ruski "šamar" ukrajini zbog gasnog sporazuma s eu

Pa jel cete da im platite stanarinu koliko ste proveli za ovo vreme u njihovim kucama i stanovima ?

A baš u ovoj problematici i nema mjesta trivijalnostima.
Kuće u kojima živi netko (Hrvati ili netko drugi) su održavane i nisu propale.
Mislim da će svaki vlasnik biti sretan kad vidi da mu je imanje održavano.

Baš nedavno je bio primjer povratnika koji je uz obnovljenu kuću dobio i lijepu plantažu jabuka sa navodnjavanjem.

A baš u ovoj problematici i nema mjesta trivijalnostima.
Kuće u kojima živi netko (Hrvati ili netko drugi) su održavane i nisu propale.
Mislim da će svaki vlasnik biti sretan kad vidi da mu je imanje održavano.

Baš nedavno je bio primjer povratnika koji je uz obnovljenu kuću dobio i lijepu plantažu jabuka sa navodnjavanjem.

E pa nisam znao da tako postujete zagarantovanost privatne svojine nakraju ce Srbi morati i da uzmu kredit od cuvenih zapadnih banaka da plate gradjanima Hrvatske sto su im uredjivali kucu i okucnicu !
Izini a koliko ti imas godina ?

E pa nisam znao da tako postujete zagarantovanost privatne svojine nakraju ce Srbi morati i da uzmu kredit od cuvenih zapadnih banaka da plate gradjanima Hrvatske sto su im uredjivali kucu i okucnicu !
Izini a koliko ti imas godina ?

Neće trebati uzimati kredite, nego mogu mirno koristiti svoju imovinu. Ona sredstva koja su uložena, država nadoknađuje onima koji su uložili.

A skupilo se godinica. Sin mi ima 21. Eto, kao orijentir. :ok:

Neće trebati uzimati kredite, nego mogu mirno koristiti svoju imovinu. Ona sredstva koja su uložena, država nadoknađuje onima koji su uložili.

A skupilo se godinica. Sin mi ima 21. Eto, kao orijentir. :ok:

Svaka cast !
Ti mene ne razume duzni ste da nadohnadite koriscenje imovine dok je vlasnik stanarskog prava bio odsutan !
Znaci sve sto ste stanovali treba da platite vlasniku imovine, on nema veze sa sukobima u SFRJ !

Svaka cast !
Ti mene ne razume duzni ste da nadohnadite koriscenje imovine dok je vlasnik stanarskog prava bio odsutan !
Znaci sve sto ste stanovali treba da platite vlasniku imovine, on nema veze sa sukobima u SFRJ !

Ajde ne budi smiješan. Znaš i sam da to tako ne funkcionira. Osim toga, onda bi trebali svašta računati. Od nanesene štete u privredi i turizmu za 4 godine ratovanja, materijalne štete granatiranjem gradova i sela, progoni civila i da sad ne idem u te ružne stvari.

Ajde ne budi smiješan. Znaš i sam da to tako ne funkcionira. Osim toga, onda bi trebali svašta računati. Od nanesene štete u privredi i turizmu za 4 godine ratovanja, materijalne štete granatiranjem gradova i sela, progoni civila i da sad ne idem u te ružne stvari.

Pa sto ste izazvali oruzanu pobunu na delu teritorije SFRJ ,nisam valjda ja iz Beograda kriv sto su se ustase iz Australije i Argentine spustile na Pleso iako su bili na madjunarodnim poternicama, pa sam vas aktuelni ministar u to vreme kaze da je Hrvatska izazvala rat u Jugoslaviji pa trebalo bi da snosite neku odgovornost ali privatna imovina je zagarantovana i povratak imovine ne zastareva !

Pa sto ste izazvali oruzanu pobunu na delu teritorije SFRJ ,nisam valjda ja iz Beograda kriv sto su se ustase iz Australije i Argentine spustile na Pleso iako su bili na madjunarodnim poternicama, pa sam vas aktuelni ministar u to vreme kaze da je Hrvatska izazvala rat u Jugoslaviji pa trebalo bi da snosite neku odgovornost ali privatna imovina je zagarantovana i povratak imovine ne zastareva !

