- Poruka
- 1.845
Da, to nije tajna, za Ruse je svaki grumen njihove zemlje svetinja i ona se krvlju brani od svih zala, ala i budala sa čoporativnog Zapada ...Pa i sada je, toliko je sirotih Rusa izginulo, mora da je sveta s tim silnim ruskim dušama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, to nije tajna, za Ruse je svaki grumen njihove zemlje svetinja i ona se krvlju brani od svih zala, ala i budala sa čoporativnog Zapada ...Pa i sada je, toliko je sirotih Rusa izginulo, mora da je sveta s tim silnim ruskim dušama.
Ja bih orvo pirgavce, jer oni su zlo zla i razvrat razvrata. Pogledaj onog njihovog Perhana - on ne zna da li je doš`o ili poš`o kod zle veštice Elizabete II ...Prvo nemce pa engleze i naravno amerikance.
Sve stoji.Da, to nije tajna, za Ruse je svaki grumen njihove zemlje svetinja i ona se krvlju brani od svih zala, ala i budala sa čoporativnog Zapada ...
Pa da, prvo da poraze Amere, a onda ćemo lako sa UkrimaPrvo nemce pa engleze i naravno amerikance.
Njihova država, njihova pravila.Ja bih orvo pirgavce, jer oni su zlo zla i razvrat razvrata. Pogledaj onog njihovog Perhana - on ne zna da li je doš`o ili poš`o kod zle veštice Elizabete II ...
Misliš na ustaše u Blajburgu? Ttek će oni da umiru i zauvek da nestanu ...Sve stoji.
Zato zemlja koju planiraju okupirati nije nimalo sveta, tamo umiru u zastrašujućim količinama, bez groba i imena.
A zašto i drugim državama ne daju takva prava taj čopor krvoločnih hujena sa Zapada?Njihova država, njihova pravila.
Ček da bacim pogled na kalendar...Misliš na ustaše u Blajburgu? Ttek će oni da umiru i zauvek da nestanu ...
Koju državu je Ukrajina napala?A zašto i drugim državama ne daju takva prava taj čopor krvoločnih hujena sa Zapada?
Napala je Ruse u Ukrajini i sasvim normalno je da Rusi iz Rusije brane svoju braću i uzimaju ono što je oduvek bilo njihovo. Lično mislim da će se Rusija proširiti samo do istočne obale Dnjepra, jer bedna i nacistička Galicija nije u fokusu interesovanja Rusa, jer malo Rusa je tamo živelo ...Koju državu je Ukrajina napala?
Opet Informer?![]()
A realnost je takva da će Rusi iz Ukrajine biti etnički počišćeni. Derusifikacija je u punom zamahu. Zamisli kako je danas nekom etničkom Rusu koji cijeli život živi u Kijevu?Napala je Ruse u Ukrajini i sasvim normalno je da Rusi iz Rusije brane svoju braću i uzimaju ono što je oduvek bilo njihovo. Lično mislim da će se Rusija proširiti samo do istočne obale Dnjepra, jer bedna i nacistička Galicija nije u fokusu interesovanja Rusa, jer malo Rusa je tamo živelo ...
Od nacističke propagande, tvoje neobrazovanosti i, naravno, mržnje do Rusa i Srba ti ne vidiš relanost - relanost je da će ostatak sveta, predvođen zemljama BRIKS-a, naročito Rusijom, najvećom vojnom silom ovog vremena, blokirati i u tor staviti čopor krvoločnih hijena sa Zapada...A realnost je takva da će Rusi iz Ukrajine biti etnički počišćeni. Derusifikacija je u punom zamahu. Zamisli kako je danas nekom etničkom Rusu koji cijeli život živi u Kijevu?
Galiciju treba raketirati i vratiti u kameno doba gde joj je mesto.Napala je Ruse u Ukrajini i sasvim normalno je da Rusi iz Rusije brane svoju braću i uzimaju ono što je oduvek bilo njihovo. Lično mislim da će se Rusija proširiti samo do istočne obale Dnjepra, jer bedna i nacistička Galicija nije u fokusu interesovanja Rusa, jer malo Rusa je tamo živelo ...
Slažem se, brate. Da se pitam tamo bih testirao jednu omanju taktičku nuklearnu bombicu, tek toliko da zapadne hijene podviju rep i shvate da Rusija tek počinje da se obračunava sa njima ...Galiciju treba raketirati i vratiti u kameno doba gde joj je mesto.
Zašto bih ja kao Srbin mrzio Srbe ili Ruse, ili bilo koji narod, kakva je to nacistička fantazija?Od nacističke propagande, tvoje neobrazovanosti i, naravno, mržnje do Rusa i Srba ti ne vidiš relanost - relanost je da će ostatak sveta, predvođen zemljama BRIKS-a, naročito Rusijom, najvećom vojnom silom ovog vremena, blokirati i u tor staviti čopor krvoločnih hijena sa Zapada...
kada pukne u svabiji niko nista nece ni da vidi ni da cuje jer su ruske supeR, ma hajperrsonicne, ima svabe samo da se cude kao kada je puko severni tok, pa dok se sprovede istraga... pazi kada ih napune sa OSIROMASENIM novicokom... ups, to ne postoji; ali mozda se izmisli„legitimne mete“ ako Nemačka isporuči Ukrajini rakete dugog dometa Taurus.