Rusofobija?

inagadadavida:
Pa, decko lepo kaze, za Goli otok. Najcrveniji od crvenih su tamo letovali......oni kojima je Staljin bio i majka i otac, a Rusija draza od Srbije........i sada se , nad njihovom zlohudom sudbinom liju suze, naravno , one krokodilske...............

Da su ti pobedili 48me, Srbija bi bila crnja rupa od Rumunije i Albanije zajedno, obzirom na podanicki mentalitet Srba prema Rusima, a vi bi se , devojke, zvale, Traktorka i Masinka.........:)

Kao sto sam napisao, ranije, da li bi neko mogao da napise neki istorijski period kada je u Rusiji bilo lepo ziveti???........Oduvek je bila crna rupa civilizacije .......

Neverovatno kako se manipulise cinjenicama.Sve ovo sto je napisano kao da je iz CIA prirucnika za propagandu.Rusija je oduvek bila u svim segmentima daleko ispred svih,ne da nije bila crna rupa vec naprotiv jedna od najnaprednijih drzava kroz istoriju.

besniris:
Neverovatno kako se manipulise cinjenicama.Sve ovo sto je napisano kao da je iz CIA prirucnika za propagandu.Rusija je oduvek bila u svim segmentima daleko ispred svih,ne da nije bila crna rupa vec naprotiv jedna od najnaprednijih drzava kroz istoriju.

Super............kada je to Rusija bila daleko ispred svih?? :D :D :D
Mislim, jedino je najdalje od svih otisla u stvaranju komunistickog raja na zemlji, sto i nije neki argument za ponos.....

Dakle, umesto praznih floskula, besni.........samo reci u kom je to istorijskom periodu Rusija bila napredna , srecna i bericetna zemlja??? :roll:

besniris:

...ma najveca...samo se otrov pakuje u malim bocicama :)

Korner zastavica:
Ja uopste nemam nista protiv da tebi Rusija bude zvezda vodilja. Cak navijam za tako nesto. Jer ce vas takvih vremenom biti sve manje. :D:D
Jel ti bese onaj sto zagovaras da se Srbija odrekne svoje nezavisnosti zarad ulaska u federaciju sa Rusijom?
Pazi momak,to su zajebani stavovi. Za tako nesto se ide na sud,a posle na "odmor" o drzavnom trosku.

Mnogo su opasniji tvoji stavovi koji pozivaju na otvorenu izdaju i komadanje zemlje.
Cim dodje do promene vlasti odma ce doci i di verifikacije sporazuma o ujedinjenju sa Rusijom i Belorusijom koji je potpisan jos pre 8 god.Kad se to desi a ja neznam kako ces ti i slicni da podneste ujedinjenje,samo me je strah da neizvrsite kolektivno samoubistvo. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

inagadadavida:
Super............kada je to Rusija bila daleko ispred svih?? :D :D :D
Mislim, jedino je najdalje od svih otisla u stvaranju komunistickog raja na zemlji, sto i nije neki argument za ponos.....

Dakle, umesto praznih floskula, besni.........samo reci u kom je to istorijskom periodu Rusija bila napredna , srecna i bericetna zemlja??? :roll:

A kad nije.
Decko prouci istoriju pa cev videti da je carska Rusija bila daleko ispred zapadnih zemalja u svim segmentima.

Korner zastavica:
1. Eto,tako je kada odrastas na textovima Jamesa Hetfielda.
A i to je neki navijacki stav...ti to ne kapiras.
Не да је навијачки, него... Али онда је сасвим без везе то постављати као неки "аргумент" у дискусијама.

2. A i ti bi nesto,a?
А ово је нешто најглупље што сам у последње време прочитала.

Само ти настави да "лебдиш", сам, и срећан "ин д скај вид дајамондс"

besniris:
A kad nije.
Decko prouci istoriju pa cev videti da je carska Rusija bila daleko ispred zapadnih zemalja u svim segmentima.

