Руски став: Ако Владу формирају ДС и СПС, заборавите на помоћ око Косова!

pa ja sam tu odakle sam i dosao,tj nemogu da idem nigde jer sam tu:rtfm:

Лаку ноћ побратиме. Пусти нек пишу своје небулозе и нек окривљују недужне. Чињеницама им је одавно показано ког подржавају, ко су и шта су.

Лаку ноћ побратиме. Пусти нек пишу своје небулозе и нек окривљују недужне. Чињеницама им је одавно показано ког подржавају, ко су и шта су.

laku noc i mir s tobom

Nece nama stranci odredjivati i sastavljati vladu.:rotf::rotf::rotf:

U glavnom, ovaj tekst ako je tacan, treba im se zahvaliti na saradnji i reci dovidjenja. Ako ce tako da ucenjuju, u cemu se razlikuju od zapada, i po cemu nas onda "vole"?
Bagra, moj komentar na ovo.

Covek je u pravu ti Rusi obavezno treba da nas puste na miru i ugledaju se na USA , EU , NATO , HAG i ostale visoko razvijene demokratije .
Ma ocemo u Evropu , kako nas Solana , Ren , Pakova , Kusner , Rupel , Kacin i ostali predstavnici EU ne ucenjuju i prete.
Ma ko ih j*be sad kada DS-SPS formiraju vladu videcete kada krenu da nam pomazu prijatelji sa zapada , pa zamisli kada Dr.Markovic Palma povuce svoje veze u Evropi.
A Djeliceve , Tadiceve , Dinkiceve i ostalih kad se oni sad udruze sa Dacicem , Mrkonjicem i drugovima kad povuku veze ma ima sve da prsti ovo do sada nije bilo nista , tek ce onda da nam krene.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Koji SOM covece pa ti pre podne mrzis sebe a posle ceo svet .
emo-smil45c1185678d0c.gif
emo-smil442f366f2bfcd.gif

Ono Dr.Markovic Palma nije od doktor nego od Dragan ali je glupo da covek koji nas vodi u Evropu nema neko zvanje (one cinove iz Arkanovih Tigrova to nije u civilne svrhe)

Poslednja izmena:
Ali apsolutno nam ne trebaju takvi ucenjivači..........Što neko reče: Koja je onda razlika između Rusa i Zapada?:mad::nono:

Razlika je u tome shto te jedni ucenjuju da bi se odrekao svoje teritorije, a drugi(ukoliko su informacije tachne) da se ne bi odrekao svoje teritorije. Amerika i i vecina clanica EU ti oduzima deo teritorije, a Rusi kazu da ce prestati da se zalazu za to da Kosovo i Metohija ostane u sastavu Srbije ukoliko SPS odluchi da formira vladu sa DS. Povlachnje paralele izmedju ta dva stava je najblaze recheno - smeshno.

Poslednja izmena:
Ali apsolutno nam ne trebaju takvi ucenjivači..........Što neko reče: Koja je onda razlika između Rusa i Zapada?:mad::nono:

ma ne kapiras,svima je jasno da ds radi na poklanjanju kosova i polako prilagodjavanje naroda na to,i rusi nece da se cimaju bezveze pa zamisli da neki tadic to uradi a koliko su se rusi cimali i putin se onoliko mrstio i vidao na ove,pa 1 bi njih napravili budalama ogromnim.
zato neka braca rusi dodju ovamo tenkovima i pomognu nam da se resimo ds-a i slicnih

Ma nishta chudno. Rusi samo trazhe neki izgovor da prestanu da nas "principijelno" podrzhavaju, da bi mogli da cepkaju Gruziju i Moldaviju, a vremenom i ostale bivshe republike SSSR-a. A mozhda i josh neki dobar dil naprave sa Zapadom kad smekshaju malo po pitanju Kosova. Ja sam samo chekao ovaj trenutak josh od prvih najava Rusa da su protiv jednostrano proglashene nezavisnosti.
To da je razlog za to shto ce vladu formirati DS a ne Radikali je obichan izgovor koji mozhe izazvati samo smeh. Da nije toga, ne sumnjam da bi "braca" smislila neshto drugo.

Ma nishta chudno. Rusi samo trazhe neki izgovor da prestanu da nas "principijelno" podrzhavaju, da bi mogli da cepkaju Gruziju i Moldaviju, a vremenom i ostale bivshe republike SSSR-a. A mozhda i josh neki dobar dil naprave sa Zapadom kad smekshaju malo po pitanju Kosova. Ja sam samo chekao ovaj trenutak josh od prvih najava Rusa da su protiv jednostrano proglashene nezavisnosti.
To da je razlog za to shto ce vladu formirati DS a ne Radikali je obichan izgovor koji mozhe izazvati samo smeh. Da nije toga, ne sumnjam da bi "braca" smislila neshto drugo.

već sam na prvoj strani pisala o tome ali se ovo izvrnulo u klasično bezmozgaško prepucavanje.

jasno je bilo da će se situacija promeniti čim krene priča u gruziji i moldaviji ali će se i retorika zapada o kosovu promeniti. ruska podrška nam neće ni biti više toliko potrebna.

prektično će verovatno sve ostati slično još izvesno vreme. :roll:

Капитализация "Газпрома" достигнет $1 триллиона в течение 7-10 лет
10.06.2008 14:15

"Газпром" планирует довести показатель капитализации до 1 триллиона долларов в течение 7-10 лет. Об этом заявил председатель правления концерна Алексей Миллер во вторник в Париже.

