zvezdarac81
Aktivan član
- Poruka
- 1.559
Ne trebaju nama nikakve unije....opekli smo se valjda dovoljno sa jugom....nama treba sexa...da nas bude 100 miliona.
E onda cemo biti neko i nesto...
E onda cemo biti neko i nesto...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne trebaju nama nikakve unije....opekli smo se valjda dovoljno sa jugom....nama treba sexa...da nas bude 100 miliona.
E onda cemo biti neko i nesto...![]()
Пази, Албанци нису државотворан народ, они су тек сада на оном нивоу на којем је била српска хајдучија 18. и 19. века, тако да се са њима не бих поредио, нити бих их узимао за било какав пример, а камоли позитиван. А и не штите Амери Албанце зато што им се Шипци увлаче, него зато што им је то интерес, а тај интерес би им био исти и да Шипци задрже мало кичме.
Уствари, баш то чепљење Шипаца Америма ме подсећа на српско чепљење Рујама. Оно, Путин почасни грађанин Новог Сада, због камиона конзерви паштета испоручених Србима по избегличким камповима. Само што су ови Клинтона прогласили за поч грађанина Приштине јер им је бомбама поклонио цело Косово.
Мало достојанства не штети. А ако нећемо да имамо своју државу и водимо самосталну спољну политику и према својим интересима, већи нам је интерес да будемо под немачком капом, него под руском, јер је Шваба близу, а Руја далеко. Плус што ниједна нама суседна земља не мириши Русе.
Је ли Пашић оно рекао да је Русија попут пожара - ако ти је превише далеко, смрзнеш се од хладноће, а ако дозволиш да ти се превише приближи, изгориш.
И Руси нису наш народ. Ми смо Срби, они су Руси.
Rusiji treba Srbija u EU.
Što pre to budete shvatili - tim bolje.
E onda cemo biti neko i nesto...![]()
Нећемо у ЕУ, хоћемо уједињење са Русијом, нашом браћом
Зашто да се не интегришемо са народима који нас воле, који су нам блиски по много чему, а не са једном антихришћанском заједницом као што је ЕУ.
Ево како су Руси направили један сјајан филм, зове се ПЛАНЕТА ПРАВОСЛАВЉА НА РУСКОМ ЈЕЗИКУ:
http://www.srbijazemljaheroja.com/wordpress/?page_id=474
СЛАВА БОГУ, СРБИЈИ И РУСИЈИ!!!
Зашто да се не интегришемо са народима који нас воле, који су нам блиски по много чему, а не са једном антихришћанском заједницом као што је ЕУ.
Ево како су Руси направили један сјајан филм, зове се ПЛАНЕТА ПРАВОСЛАВЉА НА РУСКОМ ЈЕЗИКУ:
Знам врло добро ко су Албанци и на ком су ступњу свог развоја, не треба ти о томе да ми држиш лекције. Знам и да то све раде због својих интереса, а не наравно што нешто "воле" Американце.
Ти ово што си написао о Русима је ноторна лаж и неистина. Ово је отров увијен у обланду, и ја тај твој колач нећу појести. А неће ни други. Није тачно да би нам било боље под немачком капом него под руском, само зато што су нам Немци близу а Руси ето "далеко". Као што није тачно да Русију не воле друге земље, не воле је само они којима смета у остваривању сопствених интереса.
Желиш да омаловажиш чак и Руску хуманитарну помоћ која је послата нашем народу. Па где су европљани били да гасе пожар кад је Србија летос горела, чији су авиони дошли да гасе наше планине ? Руски.
Зато, немој ти да ме учиш о пожару и зими, знам ја врло добро од кога ми можемо да изгоримо и да нас више нема!
Толико од мене!
Rusko - srpska unija = Srbija - ruska gubernija
Srbija u EU - bogata, jaka i ponosna zemlja
Srbija sa Rusijom = zemlja puna ruskih govana i otpada
Rusija = glad
Srbija sa Rusijom = zemlja puna ruskih govana i otpada
Rusko - srpska unija = Srbija - ruska gubernija
Srbija u EU=EU gubernija![]()
Srbija sa Rusijom= bogatija, jača, ponosnija!
Srbija u EU= zemlja puna EU govana i otpada, puna EU pedera i kojekakvih bolesnika...
1. Jermenija
2. Azerbejdzan
3. Belorusija
4. Estonija
5. Gruzija
6. Kazahstan
7. Kirgistan
8. Litvanija
9. Letonija
10. Moldavija
11. Tadzikistan
12. Turkmenistan
13. Ukrajina
14. Uzbekistan
Svi su oni pobegli od Rusije, a mi bi da se unijatimo sa Rusima? Gde je tu logika?