Руски медији: Хашки суд је опростио геноцид јер је Србе, изгледа, дозвољено убијати!

dejan624

Domaćin
Poruka
4.526
“Србе је дозвољено убијати, Хашки суд је опростио геноцид, трибунал је ослободио хрватске генерале”, само су неки од наслова на сајтовима руских медија.
На сајту „Правда.ру“ оцењује се да се из одлуке Жалбеног већа Хашког трибунала да ослободи хрватске генерале Анту Готовину и Младена Маркача може закључити да је дозвољено убијати Србе, ако је то целисходно и наводи да ће данашњи дан остати један од најмрачнијих дана у историји светског правосуђа.
„Србе је дозвољено убијати. Ову једноставну формулу, извучену из арсенала нацистичке Немачке и њенх савезника у лику хрватских усташа, сада је усвојио Хашки трибунал. Испада да је ово Нирнбершки процес али изврнут“, оцењује се у тексту.
http://srbin.info/2012/11/руски-медији-хашки-суд-је-опростио-ген/

Mi nismo suverena država kao Rusija, Iran, USA da možemo tako nešto da kažemo :dash:

Mi nismo nikakva država a ni narod . Da jesmo , odavno bi i Gotovina i Tači i mnogi drugi mirisali ljubičice odozdo . "Slučajno" ga pogodio metak , "slučajno" ga udario auto , "slučajno" mu pala betonska greda na glavu .... Ali od toga nema ništa , pa se onda ne treba ni čuditi odlukama Haškog suda. Šugavo kuče svako šutira ;)

У нашим медијима никад не би прочитали такав наслов.

Нису то наши медији, но "њихови". "Запад" се толико труди да ноакутира овај народ, па зар да допусти да му неки родољуби кваре "посао".

Нису то наши медији, но "њихови". "Запад" се толико труди да ноакутира овај народ, па зар да допусти да му неки родољуби кваре "посао".

Па да, њихови, ал као наши.

стварно не знам чему се неки уопште као чуде, ако је чуђење у питању. тај исти запад је примио гомиле нацистичких злочинаца 1945, сједињене државе су операцијом спајалица пребациле све нацисте за које су проценили да им могу бити корисни у америку, пацовским каналима је у јужну америку побегло хиљаде усташких смрадова, у шпанији је живео павелић и тамо је и умро, итдитдитд, мсм не знам јел неко стварно био толико лоботомисан да је веровао у неку европу и запад. кад још додамо издају сопственог савезника ђенерала михајловића који им је спасавао пилоте, бомбардовање срба у крајини републици српској и агресију на србију деведесетих година и окупацију косова и метохије - стварно ми није јасно где неки живе. да, они су тесно повезани са нацистима које су примили после другог рата, јер искуство тих нациста је кориштено при формирању неки безбедносних агенција, да опљачкано благо које су усташе отеле од њихових жртви срба и јевреја завршило је на западу, да запад тесно сарађује са муслиманским екстремистима у сирији а пре тога у египту тунису и либији, да западу се не може веровати. и то је одавно познато. прошло је време кад се из србије ишло у америку, да се тесла поново роди сигурно не би отишао тамо. данашње сједињене државе нису оне сједињене државе. дал је то зло семе које су сами пренели операцијом спајалица преузело америку и направило од ње оно што је она данас - не знам, ал ја тамо исто не бих никад отишао. не сумњам да и тамо има нормалних људи који се противе политици њихове власти, критикују и коментаришу, мисле сопственом главом, ал нажалост једино је преко интернета могуће чути њихов глас. на телевизијама су углавном исте приче, само се водитељи и одела мењају. углавном, нико не треба да очекује добро од њих, барем нико из србије. не цене они више допринос тесле пупина миланковића оних српских инжењера по наси итдитдитд, то су приче за малу децу. кад се има посла са силеџијом треба знати да он само језик силе разуме. а ви гледајте шта је србији чинити, где је излаз. свима је то јасно и то би прекинуло агонију.

Ruse poslati u tri pihzde materine zajedno sa svim sudijama , EU + NATO !!!!
Okrenuti se samome sebi i svoja posla gledati.

Ако се не држимо заједно са пријатељском Русијом тешко да ћемо опстати.

Ruse poslati u tri pihzde materine zajedno sa svim sudijama , EU + NATO !!!!
Okrenuti se samome sebi i svoja posla gledati.

A ti mislis da danas svako ima pravo da gleda svoja posla?
Nije pitanje da li cemo mi da gledamo nasa posla, nego sto i drugi oce da gledaju nasa posla.

У нашим медијима се скоро и не помиње пресуда,ту и тамо неки коментар... Нема ни једне емисије да се направи да се позову аналитичари и они који познају догађаје да се баве овом темом на РТС-у на пример... А што је још већи проблем Европсака Комисија јавно поздравља пресуду а премијер и председник не одустају од ЕУ интеграција...То нас треба да забрине више од пресуде,на њу нисмо могли утицати...

Back