jbte shvati da su svi hteli da se odvoje od Srbije, da idu svojim putem.
Srbima su nudili plan Z4 imali bi Republiku Srpksu u sred Hrvatske, ali tadanjse budale u vlasti to nisu htele, i Srbi su kao bezbroj puta u istoriji imali pushionu..
Uchite deco na greshkama svojim, kad vec necete na tudjim

jbte shvati da su svi hteli da se odvoje od Srbije, da idu svojim putem.
Srbima su nudili plan Z4 imali bi Republiku Srpksu u sred Hrvatske, ali tadanjse budale u vlasti to nisu htele, i Srbi su kao bezbroj puta u istoriji imali pushionu..
Uchite deco na greshkama svojim, kad vec necete na tudjim

Taj Z4 je sarena laza za naivne !
Zapad priznaje medjunarodne ugovore dok njima odgovaraju !
Rezolucija 1244 koju su prihvatili NATO,SRJ i Siptari koliko je vazila u praksi ?
Zapad priznaje zakon sile, zasto se Rusija,Kina,Indija ubrzano naoruzavaju defanzivnim naoruzanjem ?
Zato sto su prozreli politiku zapadne elite "stapa i sangarepe".
Sta je Putin rekao kad je postao predsednik:"Vuk ide i prozdire jednog po jednog nikog ne pita, zato treba da izgradimo kucu na cvrstim temeljima ".

teshi se , sada kad nema ni Z4 a ni Srba u Hrvatskoj, niti ce ih vishe ikada tamo biti u broju pre rata. Svi su se oni usidrili u Srbiji, skucili, imaju porodice, i malo shta ih vezuju za HR.
Prema tome teshi se ti i mlati praznu slamu o Putinu, majci Rusiji i sl. al dzaba ti je sve to ...

Pa nebih podrzavao politiku koja za zasniva na progonu ljudi, nije moralno i anticivilizacijski je .

...sta bre ti lupas - nisu se oni odvajali od srbije nego od jugoslavije...rasturili su zemlju u kojoj su toliko godina ziveli i ubijali komsije samo zato sto su srbi zbog svojih sebicnih interesa...kao osvestili se... a do tad su kao bili onesvesceni

jaoj, ---rasturili su zemlju u kojoj su toliko dugo ziveli..
Pa postajesh choveche patetichan?!
Josh jedino Srbi zale za tom Jugoslavijom:roll:

pa kad si vec toliki dushebriznik pomeni malo da su i ovi nashi proterivali narode neretko i ubijali (Ovchara, Srebrenica), ali ti nekako izgleda da samo selektivno tu stvar posmatrash...

Pa ko je zapoceo rat u Vukovaru? ubili su dva vojnika JNA koji su izasli u grad, a posle toga izvrsili blokadu kasarne .
Pa u Bosni su ti se oformile teroristicke jedinice Zebe kraj '91 a rat poceo 4 aprila ' 92.
Valjda taj ko je naoruzao , obucavao teroriste treba da odgovara ?

Pa ko je zapoceo rat u Vukovaru? ubili su dva vojnika JNA koji su izasli u grad, a posle toga izvrsili blokadu kasarne .
Pa u Bosni su ti se oformile teroristicke jedinice Zebe kraj '91 a rat poceo 4 aprila ' 92.
Valjda taj ko je naoruzao , obucavao teroriste treba da odgovara ?

Rat u BiH je praktično počeo kad JNA sravnila sa zemljom hrvatsko selo Ravno u Hercegovini (oktobar 1991.), radi osiguranja dubrovačkog zaleđa, kako bi ga što lakše osvojila (ili uništila - njima svejedno). :thumbdown:

Rat u BiH je praktično počeo kad JNA sravnila sa zemljom hrvatsko selo Ravno u Hercegovini (oktobar 1991.), radi osiguranja dubrovačkog zaleđa, kako bi ga što lakše osvojila (ili uništila - njima svejedno). :thumbdown:
U selu Ravnom su se zabunkerisale diverzantsko teroristicke grupe koje su pustile da izvidjacki vod JNA udje u selo i onda otvorile puskomitaljesku vatru od koje je stradalo 5 vojnika JNA !
Inace u selu Ravnom posle ulaska JNA je pronadjen starac hrvatske nacionalnosti koji je likvidiran tupim predmetom u predelu, glave samo zato sto je imao partizansku spomenicu iz 1941.Medju likvidiranim teroristima u sirem podruciju Ravna,Cepikuca,Orahovog Dola,Slanog, cesto se medju likvidiranim i zarobljenim teroristima nalazili placenici iz inostranstva...

Back