Mnogi ljudi ne znaju, po prvi put cuju da u Beogradu ima Ruska Skola.
Ta skola se nalazi u ul.Bulevar Umetnost 28, kod MOC-a...
pa ... pisite nesto
Ta skola se nalazi u ul.Bulevar Umetnost 28, kod MOC-a...
pa ... pisite nesto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock:ljubojem:tebaju mi teme za pismeni iz srpskog koje su bile u I ekonomskoj školi e-mail ljubojem@net.yu
Chek, tipa enklava Rusije?Sofika:Ne znam za tu, ali na Novom Beogredu imas bas rusku skolu, sa sve internatom, skolsko zemljiste je teritorija Rusije i ta sranja... Mislim da je godina u toj skoli oko 4 hiljade evra i radi se po ruskom skolskom standardu... I jaka je dosta... Al' sto imaju frajere....
....burzujka.....nakacite joj etiketu![]()
:lol
saaaaalim se...
![]()
@Jelisaveta:
Jel tebi Remeticka predavala? Onda kapiram zasto si oslabila u znanju... Ja sam promenila 4 nastavnice u osnovnoj i HVALA BOGU u 8.razredu, negde u decembru-januaru je dosla jedna nastavnica koja je .... zena je stvarno, stvarno super. Obozavala sam je, stvarno. Uzasno mi je zao sto je otisla iz skole jer kako su rekli nije bila za stalno i nije bilo mesta za nju...ali zena je carica stvarno...
aha Zindovic....ona je nama u 4. i 5. razredu predavala....sad je bibliotekarka..
uuuu svasta je bilo u Fici...
Jeste Mimica je direktorka od Aprila...skola nam je MNOGO bolja od tada...svi imaju nove klupe...wc-i su koliko-toliko bolji...da vidis kabinet likovnog kakav je ono udjes k'o deciji vrtic, zavesice i zidovi ocrtani...ma super
...steta samo sto se sve menja kad mi vise nismo tamo...