- Poruka
- 3.304
Boli me kako ti bilo koga zoveš, nego se nosi tamo odakle si došao.![]()
a sto te to toliko boli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boli me kako ti bilo koga zoveš, nego se nosi tamo odakle si došao.![]()
pa ja sam tu odakle sam i dosao,tj nemogu da idem nigde jer sam tu![]()
Лаку ноћ побратиме. Пусти нек пишу своје небулозе и нек окривљују недужне. Чињеницама им је одавно показано ког подржавају, ко су и шта су.
Nece nama stranci odredjivati i sastavljati vladu.
U glavnom, ovaj tekst ako je tacan, treba im se zahvaliti na saradnji i reci dovidjenja. Ako ce tako da ucenjuju, u cemu se razlikuju od zapada, i po cemu nas onda "vole"?
Bagra, moj komentar na ovo.
Ali apsolutno nam ne trebaju takvi ucenjivači..........Što neko reče: Koja je onda razlika između Rusa i Zapada?:mad::nono:
Ma koga briga sta kake Rusi.
Formira se vlada zes i sps, idemo u EU i to je to.
Ali apsolutno nam ne trebaju takvi ucenjivači..........Što neko reče: Koja je onda razlika između Rusa i Zapada?:mad::nono:
Ma nishta chudno. Rusi samo trazhe neki izgovor da prestanu da nas "principijelno" podrzhavaju, da bi mogli da cepkaju Gruziju i Moldaviju, a vremenom i ostale bivshe republike SSSR-a. A mozhda i josh neki dobar dil naprave sa Zapadom kad smekshaju malo po pitanju Kosova. Ja sam samo chekao ovaj trenutak josh od prvih najava Rusa da su protiv jednostrano proglashene nezavisnosti.
To da je razlog za to shto ce vladu formirati DS a ne Radikali je obichan izgovor koji mozhe izazvati samo smeh. Da nije toga, ne sumnjam da bi "braca" smislila neshto drugo.
Капитализация "Газпрома" достигнет $1 триллиона в течение 7-10 лет
10.06.2008 14:15
"Газпром" планирует довести показатель капитализации до 1 триллиона долларов в течение 7-10 лет. Об этом заявил председатель правления концерна Алексей Миллер во вторник в Париже.
Говоря о динамике цен на нефть, Миллер сказал, что спекулятивная составляющая не является в ней определяющей. "Мы свидетели большого скачка цен на углеводороды. Цена движется к принципиально новому высокому уровню. Мы ожидаем, что в обозримой перспективе цена на нефть приблизится к уровню 250 долларов за баррель", - сказал он на брифинге в рамках 11-е ежегодного общего собрания Европейского делового конгресса, передает "Интерфакс".
Он привел последние данные о цене поставкой российского газа в Европу: "Еще совсем недавно мы называли прогноз цены газа в Европе на уровне 400 долларов за тысячу кубометров к концу 2008 года. Однако даже "Газпром", обладая подробнейшей информацией о газовых рынках, недооценил потенциал роста цен. Уже сегодня средняя цена наших поставок в Европе достигла 410 долларов".
После того, как председатель совета директоров "Газпрома" Дмитрий Медведев вступил в должность президента России, концерн вышел на третье место по капитализации в мире, обогнав General Electric и China Mobile. Рыночная стоимость "Газпрома" составила 8,12 триллиона рублей (340 миллиардов долларов).
Jos kad bi ti znao ruski pa da i nama objasnis sta ovde pise, osim nekih triliona necega sa sve Medvedevom.
sta boli ***** ruse za kosovo, oni su istrgovali sta su hteli i ajd cao![]()
Prevod i link molim da se ostave.Капитализация "Газпрома" достигнет $1 триллиона в течение 7-10 лет
10.06.2008 14:15
"Газпром" планирует довести показатель капитализации до 1 триллиона долларов в течение 7-10 лет. Об этом заявил председатель правления концерна Алексей Миллер во вторник в Париже.
Говоря о динамике цен на нефть, Миллер сказал, что спекулятивная составляющая не является в ней определяющей. "Мы свидетели большого скачка цен на углеводороды. Цена движется к принципиально новому высокому уровню. Мы ожидаем, что в обозримой перспективе цена на нефть приблизится к уровню 250 долларов за баррель", - сказал он на брифинге в рамках 11-е ежегодного общего собрания Европейского делового конгресса, передает "Интерфакс".
Он привел последние данные о цене поставкой российского газа в Европу: "Еще совсем недавно мы называли прогноз цены газа в Европе на уровне 400 долларов за тысячу кубометров к концу 2008 года. Однако даже "Газпром", обладая подробнейшей информацией о газовых рынках, недооценил потенциал роста цен. Уже сегодня средняя цена наших поставок в Европе достигла 410 долларов".
После того, как председатель совета директоров "Газпрома" Дмитрий Медведев вступил в должность президента России, концерн вышел на третье место по капитализации в мире, обогнав General Electric и China Mobile. Рыночная стоимость "Газпрома" составила 8,12 триллиона рублей (340 миллиардов долларов).
Znam koji su moji interesi, da srbija udje u EU. Moji i Palmini interesi se pokapaju.
Slobodno se ti preseli u Rusiju ako ti se to ne svidja....
U pravu si za gubitnike, zato verovatno navijas za radikale ili dss...
Naravno da se treba prikloniti jacem. Ne nego treba ceo zivot da udaramo kontru i da se nadamo da ce za 200-300 godina stvari da se preokrenu...
Plus sto nam je interes da udjemo u EU, o tome da ne pricam.
Jok, nego nam je interes da svi oko nas udju u EU a mi da gledamo Putinovu sliku i da nam je sve taman....
Smesno...
E da, izvini ali ako mozes da mi objasnis kako se to podudaraju interesi rusije i Srbije, sem u tvojoj masti?