- Poruka
- 91.621
Dakle, narod se zanosi kad kaže "Izbiću ti to iz glave"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda je tako kako ona kaže ali ako se držimo samo onoga što smatramo ispravnim, ili nam je neko to nametnuo, onda teško da možemo da rastemo kao ljudi
Znam, ali ne moraš da se izoluš. Ustvari, izolacija je mnogo goraTo jedino vazi u smislu da moras da razumes kakvi sve idioti na svetu i u zivotu postoje.
Ali nije potrebno neko veliko iskustvo za to saznanje.
ovo je kao ono kada savetuju izbegavajte stres i stresne situacije lol„Zato ponavljam: ne gledajte gluposti, ne čitajte idiotske knjige, ne gledajte idiotske filmove, ne komunicirajte sa budalama. Sve to će ostati u vašoj glavi. Poštedite sebe. Poštedite svoju glavu. Zašto biste svoj jedinstveni život ispunjavali smećem?! Žalosno!
Ne vredi izolacija. Napad je konstantan.Znam, ali ne moraš da se izoluš. Ustvari, izolacija je mnogo gora
Да, и већина тих информација нам није потребна, тако да их треба избегавати, филтрирати. Пре деце, треба да учимо и себе, пошто гледам неке маторце како по 2-3 сата дневно у континуитету слушају извештаје са ратишта, анализе и прогнозе, а повремено се и свађају с телевизором.Zato treba decu učiti od malih nogu kako da se nose sa bujicom informacija oko sebe.
U poslednjih 30-tak godina je krenula lavina.
kad sam rastao nisam mogao da shvatim da se, ne samo moji matorci, neko 99% komšiluka zalepi za TV kad je Dnevnik!?Да, и већина тих информација нам није потребна, тако да их треба избегавати, филтрирати. Пре деце, треба да учимо и себе, пошто гледам неке маторце како по 2-3 сата дневно у континуитету слушају извештаје са ратишта, анализе и прогнозе, а повремено се и свађају с телевизором.
Раније било два програма, па три, па неколицина... и није био велики избор, али данас на стотине.kad sam rastao nisam mogao da shvatim da se, ne samo moji matorci, neko 99% komšiluka zalepi za TV kad je Dnevnik!?
Тако је.Mozak sve pamti. Iz glave se ništa ne može izbaciti