Руски ШТИТ над Србијом!

Brate gde ti zivis. :super:

Batice ,ja se rodio i odrastao ,kao i moji preci..procitaj lokaciju...:D

Sto se tice stita..tja..tesko je ciati ovu gomilu gluposti koji prosipaju vec par dana srboruska-domoljubna frakcija sa ovog foruma, pa tako i o nekom navodnom "ruskom stitu" ili o povratku Rusije na Blakan..:think:..samo ne znam preko kojih to zemalja,kada su nam sve komsije u NATO ili ce u najskorije moguce vreme postati clanice te vojne organizacije,a u ovom trenutku Ruska saradnja sa EU i NATO je na najvisem mogucem nivou,pogotvu posle odustajanja "garagana" iz Vasingtona od raketnog stita u Poljskoj i Ceskoj.

Jedino opravdanje za sve ove besmislice ima postavljacica teme koja je jos uvek u teskoj tuzi za rahmetli Cobijem..tako da imam razmevanja za nju...:sad2:..jadnica ustaje i odlazi u krevet ofarabana sva u crno od silne tuge...:mrgreen:

Sto se tice stita..tja..tesko je ciati ovu gomilu gluposti koji prosipaju vec par dana srboruska-domoljubna frakcija sa ovog foruma, pa tako i o nekom navodnom "ruskom stitu" ili o povratku Rusije na Blakan..:think:..samo ne znam preko kojih to zemalja,kada su nam sve komsije u NATO ili ce u najskorije moguce vreme postati clanice te vojne organizacije,a u ovom trenutku Ruska saradnja sa EU i NATO je na najvisem mogucem nivou,pogotvu posle odustajanja "garagana" iz Vasingtona od raketnog stita u Poljskoj i Ceskoj.

Jedino opravdanje za sve ove besmislice ima postavljacica teme koja je jos uvek u teskoj tuzi za rahmetli Cobijem..tako da imam razmevanja za nju...:sad2:..jadnica ustaje i odlazi u krevet ofarabana sva u crno od silne tuge...:mrgreen:

I sa cvetom u kosi, ja Kiselu sve nekako ovako zamisljam: :think:

Mira_Markovic.jpg-redirected

Шумадинац, ајд на њиву, није висока политика за тебе:hahaha:мучиш се безвезе
tt2.gif

Шумадинац, ајд на њиву, није висока политика за тебе:hahaha:мучиш се безвезе
tt2.gif

Sta fali njivi...ona nas odhranila..:think:..politika je kao rodjena za tebe,neotkriveni talenat,cujem da su grobar i silikonko raspisali konkurs za takve kao sto si ti "talente",pa ne bi bilo zgoreg da konkurises..bices u pravom drustvu bisera...:eek::mrgreen:

Знам да се доста променило, а и једини сам на овом форуму који пише да је Шангајска организација тренутно најјача војна организација.
Међутим гледано из угла Србије која ми је ближа него ли Русија, за нас је најбоља у тренутној ситуациј неутралнос. У дипломатији љубави нема може се волети руска књижевност, руска поезија и руски народ али на првом месту Србија и српски интереси.

Јер је председник Руске Федерације у Србију дошао из стратешких интереса, а не што нас воли, ја сам о интересима Русије на Балкану још пролетос писао због њене политике према Србији у прошлости као и то да иза Русије стоје Кина и Индија и да нема шансе да парадржаву признају на територији Србије.

Међутим мора се знати да је огромни западни капитал у Србији поготово стране банке које и инвестирају у Србији, а сви знамо шта је оличење једне државе, а то је војна моћ, новац и територија. Србија има слабу војну моћ, банке су у власништву западних банака, а територија јој се оспорава.
Србија треба да војно и економски јача, а то не може ако запад крене у дестабилизацију земље, а економски је присутнији у Србији од Русије и од нас самих.
Зато опрезно са обавезним сондирањем стања у Русији и НАТО јер у Србији се не зна који су интереси Русије нити интереси НАТО-a, може само да се наслуте, док они изгледа да су добро упознати са стањем у Србији.

Наравно да у политици нема љубави, већ да владају интереси, али с обзиром да се "руски медвед"
пробудио из зимског сна, после бомбардовања Србије од стране НАТО-а 1999., да је схватио да са
западњацима нема циле миле и да се они неће зауставити док им се не покажу зуби, Русија је кренула
одлучно и офанзивно. Њихов је стратешки интерес, да прођу прве НАТО редове, те да уђу у срце Балкана,
како би контролисали југоисток Европе.
Улог у овој партији покера је велики, а добиће онај ко боље блефира и ко је у офанзивној позицији.

ako im stit funkcionise kao iz ' 80-tih ,kad se onaj Nemac spustio cesnom na Crveni trg , onda smo najebali :hahaha::hahaha:

I sada se moze cesnom spustiti na bilo koji trg u evropi i u svetu,bez da te primete, ali da ti STRATESKI BOMBARDER PRELETI NOSAC AVIONA,E TO SE MOZE DESITI SAMO AMERIKANCIMA :hahaha:

Mozete samo zamisliti lica americkim mornarima na najvecem americkom ratnom brodu,u trenutku kada ih prelecu dva ruska strateska bombardera.u panici,njih nekoliko je htelo da skoci sa palube,sto je ravno samoubistvu.

Ma kako da ne.... na nosacima aviona inace rade plasiljivi, jektichavi i neurotichni ljudi koji se bacaju sa palube cim vide strateske bombardere kako ih prelecu na 10.000 metara.
Smanji malo dozivljaj....

Ne bulazni, 2 strateska bombardera su ih preletela na visini od 600m (2.000f) a to zvuci kao smak sveta....
I drugo, na nosacima aviona,radi najveci olos koji moze da se nadje u komletnoj americi, najgora najneobrazovanija sirotinja... raspitaj se malo... pa onda komentarisi.

Back