Ruski turisti se dočekuju ukrajinskom himnom

Nije to zaljenje...Ti samo radis ono sto je uobicajeno za obicne ljude, sve kao vidis grehe onih koje mrzis i onda ti je lako da zalis...U tom zaljenju se osecas kao pravednik... A jedini pravi greh je tvoj greh ili greh onoga sa cime se identifikujes, a to je tvoja drzava...Idendifikujes se sa njom, zato tu i ne vidis greh...Uzmi ti zlocine nase vojske recimo u Prvom balkanskom ratu, ili sad u Bosni ili tako nesto pa onda iskreno zali tu nevinu muslimansku decu... A ja znam da ti to ne mozes...
To su tvoji snovi,maštajha,nešto što si negde pročitao.Projektuješ sliku iz medija ovih ili onih na pojedinca a da ga uopšte ne poznaješ.
Šta ti znaš šta mogu,šta ne mogu,kapiraš li koliko si gluposti o meni napisao a ne poznaješ me.

A ti znas nostradamuski da imaju finsko poreklo. Nikolaj Ivanov Finac do koske.
У Русији живи више "финаца" него што их живи у Финској... Народ који сачињава највећи до "Финаца" распростањен је по целој северној европској Русији од урала до Норвешке...

Nije to zaljenje...Ti samo radis ono sto je uobicajeno za obicne ljude, sve kao vidis grehe onih koje mrzis i onda ti je lako da zalis...U tom zaljenju se osecas kao pravednik... A jedini pravi greh je tvoj greh ili greh onoga sa cime se identifikujes, a to je tvoja drzava...Idendifikujes se sa njom, zato tu i ne vidis greh...Uzmi ti zlocine nase vojske recimo u Prvom balkanskom ratu, ili sad u Bosni ili tako nesto pa onda iskreno zali tu nevinu muslimansku decu... A ja znam da ti to ne mozes...
Хајде поново..
Које злочине је починила Српска војска у Првом балканском рату!?
Такође, које је злочина учинила Војска Југославије током рата у Босни? Оно што јесте било злочина вршили су их паравојне групе које нису имале контролу војске (ВРС)...
При том ако већ хоћеш да помињеш злочине помени оне који су учлинили највише и најстравичније злочине у Босни а то су јединице под контролом Босанских муслимана...

Sve zemlje bivšeg Sssr i bivši sateliti istočnog bloka (ne računajući Belorusiju) imaju veliki antagonizam prema Ruskoj Federaciji kao direktnoj naslednici Sovjetskog Saveza iz prostog razloga zato što nemaju baš lepe uspomene pod boljševičkim terorom i okupacijom. A Finska ima antagonizam zbog ratova, otimanja teritorija, i zato što vidi Rusiju kao konstantnu pretnju.
У ствари, финци су тек сад почели да се "плаше" Русије кад су њихови политичари доби такав налог од својих господара...
Пре неколико година био сам присутан кад је једна финска породица била гост у Србији, домаћин, иначе историчар онако, мало да их пецне помену Русију у негативном контексту... Управо момак од својих 20ак година (који је ту био у друштву својих оца и мајке) се брецнуо и скренуо пажњу домаћину да Финци немају никакав проблем са Русијом и Русима јер управо захваљујући њима постали су људи кад су их Руси преузели од Швеђана (што су Руси обећали Финцима за њихову помоћ у рату против Швеђана). Пре тога док су били под Швеђанима, исти нису признавали Финце за људе... Такође је момак скренуо пажњу да су Финци под Русима имали висок ниво аутономије при чему чак ни војску нису давали осим добровољце. Ту је чак поменуо да је у Финској познат рат за ослобођење Србије у ком су Финци дали једну чету својих стрелаца који су се прославили у том рату а који су се добровољно пријавили када је руски Цар објавио позив за прикупљање добровољаца за помоћ Србији...
Другим речима ово што сада гледамо у Финској јесте насилно мењање свести Финцима јер се неко нада да ће и Финци у неком моменту одиграти озбиљну улогу у овом рату јер "финаца" има више у Русији него у Финској..

