Ruza

gest je lep, romantično je, samo se nadam da nisi provalio u nečiji stan :? uglavnom, treba da joj se javiš da zna od koga je ruža, čak i ako te odbije, gest je super, kladim se da će se pohvaliti drugaricama za ružu na jastuku, a uz to bolje da im kaže i od koga je, da ne bi došlo do zabune. zadrži se na ovom misterioznom gestu, nemoj da postaneš manijak koji je proganja.

bolje burek, al sa kafom i novinama :) I da nestane - da me ostavi da se razvlačim do podneva (nek ode negde i ostavi stikers - poruku) ali da mu je stan pun haj tek gedžeta i koječega i da ja mogu da se igram :P

zanimljivo, da ne postoje ovakve teme trebalo bi ih izmisliti...

romanticni gestovi su lepi, ali naravno treba imati meru...
svakako da nije romanticno da provalis kod nekoga i ostavis mu ruzu, sto ovde, nadam se, nije bio slucaj...
mozda bi bilo pametnije da si joj poslao romanticno pismo, mislim ne bi bilo sunjanja ili provaljivanja... sigurno da ne zelis da pomisli da je uhodis...

provališ unutra, opereš joj veš, skuvaš ručak, opereš zavese i prozore, isprazniš risajkl bin i skineš finu prašinu sa tehnike - i ondaK je golicaš ružom kojoj si prethodno očistio trnje - dok se ne probudi.
:)

To ako te poznaje.

A ako te ne poznaje, ondaK sve isto, samo je ne budiš nego ostaviš ružu pored kreveta :lol:

Betty:
provališ unutra, opereš joj veš, skuvaš ručak, opereš zavese i prozore, isprazniš risajkl bin i skineš finu prašinu sa tehnike - i ondaK je golicaš ružom kojoj si prethodno očistio trnje - dok se ne probudi.

To ako te poznaje.

A ako te ne poznaje, ondaK sve isto, samo je ne budiš nego ostaviš ružu pored kreveta :lol:

E, ziva bila! Ako te poslusa stvarno ce neku usreciti! ;-) :lol:

Betty:

To ako te poznaje.

:):):)

Back