Ruskinje

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Vidim ima dosta agencija koje posreduju oko dovođenja Ruskinja.
Danas sam čitao u Našim novinama da jedna agencija naplaćuje posredovanje 1200e, a garantovano nalaze kandidatkinju.

Ima li neko više saznanja, iskustva?

na sajtu Alo sam našao komentar jedne ruskinje -

Хорошее дело делаете! Очень хочу найти серба мужа! На сайтах знакомств не получается-много обмана! Удачи вам в ваших начинаниях!

kad se prevede glasi -
Good thing you are doing! Really want to find a Serb husband! On dating sites does not work , a lot of hype ! Good luck in your endeavors !

Vidim ima dosta agencija koje posreduju oko dovođenja Ruskinja.
Danas sam čitao u Našim novinama da jedna agencija naplaćuje posredovanje 1200e, a garantovano nalaze kandidatkinju.

Ima li neko više saznanja, iskustva?

Ne verujem da ces se usreciti tako.
Zasto bi placao toliko nekome da te upozna sa zenom?

prvo se plaća 300e, i čakaš. onda ti nalaze kandidatkinju, susrećeš se sa njom, tad daješ još 300e. posle toga, ako dođe do braka plaćaš još 600e. ako ne dođe, nalaze ti novu i tad se ne plaća. ne znam samo koliko imaš tih drugih šansi, nije objašnjeno u članku

prvo se plaća 300e, i čakaš. onda ti nalaze kandidatkinju, susrećeš se sa njom, tad daješ još 300e. posle toga, ako dođe do braka plaćaš još 600e. ako ne dođe, nalaze ti novu i tad se ne plaća. ne znam samo koliko imaš tih drugih šansi, nije objašnjeno u članku

Daj link da i mi ostali vidimo o cemu se radi.

Evo pokušavam da zamislim ruskinju koja se prijavila u neku agenciju za posredovanje i želi da upozna samotnjaka iz zemlje trećeg sveta... ne ide. Bolje utroši te pare na izlaske i druženje, da stekneš malo socijalne veštine, puna Srbija devojaka koje bi da se udaju, samo da naučiš kako da je prevariš da vam je suđeno.

Ja sam gledao jednu americku emisiju, kako matori ameri idu u RUSIJU I UKRAJINU isto da se upoznajunu sa mladim privlacnim zenama. sve im sredi agencija. Valjda se prvo upoznaju preko interneta.

Ma koliko sam video , ti matorci hoce da se zene a ove gledaju da zarad papira i penzije predju u USA. Klasicne sponzoruse, samo se zeznu ovi matorci strasno skrti, direktor agencije njima u avonu jos govori da ne budu skrti, tamo u Ukarjini sve jeftinije nego u USA, a oni tupavci jos se zale kad zena u tom hotelu naruci kolac. :D

I ja sam mator ali oni su pravi dzangrizavci.

1200 evra?
za te pare u kanadi mozes da ih imas 1200/20 kako zelis.
brzo pricaju, al od tebe zavisi koliko dugo hoces da slusas

- - - - - - - - - -

VijetManke pak... tesno i zahvalno

Back