Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.620
evo pokrećem temu, lepljiva ako može biti :
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo pokrećem temu, lepljiva ako može biti :
aj odgovori bar jedan pametan razlog zašto bi tema bila lepljiva pošto će uskoro da završi na 16-stoj strani
Ti karakteru dao Bog vozlis Hyundai, a Rusija ti na srcu. Budi covek barem jednom u zivotu pa kupi Ladu.Ja sam vozio takvo vozilo nema problema sa delovima uopste sve se nadje, u celoj Evropi imas gomilu takvih vozila a svi nasi lageri su naslonjeni na njihove lagere.
Sada treba zbog pada rublje uvoziti vozila iz Rusije. Nego se mora prvo sacekati da Rusija pobedi i oslobodi Ukrajinu pa tek onda ce opet moci da funkcionise teretni saobracaj izmedju nas i Rusije.
Možda nema Bosch, ali ima drugih.U beogradu nema po pijacama. Bosch bobina? Bosch far? Bosch kompjuter? Bosch protokomer itd.
Ja sam na Ladi menjao samo set. Zamajcu ništa nije falilo.Nema bosch koji je inače svaki deo po 100 evra i stalno se kvari. Kineske kopije su malo jeftinije i non stop se isto kvare. Dakle lada je danas skuplja za održavanje od nekog audija. Recimo kod lade je skuplje da menjaš lamelu nego kod audija. Zašto? Rusko kvačilo ne vredi 5 dinara mora valeo set da se stavi plus zamajac koji se pojede zajedno sa tom glibavom ruskom lamelom. Izađe 300 evra.
Neces Aleka ni da vidis jer je proizvodnja prestala, a slabo ima i delova za njih. Ceo Moskvic brend je ugasen. Moskvici su svi bili krsevi, jedino je Zaporozec bio gori od njih. Problem kod Aleka je i sto im je to valjda prvi model sa prednjom vucom, a kopirali su Simcu/Talbot, koja je sama po sebi bila ***** od auta.Moguće je da je vlasništvo upravo tog novinara pa je njime došao da snima. Svejedno, pomenuti Aleko je bukvalno svima zadavao glavobolju tako da ja već dosta godina nisam video nijednog, a recimo starije Lade viđam i dan - danas.