Russophilia, metode lečenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
LADA Riva je takodje Fiatova. Za Samaru ne znam, a Niva je sigurno ruska, onako ruzno samo oni prave.

Ne samo Riva vec sve od 2101 pa do 2107 (kupili su od FIAT-a celu proizvodnu liniju za model 124).

Niva je delimicno sovjetska (karoserija i deo prednjeg oslanjanja), mehanizam za upravljanje, menjac, prenos, zadnje oslanjanje su FIAT-ovi, motor kopija Mercedosovog.

Пајз', господине удувани, САД је још Брозу платила ову данашњу свињарију јер му је дала 30 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРА БЕСПОВРАТНО... зато су ваше комуњарске татице и мамице вас васпитале да се тамо окрећете у нади ДА ЋЕ ОПЕТ НЕКО ДА ЦАЛНЕ КЕШ... али од тога нема ништа... све се променило, данас више никоме није лако па ни САД да одржава своју франкенштајн-творевину осим ДА ИДЕ БЕЛИМ СВЕТОМ, НАПАДА И ОТИМА... а ви болесници им у томе помажете...

Kako se usudjujes da spominjes moju majku i oca, ja sam odrastao u sirotistu.

Primetio sam da veliki broj clanova ovog foruma i uopste ljudi u ovoj drzavi pati od dve teske bolesti Russophilia completa i Russophilia parciale. Ove bolesti su vrlo zarazne, lako se prenose, a tesko ili nikako lece.

Ako i posle svega ovoga pacijent ostaje pri svom stavu, ostaje samo ubediti ga da zaigra RUSKI rulet sa 6 metaka! :sad2:
Ne, ne može se prihvatiti da se deo korisnika Krstarice javno proglašava bolesnicima. O Rusima mislite što vam drago. Odmor 2 dana zbog postavljanja uvredljive teme i provociranja.:banovati:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back