Русија прети силом око Косова (CNN)!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"To je već ozbiljno. To nisu samo odnosi Rusije i NATO, to je konflikt sa sistemom medjunarodne bezbednosti", rekao je Rogozin i dodao da je to tada "veliko političko pitanje, pitanje budućnosti, pitanje postoje li pravila ponašanja medju državama ili treba polaziti od toga da je u pravu onaj ko ima snagu".

"Tada ćemo i mi morati da polazimo od toga da će, da bi nas uvažavali, razumeli i priznavali naše pravo na tačku gledišta, i nama biti potrebna gruba fizička sila, pod nazivom oružana", objasnio je ruski predstavnik pri NATO
.

Ај опет

Информација је потврђена данас и од француске куће ТВ5 Монд, једино наши медији у служби окупатора то не потврђују:

"10:34 - Moscou menace: De son côté, la Russie a estimé qu'elle pourrait "utiliser la force armée" si l'Otan dépassait son mandat au Kosovo ou si l'Union européenne "défait" l'ONU sur la question."

"Москва прети: С њене стране, Русија оцењује да би могла "употребити војну силу" уколико НАТО прекорачи свој мандат на Косову или ако Европска Унија успркоси УН по овом питању."

РУСИЈА ОДБАЦИЛА КАО „ЧИСТУ ЛАЖ” ИЗЈАВУ ХОЛБРУКА
МОСКВА – Русија је данас одбацила као нетачне шпекулације да стоји иза синоћних нереда у Београду, после мирних демонстрација због једностраног проглашења независности Косова и Метохије.

Стални представник Русије при НАТО Дмитриј Рогозин одбацио је као „чисту лаж” изјаву бившег америчког изасланика за Балкан Ричарда Холбрука да Русија има везе са синоћним нередима у Београду, када је запаљена амбасада САД.

„То је чиста лаж. То је покушај да се на Русију стави одговорност за очигледно спонтану реакцију српског друштва”, рекао је Рогозин у укључењу у програм руске телевизије из Брисела.

Руски представник у НАТО приметио је да је тако Москви могуће приписати и „одговорност за урагане у америчким државама или пад америчког сателита на Пољску”.

„Када из земље откидају срце, она неће мирно посматрати како јој из тела тече крв. Не бисмо ни ми мирно гледали када би од нас откидали Владимирску област. Косово је земља на којој се рађала српска православна цивилизација”, истакао је Рогозин.

Bilo kako bilo, mi smo u govnima do guše... Da sam je neka vlas' i da me Ameri pitaju: ''Šta hoćete, gospodine vladaoče Srbije? Hoćete da podelite Kosovo, žrtvujete Srbe(i Gorance i ostale lojalne) južno od Ibra i uđete u EU? Hoćete da prodate celo Kosovo za EU, a Srbe(i Gorance i ostale lojalne) na Kosovu ostavite koliko-toliko bezbednim? Hoćete li da se Kosovo vrati potpuno u pravni okvir Srbije? Hoćete li da Kosovo dobije široku autonomiju, a da se NATO i EU povuku sa terena?'' Ne bih znao šta da ištem!

E pa, bez obzira na pravi razlog stava iznesenog u naslovu Teme, ovo ipak zaslužuje da se ovdje postavi:

russia-flag.jpg

:rolleyes:

Bilo kako bilo, mi smo u govnima do guše... Da sam je neka vlas' i da me Ameri pitaju: ''Šta hoćete, gospodine vladaoče Srbije? Hoćete da podelite Kosovo, žrtvujete Srbe(i Gorance i ostale lojalne) južno od Ibra i uđete u EU? Hoćete da prodate celo Kosovo za EU, a Srbe(i Gorance i ostale lojalne) na Kosovu ostavite koliko-toliko bezbednim? Hoćete li da se Kosovo vrati potpuno u pravni okvir Srbije? Hoćete li da Kosovo dobije široku autonomiju, a da se NATO i EU povuku sa terena?'' Ne bih znao šta da ištem!

A ovaj će na to: "Paaa...znate, ja bih jedno "Laško" i karton za ponijeti!!!" :lol::lol::lol::lol:

uh kako su OShTRO zapretili ! ! ! !

У дипломатији се,углавном,не користи речник са улице.То је једна специјална вештина са свим могућиум правилима понашања,говора,држања итд.И ове речи Рогозина су у дипломатском свету исто оно као кад би неко вама на улици запретио да ће да вас пребије.:D

Ево још један пример диплматског језика.
Рецимо,Тадићево јадиковање из Румуније где је послао поруку нама у Србији и између осталог рекао да очекује како ће сви органи власти радити по закону.То је била порука министру Јочићу(и Воји Коштуници) да полиција распали свом снагом по демонстрантима који су разваљивали амбасаде окупаторских земаља.

У дипломатији се,углавном,не користи речник са улице.То је једна специјална вештина са свим могућиум правилима понашања,говора,држања итд.И ове речи Рогозина су у дипломатском свету исто оно као кад би неко вама на улици запретио да ће да вас пребије.:D

Ево још један пример диплматског језика.
Рецимо,Тадићево јадиковање из Румуније где је послао поруку нама у Србији и између осталог рекао да очекује како ће сви органи власти радити по закону.То је била порука министру Јочићу(и Воји Коштуници) да полиција распали свом снагом по демонстрантима који су разваљивали амбасаде окупаторских земаља.

Šta Tadić ima da poručuje Jočiću u komi?

edit: Što i nije tako loš argument: ''Izvinite, nismo bili u mogućnosti da zaštitimo vašu ambasadu - ministar nam je u komi, a to je njegov resor.''

ja ne znam, ali ako rusija misli silom da resi pitanje otcepljenja kosova, koga je priznalo desetine zemalja, ukljucujuci SAD i najjace zemlje evrope, a da ne zaboravim tursku, onda ne vidim razloga za radost. ili neko veruje da ce se sve te zemlje uplasiti i.... ja ne bih voleo imati takvog prijatelja, ovo me podseca na onaj vic kada badza mlati neku bedu, a drugi mu preti recima, "ajde jos jednom ga udari ako smes" a onaj ga vec lupa pola sata.

ja ne znam, ali ako rusija misli silom da resi pitanje otcepljenja kosova, koga je priznalo desetine zemalja, ukljucujuci SAD i najjace zemlje evrope, a da ne zaboravim tursku, onda ne vidim razloga za radost. ili neko veruje da ce se sve te zemlje uplasiti i.... ja ne bih voleo imati takvog prijatelja, ovo me podseca na onaj vic kada badza mlati neku bedu, a drugi mu preti recima, "ajde jos jednom ga udari ako smes" a onaj ga vec lupa pola sata.

Ma ne brini bAdeme, Rusi se zezaju ... ;-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back