Ruski Sistem - video

Hetman:
rekao bih da je rasprava o "ortodoksnosti" sistema koja je ovde povedena bespredmetna.

Upravo tako, i citiracu sam sebe:

milosmalic:
i mogu da kazem da samo na ovoj strani thread-a ima vise netacnih informacija nego tacnih. Povrsnih i netacnih.

jer u vas deco sve zajedno nemam ama bas nimalo poverenja. Ako Bili Hetman iskopa ponesto i to je to :-)

knjige, neko rece knjige o sistemu?

Nego Hetmane, kad vec pomenu te knjige kako i gde se moze doci do istih (na srpskom)?

Da ne bi bilo zabune, iznosim, iskljucivo, sopstvena zapazanja i iskustva bez namere da ikog opravdavam ili napadam...

Nekada su te knjige mogle da se daunloduju sa interneta, ali sada ta opcija ne funkcionise. Pusti mi PM sa email adresom na koju mogu da ti posaljem tih par koje sam ja prevodio. Onu koju je prevodio Kiza nemam u elektronskom formatu... :-(

Kapiram ja da ne samo ti, vec svi mi ocde uglavnom iznosimo sopstveno misljenje, koje je obicno posledica sopstvenog iskustva. e sad, neko ovg drugog ima manje, neko vise, mada i to nije kljucno... Zato sam i pokusao da spustim loptu, jer mi se cinilo da se cela stvar krece u nekom nepotrebnom pravcu.

Hehehe, al si spustio loptu, napisao si ep o sebi u desetercu dostojan samog Karsona. De procitaj :-)

Probacu da nadjem Kizinu rabotu negde po backupima. To bese ona metodika rukopashnog boja od Kadochnikova? Imam negde i onu Slovensku mitologiju.

Hahahaha! Nadam se da mislis na Kita Karsona iz stripova o Teksu Vileru, a ne na ong CG grandmastera svega i svacega. Ja bre nisam ni obican master nicega (mozda master of disaster), a ubih se trenirajuci, sto za njega cisto sumnjam...

Hm...Hajde obrati se drzaretu, tek da se ne nakace bas svi na mene. MIslim, nije to nikakva tajna, ali bi bilo OK da svi na neki nacin doprinesu, a ne da se sve svede na jednu osobu. Ja sam pruzio materijal, a vi sad lepo delite...

Nikad, a mozda i pre.

To jest kad domace "trziste" postane platezno koliko i "engleskogovorno" da se isplati jebavati. Nas internet narod je pismen i 99.9% onih koji koriste racunar razume dovoljno engleski da procita sta treba.

Salu na stranu, spremamo interesantnu stvar, gde ce gospodin Hetman imati priliku da briljira svojim analizama i znanjem. Mesec, dva, ako posao dozvoli.. i bice

Hetman:
Hm...Hajde obrati se drzaretu, tek da se ne nakace bas svi na mene. MIslim, nije to nikakva tajna, ali bi bilo OK da svi na neki nacin doprinesu, a ne da se sve svede na jednu osobu. Ja sam pruzio materijal, a vi sad lepo delite...

Znam da ja imam malo prava da se mesam u sve, ali zar ne bi bilo lakse okaciti to na rapidshare ili sl.?

Поздрав Грујо. "Извор" је школа Системе, не федерација. И то очигледно дедин (Кадочникова) ученик, тај Григориев а и Грудев. Мислим волео би он пара ради да је федерација :-)

Кадочников је негде до 2000-те године ишколовао преко 100 активних официра. Неки од њих су потом завршили по пар хиљада километара далеко од њега без могућности да остану у контакту са матичном школом. Неки и без жеље то јест са мотивом да они измисле своју нову школу, под-стил, стил, па федерацију...

Све иста вештина, само како који инструктор интерпретира исте принципе.

Poslednja izmena:

Back