Ruska lepotica koristi bilbord da pronađe ljubav - udvara joj se ukrajinski tajkun

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.518
Slika Marije Molonove, 26, pojavila se na bilbordu u njenom rodnom gradu Ulan-Udeu pre nekoliko nedelja, praćena citatom koji tvrdi da ona traži gospodina Pravog.

Ta potraga je brzo postala glavna vest, privlačeći pažnju Ukrajinca Serhija Harkuše (26), koji je odmah postao opsednut lepotom — uprkos činjenici da je njegova zemlja trenutno u ratu sa njenom.

„Ne poštujem pristalice rata — ni Vladimira Putina. Ne razumem šta on radi, ali osećam se dobro što sam zaljubljen u Ruskinju“, rekao je Harkuša.

Kharkusha, koja radi u biznisu, trenutno živi u Los Anđelesu i tek treba da upozna Molonovu u stvarnom životu. Međutim, on veruje da je ona „ta“ za njega i uskoro se nada da će otputovati iza neprijateljskih linija da vidi svoju damu u telu.

maria-molonova-comp.jpg

Molonova tvrdi da je „preduzetnik“ milioner – nešto što se odmah dopalo Harkuši, koji kaže da je „tajkun“ koji je slično uspešan u poslu.

Zaljubljeni Ukrajinac opisao je Molonovin bilbord kao „veoma kreativan“ i odlučio je da kupi sopstvenu reklamu kako bi privukao njenu pažnju.

Nedavno je Harkuša kupio oglasni prostor na bilbordu odmah iza Molonove, a na displeju je bila njegova fotografija i natpis: „Milioneru se okreni, već sam tu“.

serhii-kharkusha-11.jpg

Molonova je videla bilbord i rekla: „Privukao je moju pažnju. Ali šta je sledeće? Još me nije lično kontaktirao i nije ništa napisao.”

„Da li on zaista želi da me upozna? Zbunjena sam“, nastavila je lepotica. „Voleo bih da mi priđe lično, a ne celom gradu.

Molonova kaže da se okrenula bilbordu nakon što su joj sankcije sprečile da koristi aplikacije za sastanke kao što je Tinder. Lepotica kaže da žuri da upozna muškarca i da ne želi da gubi vreme.

maria-molonova-6.jpg

Није смешно брее, зар је девојци од 26 потребно такво нешто. Ако узмемо да је озбиљна а није заебанција...
Mislim, više je žalosno da na ovaj način skreće pažnju na sebe? Ali eto, našla rupa zakrpu (taj ukrajinac)

Harkuša priznaje da bi se mogao suočiti sa „ograničenjima“ putovanja unutar Rusije jer je Ukrajinac — ali je odlučan da stigne do Molonove.

„Sada rešavam ovo“, izjavio je on. „Nadam se da možemo da se sretnemo lično i da postoji način da razvijemo naš odnos. Vreme će pokazati."

serhii-kharkusha-1.jpg
Zar on ne bi trebalo da brani ukru ili je ometen?

Back