Говоря о динамике цен на нефть, Миллер сказал, что спекулятивная составляющая не является в ней определяющей. "Мы свидетели большого скачка цен на углеводороды. Цена движется к принципиально новому высокому уровню. Мы ожидаем, что в обозримой перспективе цена на нефть приблизится к уровню 250 долларов за баррель", - сказал он на брифинге в рамках 11-е ежегодного общего собрания Европейского делового конгресса, передает "Интерфакс".

Он привел последние данные о цене поставкой российского газа в Европу: "Еще совсем недавно мы называли прогноз цены газа в Европе на уровне 400 долларов за тысячу кубометров к концу 2008 года. Однако даже "Газпром", обладая подробнейшей информацией о газовых рынках, недооценил потенциал роста цен. Уже сегодня средняя цена наших поставок в Европе достигла 410 долларов".

После того, как председатель совета директоров "Газпрома" Дмитрий Медведев вступил в должность президента России, концерн вышел на третье место по капитализации в мире, обогнав General Electric и China Mobile. Рыночная стоимость "Газпрома" составила 8,12 триллиона рублей (340 миллиардов долларов).

"Газпром" планирует довести показатель капитализации до 1 триллиона долларов в течение 7-10 лет. Об этом заявил председатель правления концерна Алексей Миллер во вторник в Париже.

Говоря о динамике цен на нефть, Миллер сказал, что спекулятивная составляющая не является в ней определяющей. "Мы свидетели большого скачка цен на углеводороды. Цена движется к принципиально новому высокому уровню. Мы ожидаем, что в обозримой перспективе цена на нефть приблизится к уровню 250 долларов за баррель", - сказал он на брифинге в рамках 11-е ежегодного общего собрания Европейского делового конгресса, передает "Интерфакс".

Он привел последние данные о цене поставкой российского газа в Европу: "Еще совсем недавно мы называли прогноз цены газа в Европе на уровне 400 долларов за тысячу кубометров к концу 2008 года. Однако даже "Газпром", обладая подробнейшей информацией о газовых рынках, недооценил потенциал роста цен. Уже сегодня средняя цена наших поставок в Европе достигла 410 долларов".

После того, как председатель совета директоров "Газпрома" Дмитрий Медведев вступил в должность президента России, концерн вышел на третье место по капитализации в мире, обогнав General Electric и China Mobile. Рыночная стоимость "Газпрома" составила 8,12 триллиона рублей (340 миллиардов долларов).

Jos kad bi ti znao ruski pa da i nama objasnis sta ovde pise, osim nekih triliona necega sa sve Medvedevom.

Prevod i link molim da se ostave.

Znam koji su moji interesi, da srbija udje u EU. Moji i Palmini interesi se pokapaju.:super:
Slobodno se ti preseli u Rusiju ako ti se to ne svidja....
U pravu si za gubitnike, zato verovatno navijas za radikale ili dss...:rotf::rotf::rotf:

Naravno da se treba prikloniti jacem. Ne nego treba ceo zivot da udaramo kontru i da se nadamo da ce za 200-300 godina stvari da se preokrenu...:dash::dash::dash:

Plus sto nam je interes da udjemo u EU, o tome da ne pricam.
Jok, nego nam je interes da svi oko nas udju u EU a mi da gledamo Putinovu sliku i da nam je sve taman....:rotf:
Smesno...

E da, izvini ali ako mozes da mi objasnis kako se to podudaraju interesi rusije i Srbije, sem u tvojoj masti?

Nije mašta, i nije samo moja, više ih je i na ovom forumu koji misle drugačije od tebe. Drugo, jel' da uđemo kao Rumuni, eno nemaju 'leba da jedu? Ili ti se ide u Avganistan da ubijaš ljude koji tebe i tvoje i tvoju zemlju nisu ničim ugrozili? Jesi li čuo da Poljaci masovno uče ruski? Valjda zato što jako vole Ruse? ili zato što su bez posla i nisu poželjni kao radna snaga na zapadu (gde je tako super, da njihovi radnici malo-malo pa štrajkuju), a u Rusiji očigledno mogu da nađu posao.
Nije stvar u tome da ne uđemo u EU, već u uslovima pod kojima ćemo ući!
Šta je to podudarnost interesa u spoljnoj politici, ti nisi u stanju da shvatiš, zbog veeeelikog neznanja i .....:thumbdown:

Back