a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 36.622
na jednu temu sam video imena 12 najbogatijih rusa i ne budem lenj pa odem na wikipediju i procitam nesto o ti rusi. oma mi palo u oci da su 3 njih rodjeni pre 1960 a ostali 9 od 1961 do 1968. dosta neobicno oako znamo da su americki milijarderi uglavnom fosili stari preko 7 i 8 banki. imam utisak da su ovi mladi rusi odabrani da su im podeljeni resori i odredjene sume koje ce se pripisivati kao njihovo bogastvo. mozda vama to nije cudno ali meni stvarno jeste cudno. ko da se radi o nekakvu generaciju o nekakvu klasu iz koju su odabrani odredjeni momci i data im odredjena uloga. nema tu nijedan deda od 60 i vise godina kao ni momak od 35. tu nesto ne stima. samo znam i osecam da ovi ruski milijarderi nemaju veze sa te milijarde koje im se pripisuju. milsim cak da su oni samo deo od jednu organizaciju koja upravlja sa ceo svet i odabira kome ce se pripisati ime milijarder. u ovaj slucaj to su bili desetak mladica iz rusiju generacije 1961-1968.
ko zna mozda za neku godinu taj svetski centar odluci da sledeca generacija bude nesto starija recimo 1948-1955 i da to bude garnitura. iz brazil
kazite mi da sam lud i da idem na spavanje
ko zna mozda za neku godinu taj svetski centar odluci da sledeca generacija bude nesto starija recimo 1948-1955 i da to bude garnitura. iz brazil
kazite mi da sam lud i da idem na spavanje