Ja mislim da si u zabludi...Tj da padas na pricu da ti ljudi zele nesto da urede...
Ja ne vidim da oni zele ili da znaju da nesto urede....
A prica je tu da bi se pricalo i da se ucutkaju oni koji nisu navijaci takvih....ocas posla navijaci i pozicija ucutka to...
Ne moze bolje , eto vidite, to su klasika metode za ucutkivanje...
Evo i ceo narod se vec 10 godina a i vi ovde nalozili i prihvatili to..
Ton bilo cega napisanog je bukvalno da je ono sto je uradjeno blizu najboljeg eto moze malo bolje ne mnogo ali malo bolje..
Ispada da je sve namera i krivica drugih...Tj da je namera da se opljacka neko ko se naguzi, a nije, ako se uspravi nece ga niko pljackati, da je namera da se politicki osakati polozaj Srbije, a nije, nego kad vidis da predstavnici vlasti otvoreno pitaju , daj neku donaciju za privatni dzep i ne brini se , pristajem na sve, onda je normalno da se politicki osakati takva drzava a i narod kad bira takve za predstavnike..
Srbi dovode iznova i iznova do svog polozaja i sebe i drzavu i ne smeta im to uopste...
I nekad i sad je isto pitanje u praksi, ne znam u teoriji na forumu , ali u praksi je uvek, "sto bas ti" "i moja cerka bi znala da rukovodi" "svako zna da direktoruje" i kad im ponudis, desi se i to da mozes to da uradis , onda nastupi, pa nema ona jos iskustva, dobila diplomu ali ako bi ti odradio a njoj da se pripisu zasluge, posle bi ona to radila samo tako ....uigrano...
Taj nivo kvaliteta i procene jeste neminovno , sta god vi ovde napisali , pokazatelj i drustvene nezrelosti i inteligentne zaostalosti, tj prosek inteligencije sta god vi pricali , je jako nizak u Srbiji...a vi niste izuzeci..
Znaci ne interesuje mene to sto vi imate dokaz da ste inteligentni na nekom internet testu, ako ja vidim da po logici razmisljanja vi imate logiku koja je neodrziva ako si malo inteligentniji a ne mnogo , tj vidim da na dugi period opstaje losa logicka osnova to bez ikakve sumnje znaci da je glup covek u pitanju , moze biti lukav, ali nije inteligentan...
A to sto prolazi lukavstvo kao inteligencija je jos jedan dokaz vise da je stanovnistvo Srbije ponovo ponavljam i drustveno nezrelo i inteligentno jako slabo...