Ruski svemirski modulator Q-36 nevidljiv za $%(W-400-Patriot? Američki sistem ga primeti tek na 32 m!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

~zmaj~

Buduća legenda
Poruka
27.837
Oбзиром на популарност тема где се навијачки прди о стварима о којима се нема везе... ево још.

Као што знамо Руси већ 2000 година раде на развоју eлодијумског свемирског модулатора Q-36 против кога по мишљењу умировљеног руског генерала, америчка НАСА нема адекватну одбрану... Детаљније у видеу доле.

Da li najnovija popularnost SNS-a ima nekakve veze sa ovim medjusobnim približavanjima?
Ма сви су они исти, али ако ћемо реално жути су упопастили шта су стигли, њихови тајкуни и дан данас дрмају Србијом... А Вучић само ради шта може, сад дал је он заслужан што до катастрофе није дошло не знам... али да су жути допринели катастрофи... јесу.

Ма сви су они исти, али ако ћемо реално жути су упопастили шта су стигли, њихови тајкуни и дан данас дрмају Србијом... А Вучић само ради шта може, сад дал је он заслужан што до катастрофе није дошло не знам... али да су жути допринели катастрофи... јесу.
Ne sećaš se da je Vučić bio na vlasti i devedesetih

a.k.a. jedinoj dekadi slično Ogavnoj kao 2012-2019

Ne sećaš se da je Vučić bio na vlasti i devedesetih

a.k.a. jedinoj dekadi slično Ogavnoj kao 2012-2019

Молим да се држите теме и без офтопика... даклем само хистерично навијање за једне или друге и неутемељено фрљање чињеницама у које се разумемо као Марица у крив 'рац.

Још једном, молим вас смањите офтопик закључаће ми тему због вас.

Čula sam da je SSSR razbijen baš u momentu kada su sovjeti bili blizu prototipa tog svemirskog modulatora

CIA MI6 i ostali znali su da se prototip nalazi u podzemnim tunelima negde u Sibiru, dobili su tri decenije ... ali do tih tunela nisu stigli

Malo je falilo da pijani Jeljcin oda šifru , poslužili mu rakiju pobrljavku, no popio je previše i sve su informacije bile neupotrebljive .

Čula sam da je SSSR razbijen baš u momentu kada su sovjeti bili blizu prototipa tog svemirskog modulatora

CIA MI6 i ostali znali su da se prototip nalazi u podzemnim tunelima negde u Sibiru, dobili su tri decenije ... ali do tih tunela nisu stigli

Malo je falilo da pijani Jeljcin oda šifru , poslužili mu rakiju pobrljavku, no popio je previše i sve su informacije bile neupotrebljive .
Malo je falilo da Radnički Raj pobedi

Srećom, sloboda je pobedila, a ruski narod na čelu s putinom je poražen

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back