Хајде поново..
Које злочине је починила Српска војска у Првом балканском рату!?
Такође, које је злочина учинила Војска Југославије током рата у Босни? Оно што јесте било злочина вршили су их паравојне групе које нису имале контролу војске (ВРС)...
При том ако већ хоћеш да помињеш злочине помени оне који су учлинили највише и најстравичније злочине у Босни а то су јединице под контролом Босанских муслимана...
Ubedljivo najvise ubijenih civila, ubijene dece i silvanih zena u ratu u Bosni su muslimanske da kazem nacionalnosti...To ne znaci da ima malo drugih, ali njih je ubedljivo najvise... Sto se tice toga da su zlocine cinile samo paravojne grupe ili da su ih najvise pocinile paravojne grupe to isto nije tacno.To je vise nesto sto se kod nas u narodu uzima da se izbegne odgovornost, a ti jos verovatno nisi u stanju to sebi da priznas ili da shvatis...Regularna Vojska Republike Srpske je pod komandom regularnih generala izvrsila najobinija ubistva...Kada govotrimo o tom najvecem zlocinu...Da ne pominjem sto je zlocin i raditi na sakrivanju zlocina...A sto se tice tih da kazem silovanja, streljanja, spaljivanja i brojcano manjih pokolja, njih je naravno bilo kao i uvek, ali to se nikada ne moze prebrojati i mnogi od tih izvrsilaca i dan danas slobodnio setaju Srbijom ili RS... Drzava ih naravno ne tereti... U svemu tome ti ces izvuci finu recenicu da "Da vojska Jugoslavije nije cinia nikakve zlocine"... I sta da ja tebi kazem na to?
Sto se tice konkretno Balkanskih ratova, sto ne znaci da u drugim ratovima nema zlocina, osveta nad Turcima volsebno je presla u osvetu nad Arbanasima.... Spaljivala su se sela, ubijali civili...Ne sva naravno, jer nema ni potrebe za to...Napravis pokolj u jednom selu, spalis ga svi iz te oblasti sami odu, pobegnu pre no sto udjes...Tako se to radi... Posle eto mi konstatujeo da je zlocina bilo tek u nekoliko sela, a ne svuda...A u sustini citav jedan narod se iselio... Predlazem ti recimo da se fokusiras na zlocin u Ljumi...Tu imas i nasih svedoka koji su hteli da govore...Dimitrije Tucovic recimo...

Pogledaj od pocetka ako te ne mrzi....

Ubedljivo najvise ubijenih civila, ubijene dece i silvanih zena u ratu u Bosni su muslimanske da kazem nacionalnosti...To ne znaci da ima malo drugih, ali njih je ubedljivo najvise... Sto se tice toga da su zlocine cinile samo paravojne grupe ili da su ih najvise pocinile paravojne grupe to isto nije tacno.To je vise nesto sto se kod nas u narodu uzima da se izbegne odgovornost, a ti jos verovatno nisi u stanju to sebi da priznas ili da shvatis...Regularna Vojska Republike Srpske je pod komandom regularnih generala izvrsila najobinija ubistva...Kada govotrimo o tom najvecem zlocinu...Da ne pominjem sto je zlocin i raditi na sakrivanju zlocina...A sto se tice tih da kazem silovanja, streljanja, spaljivanja i brojcano manjih pokolja, njih je naravno bilo kao i uvek, ali to se nikada ne moze prebrojati i mnogi od tih izvrsilaca i dan danas slobodnio setaju Srbijom ili RS... Drzava ih naravno ne tereti... U svemu tome ti ces izvuci finu recenicu da "Da vojska Jugoslavije nije cinia nikakve zlocine"... I sta da ja tebi kazem na to?
Sto se tice konkretno Balkanskih ratova, sto ne znaci da u drugim ratovima nema zlocina, osveta nad Turcima volsebno je presla u osvetu nad Arbanasima.... Spaljivala su se sela, ubijali civili...Ne sva naravno, jer nema ni potrebe za to...Napravis pokolj u jednom selu, spalis ga svi iz te oblasti sami odu, pobegnu pre no sto udjes...Tako se to radi... Posle eto mi konstatujeo da je zlocina bilo tek u nekoliko sela, a ne svuda...A u sustini citav jedan narod se iselio... Predlazem ti recimo da se fokusiras na zlocin u Ljumi...Tu imas i nasih svedoka koji su hteli da govore...Dimitrije Tucovic recimo...

Pogledaj od pocetka ako te ne mrzi....
Неко те је поприлично слагао...
провери на којој све територији су живели Срби православци пре почетка рата а на којој територији живе данас...
Провери колико је Срба исламске вере живело на територијама на којима данас више не живе..
Можда онда успеш да схватиш да новински чланци које си читао нису посве истинити и да имају неку другу сврху...

Неко те је поприлично слагао...
провери на којој све територији су живели Срби православци пре почетка рата а на којој територији живе данас...
Провери колико је Срба исламске вере живело на територијама на којима данас више не живе..
Можда онда успеш да схватиш да новински чланци које си читао нису посве истинити и да имају неку другу сврху...
Ja sam inace juce rodjen i sad me prosvetli... Posalji mi link da vidim :hahaha:
Salim se naravno, ne salji nist, zivi i dalje u svom svetu...

Itekako su Rusi hteli da je osvajaju, poslednji put u 2. Svetskom ratu, nešto malo su i uspeli. Ovo s himnom je naravno preterivanje, ali Finci definitivno Rusiju kao državu ne doživljavaju kao prijateljsku sve ove godine, nevezano za ovo sad s Ukrajinom. Odnosi među ljudima, pojedincima su nešto drugo.
a tek Britanci, kome su Britanci prijatelji, taj je hebo jeza u ledja...da ne pominjem ostale lopingere...Rusi su nekako najbezopasniji po tom pitanju

Bože mili, potpisujem sve napisano...

Back