: @Plant Ova Ninina je ista ili slicna onoj za koju sam te pitala kako se zove. Ovde su cvetovi malo krupniji, mada jako lice, i listovi... Kliknite za proširenje... Ni nalik ps : pošto imaš više vremena i više te to zanima,.. prostudiraj malo ove slike i odluči - Kako se zove tvoja ruža_
bird again: @Plant Ova Ninina je ista ili slicna onoj za koju sam te pitala kako se zove. Ovde su cvetovi malo krupniji, mada jako lice, i listovi... Kliknite za proširenje... Ni nalik ps : pošto imaš više vremena i više te to zanima,.. prostudiraj malo ove slike i odluči - Kako se zove tvoja ruža_
bird again Buduća legenda Poruka 32.089 18.06.2025. u 15:25 - Ruže - fotografije #1.452 Plant: Ni nalik ps : pošto imaš više vremena i više te to zanima,.. prostudiraj malo ove slike i odluči - Kako se zove tvoja ruža_ Kliknite za proširenje... Nece ovo da mi se otvori, otvori se google search blanko...
Plant: Ni nalik ps : pošto imaš više vremena i više te to zanima,.. prostudiraj malo ove slike i odluči - Kako se zove tvoja ruža_ Kliknite za proširenje... Nece ovo da mi se otvori, otvori se google search blanko...
Plant Veoma poznat Poruka 11.422 18.06.2025. u 15:27 - Ruže - fotografije #1.453 bird again: Nece ovo da mi se otvori, otvori se google search blanko... Kliknite za proširenje... OK, ubaci fotografiju svoje ruže u Google > images
bird again: Nece ovo da mi se otvori, otvori se google search blanko... Kliknite za proširenje... OK, ubaci fotografiju svoje ruže u Google > images
bird again Buduća legenda Poruka 32.089 18.06.2025. u 15:30 - Ruže - fotografije #1.454 Plant: OK, ubaci fotografiju svoje ruže u Google > images Kliknite za proširenje... Ko na pismenom zadatku da sam
Plant: OK, ubaci fotografiju svoje ruže u Google > images Kliknite za proširenje... Ko na pismenom zadatku da sam
Plant Veoma poznat Poruka 11.422 18.06.2025. u 15:37 - Ruže - fotografije #1.455 bird again: Ko na pismenom zadatku da sam Kliknite za proširenje... Daa, Google usavršava softver za svoju pretragu. I sada je već poprilično dobra. Tako ćeš naći koju ružu imaš .
bird again: Ko na pismenom zadatku da sam Kliknite za proširenje... Daa, Google usavršava softver za svoju pretragu. I sada je već poprilično dobra. Tako ćeš naći koju ružu imaš .
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 388.310 18.06.2025. u 21:40 - Ruže - fotografije #1.456 bird again: @Plant Ova Ninina je ista ili slicna onoj za koju sam te pitala kako se zove. Ovde su cvetovi malo krupniji, mada jako lice, i listovi... Kliknite za proširenje... Ruža nije moja vec fotografija ruže koju sam snimila u jednom parku ..predivna je i miriše
bird again: @Plant Ova Ninina je ista ili slicna onoj za koju sam te pitala kako se zove. Ovde su cvetovi malo krupniji, mada jako lice, i listovi... Kliknite za proširenje... Ruža nije moja vec fotografija ruže koju sam snimila u jednom parku ..predivna je i miriše