Carska Rusija??? :D :D :D :D
Znao sam da ce neka dileja da to napise......mashala, ako je to bila uzorna , prosperitetna zemlja :D :D

Narocito je bila lepo mesto za zivot, za vreme onog Ivana Groznog, i onog fukosa Katarine :D :D :D .......nigde se u Evropi nije vise umiralo od gladi nego u toj, carskoj Rusiji....... :roll:

inagadadavida:
Carska Rusija??? :D :D :D :D
Znao sam da ce neka dileja da to napise......mashala, ako je to bila uzorna , prosperitetna zemlja :D :D

Narocito je bila lepo mesto za zivot, za vreme onog Ivana Groznog, i onog fukosa Katarine :D :D :D .......nigde se u Evropi nije vise umiralo od gladi nego u toj, carskoj Rusiji....... :roll:
Normalno najobicnija propaganda.Carska Rusija je bila veoma napredma zemlja koja je svetu podarila neke od najvecih ljudi tog vremana.Pa vise je umrlo ljudu u zapadnoj evropi od kuge i gladi to je svima koji se iole razumeju u istoriju poznato.

besniris:
Mnogo su opasniji tvoji stavovi koji pozivaju na otvorenu izdaju i komadanje zemlje.
Cim dodje do promene vlasti odma ce doci i di verifikacije sporazuma o ujedinjenju sa Rusijom i Belorusijom koji je potpisan jos pre 8 god.Kad se to desi a ja neznam kako ces ti i slicni da podneste ujedinjenje,samo me je strah da neizvrsite kolektivno samoubistvo. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Prilicno jadno telujes kada pocnes da krades moje fore.
Konkretno ovo sa kolektivnim samoubistvom
Ajde potrudi se i ti i ovi tvoji pa smislite nesto sami. Evo priznajem i ako vam rusi nesto smisle.
A o ovom ostalom,kad vi dodjete na vlast,heheheheheheheheh!
Ne umete ni kampanju da organizujete,a hocete na vlast. Ajde bre...jaudi.

Norma Kampl:
Не да је навијачки, него... Али онда је сасвим без везе то постављати као неки "аргумент" у дискусијама.

А ово је нешто најглупље што сам у последње време прочитала.

Само ти настави да "лебдиш", сам, и срећан "ин д скај вид дајамондс"

Super,taman da mi se skines.
Ja nemam toliko vremena da citam i citiram tvoje budalastine,i ne samo tvoje. :D

Korner zastavica:
Prilicno jadno telujes kada pocnes da krades moje fore.
Konkretno ovo sa kolektivnim samoubistvom
Ajde potrudi se i ti i ovi tvoji pa smislite nesto sami. Evo priznajem i ako vam rusi nesto smisle.
A o ovom ostalom,kad vi dodjete na vlast,heheheheheheheheh!
Ne umete ni kampanju da organizujete,a hocete na vlast. Ajde bre...jaudi.

Sta ces kad ne mozemo svi da budemo pametni kao ti. :D :D :D :D :D
Posto se vidi da se alergican na sve sto nije sa zapada mogo bi da se prijavis u neki od njihovih regrutnih centara za obuku stranih placenika.Predvidjam ti blistavu karijeru. :grin: :grin: :grin:

Korner zastavica:
Ja sam uzgajan i vaspitavan da mrzim Rusiju. I ponosim se time! HA!
Za Rusiju vazi ona izreka "cuvaj me Boze prijatelja,a od neprijatelja cu se cuvati sam".
Najveca i najskuplja srpska obmana i zabluda je Rusija!

Rekoh ja vec par puta ovde,malo je samo jedan goli otok...MALO!

znash onu kletvu,
Da bog da te Rusi branili i Kinezi hranili! 8)

Из-за острова на стрежень,

На простор речной волны,
Выплывают расписные,
Острогрудые челны.

На переднем Стенька Разин,

Обнявшись, сидит с княжной,
Свадьбу новую справляет,
Сам веселый и хмельной.

Позади их слышен ропот:

Нас на бабу променял!
Только ночь с ней провозился
Сам наутро бабой стал . . . .