Ruski general protiv Putina: Podnesi ostavku, stvaraš veštački sukob

bejsbol šljunaq

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
387
Najviše rangirani penzionisani ruski general upozorio je Vladimira Putina da ne ulazi u rat s Ukrajinom, optužujući ruskog lidera da stvara veštački sukob kako bi odvratio pažnju od svojih domaćih problema.

General-pukovnik Leonid Ivašov napisao je otvoreno pismo pod naslovom „Uoči rata“ u kojem je osudio Putinovu “zločinačku politiku izazivanja rata” uprkos tome što Rusija nije suočena ni s kakvim “kritičnim pretnjama”.
maxresdefault.jpg

https://nova.rs/svet/ruski-general-protiv-putina-podnesi-ostavku-stvaras-vestacki-sukob/
Državni udar u Rusiji je sada već pitanje sekunde.
Glad uveliko kuca na vrata ruskog naroda.

Najviše rangirani penzionisani ruski general upozorio je Vladimira Putina da ne ulazi u rat s Ukrajinom, optužujući ruskog lidera da stvara veštački sukob kako bi odvratio pažnju od svojih domaćih problema.

General-pukovnik Leonid Ivašov napisao je otvoreno pismo pod naslovom „Uoči rata“ u kojem je osudio Putinovu “zločinačku politiku izazivanja rata” uprkos tome što Rusija nije suočena ni s kakvim “kritičnim pretnjama”.
maxresdefault.jpg

https://nova.rs/svet/ruski-general-protiv-putina-podnesi-ostavku-stvaras-vestacki-sukob/
Nema drzavnih udara u zemljama koje su nuklearne sile. Taki nesto nece dozvoliti niko, da nuklearne glave ne bi zavrsile u rukama nekih fanatika. Prestani da se lozis.

Biće to u dogovoru s CIA guzonjama

Verujem da profesor Bajden već ima 95% potrebnih generala u Rusiji
Nemaju oni nista. Nece ni imati. Sve sto se desava se radi u dogovoru. Ovo u medijima je samo farsa za siroke narodne mase da lakse progutamo necije ciljeve. Ukrajinu nece niko. Njeno izdrzavanje je preskupo i kostace jos mnogo stotina milijardi u nekoliko narednih godina. Niko nece da daje tolike pare u vreme kada postoje drugi mnogo vazniji problemi. Iskreno me ne bi cudilo ni da americki stratezi sede u Moskvi i daju savete ruskoj vojsci. Sve to oni rade u saradnji jedni sa drugima. Jedina prava stvar je sto ovako isplivaju razne kreature sa margina drustva i pokazuju koliko jeftino mogu da se prodaju

Hating Russia is a full-time job
It's important that one loves one's work.

Nemaju oni nista. Nece ni imati. Sve sto se desava se radi u dogovoru. Ovo u medijima je samo farsa za siroke narodne mase da lakse progutamo necije ciljeve. Ukrajinu nece niko. Njeno izdrzavanje je preskupo i kostace jos mnogo stotina milijardi u nekoliko narednih godina. Niko nece da daje tolike pare u vreme kada postoje drugi mnogo vazniji problemi. Iskreno me ne bi cudilo ni da americki stratezi sede u Moskvi i daju savete ruskoj vojsci. Sve to oni rade u saradnji jedni sa drugima. Jedina prava stvar je sto ovako isplivaju razne kreature sa margina drustva i pokazuju koliko jeftino mogu da se prodaju
Ja ću da im uplatim na žiro-račun.

Svaki neprijatelj vizantije od jadrana do japana je moj prijatelj

maxresdefault.jpg

Ko ti drma kavez?
Pogledaj svoju Ameriku. Sve klošar do klošara, beskućnik do beskučnika i prosijak do prosijaka.

Brani me infiniti. Brani ne dai me.

Dabogda vas oboje banovali. Trajno ?

Njegov ujak mu je dao ideju, silovavši ga
Noup. Ja mu verujem. Kako ono rece stas ti transgelender ko onai nas zemski premijer?

Transfestit stob reko ojdanic? Jel znas kako se zove ojdanic pevac onaj ni to ne znas....

Back