- Poruka
- 5.947
Da li mozes gledati ovaj video?
https://. youtu.be/L2ik9UxeXcE
Па не користим VPN.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li mozes gledati ovaj video?
https://. youtu.be/L2ik9UxeXcE
Pa sto si mi onda preporucio taj vpn ako ne valja?Па не користим VPN.
Pa sto si mi onda preporucio taj vpn ako ne valja?
Ne radi.Зато што тај VPN пробија велики кинески firewall. Ja лично не користим VPN.
OPet ti kazem da je se vpn moze blokirati , ne kapiras pa citaj.Ne radi.
Ja imam super vpn.
Radio je pre 2-3 dana.
Ali sada i kada pretrazujem bez vpn uopste nece da nadje саутник на русском, kada ukljucim supervpn nadje u pretrazi ali ne moze da se gleda.
Probao sam milion vpn-ova, ista prica!
Koliko mi je poznato dobar vpn nije besplatan.Зато што тај VPN пробија велики кинески firewall. Ja лично не користим VPN.
Koliko mi je poznato dobar vpn nije besplatan.
Evo npr Windscribe mi daje 50GB mesečno ali imam samo US i Kanadu za besplatne lokacije , ostalo je oko 10e mesečno.
Ama brate koriste instagram sa vpnom!OPet ti kazem da je se vpn moze blokirati , ne kapiras pa citaj.
https://www.vpnmentor.com/blog/how-to-unblock-vpn-in-russia-and-china/
Dakle sama Rusija zeli da njen narod bude u mraku, oni blokiraju vpn , imaju regulatorno telo kao sto je ovde REM (i jos gore) koji cenzurise sta stigne.
Stara je to KGB skola.
Tesko onome ko misli da ce da cuje istinu od dva centra moci ili tri koliko ih je ... SAD , RUSIJA, KINA ... svi oni slicno rade sa tim da u KIni npr jos uvek zatvaraju ljude u logorima ili kontejnerima zbog korone ... naravno ovde to nije bitno pa se ne spominje ali se hvali ekonomski san koji dolazi sa istoka![]()
Ja ti pišem da Rusija radi na tome da se ni VPN ne može koristiti..Ama brate koriste instagram sa vpnom!
Koriste face book sa vpnom!
Ako hoces neku full aplikaciju samo dopises na googlu 'apk mod' ili 'premium mod apk'
Ali ja sam probao bezbroj vpna a ne znam koji se moze za rusiju koristiti?
Tako da, oni koriste vpn i za yt!
Ok ok... Sa kojim vpnom bih mogao da gledam ruski sputnjak na youtubu?Ja ti pišem da Rusija radi na tome da se ni VPN ne može koristiti..
YT koliko znam nije zabranjen u Rusiji.
Druže ti izgleda ne kapiraš sta se dešava.Ok ok... Sa kojim vpnom bih mogao da gledam ruski sputnjak na youtubu?
Brate, ti ne znas sta je vpn.Druže ti izgleda ne kapiraš sta se dešava.
Sputnjik i RT su banovi sa YouTube i Facebook-a.
https://www.washingtonpost.com/technology/2022/03/16/facebook-youtube-russian-bans/
Ne pomaže VPN ako YouTube ukloni jednostavno sadržaj RT i Sputnjika.Brate, ti ne znas sta je vpn.
Instaliras vpn.
Jer bez vpna ce ti i dalje biti blokiran sputnjik i Rt.
Instaliras na telefonu, androidu, telefonu skrin tac.
Kada instaliras vpn. Imas dakle mogucnost da promenis 'digitalnu' drzavu, recimo Japan ili Madagaskar da ti ne bi bio blokiran yt i rt, jer je u celoj evropi blokiran!
Rusi imaju Vkontakt odavno kao zamenu facebookuRusija počinje da etiketira Fejsbukovu matičnu Metu kao „ekstremističku organizaciju“ nakon što je kompanija dozvolila pretnje smrću Rusima na svojim platformama
Dan nakon što je gigant društvenih medija Meta Platforms Inc. ublažio svoju politiku govora mržnje kako bi omogućio korisnicima Fejsbuka i Instagrama u nekim zemljama da pozivaju na nasilje nad Rusima i ruskim vojnicima, kancelarija ruskog generalnog tužioca je 11. marta 2022. zatražila od sudova da proglasiti Metu ekstremističkom organizacijom.
U četvrtak je kompanija Meta Inc. unela privremene izmene u svoju politiku govora mržnje kako bi omogućila korisnicima da postavljaju sadržaj koji poziva na nasilje, uključujući poziv na smrt ruskom predsedniku Vladimiru Putinu ili beloruskom predsedniku Aleksandru Lukašenku usred tekuće invazije Rusije na Ukrajinu. Belorusija je u savezu sa Rusijom u ovom ratu.
Reagujući na ovo, Rusija je u petak pokrenula krivični postupak protiv Facebook-ove matične kompanije Meta Platforms Inc i odlučila da je označi kao „ekstremističku organizaciju“. Tužilaštvo je zatražilo od sudova da Meta označi kao ekstremističku organizaciju prema ruskom zakonu i zabrani sve njene aktivnosti u Rusiji. Generalni tužilac je zatražio i istragu o tome da li je Meta prekršio zakone o „terorističkoj propagandi“ i „podsticanju mržnje“.
Pogledajte prilog 1118999
Imaju i Odnoklassnike sasvim pristojna mrežaRusi imaju Vkontakt odavno kao zamenu facebooku
Koliko mi je poznato dobar vpn nije besplatan.
Evo npr Windscribe mi daje 50GB mesečno ali imam samo US i Kanadu za besplatne lokacije , ostalo je oko 10e mesečno.