Rusija izvodi vojnu vežbu u grčkom vazdušnom prostoru

Ruje sa onom njihovom bedom i sirotinjom od nosaca aviona (kol'ko ono bese da ih imaju...jedan ili cela dva...???...hmmm...bice samo jedan verovatno :)) plove malo po sredozemlju i Grci im dali koscicu da ih malo zezaju...vidim da na ovom forumi ima cak i takvih koji se "loze" na ovakve stvari a da pojma o sustini nemaju...izuzetno smesno i infantilno.

BTW, prvi put cujem da nosac aviona moze da leti...

Итекако је добро. Америка је ослабила много, док је Русија ојачала много. Овакве вежбе су биле незамисливе за време клинтона док су американци некажњено дивљали.

А зашто је то добро? Да ли мислиш да је стварно за нас битно ко је јачи? И да ли нас неко "воли" више или је све ствар интереса...

Шта добро ми добијамо са тим вежбама?

Поента моје приче је да, ако већ вежбају нека то раде у својим двориштима, а не код нас...

Ruje sa onom njihovom bedom i sirotinjom od nosaca aviona (kol'ko ono bese da ih imaju...jedan ili cela dva...???...hmmm...bice samo jedan verovatno :)) plove malo po sredozemlju i Grci im dali koscicu da ih malo zezaju...vidim da na ovom forumi ima cak i takvih koji se "loze" na ovakve stvari a da pojma o sustini nemaju...izuzetno smesno i infantilno.

BTW, prvi put cujem da nosac aviona moze da leti...

Kako si ti nama pametan,rodila ga majka!
Sta bi mi bez tvog poznavanja vojne tehnike,eto ne bi znali da brodovi ne lete,mada brod Petra Pana leti!z:lol:

Ma svet ceka novi veliki rat i to ne moze da se izbegne.....mora da dodje do velikog rusenja po svetu i malo skracivanja broja stanovnika da bi opet privreda krenula.....to je jednostavno tako....

Мало упрошћено, али тако је, ресурси и интерес профита газе све пред собом...

Не правим разлику између истока и запада... Све је то исто...

Сећам се 90-тих и не желим опет да их пролазим...

Не знам само на какву стабиност мислиш јер су тада почели крвави ратови код нас....

a zasto ti krvavi ratovi nisu bili pre 90-ih? zasto su poceli u devedesetim?

misli brate, misli dok je jos legalno.

Мало упрошћено, али тако је, ресурси и интерес профита газе све пред собом...

Не правим разлику између истока и запада... Све је то исто...

Samo sto na zapadu imamo jos i Vatikan koji je najvece zlo koje se do sada pojavilo kad je covecanstvo u pitanju.

a zasto ti krvavi ratovi nisu bili pre 90-ih? zasto su poceli u devedesetim?

misli brate, misli dok je jos legalno.

Зато што је то неко хтео, а можда и исток и запад, сети се да су Руси продавали оружије и хрватима... (С300) Не правим разлику између истока и запада, све је то исто ср...

Имам мишљење, хвала на бризи, и износим га овде, а у ком смислу кажеш "док је још легално?"

Зато што је то неко хтео, а можда и исток и запад, сети се да су Руси продавали оружије и хрватима... (С300) Не правим разлику између истока и запада, све је то исто ср...

Имам мишљење, хвала на бризи, и износим га овде, а у ком смислу кажеш "док је још легално?"

kakve bre s-300 prodavane hrvatima, o cemu bre pricas?
em si yebeno jadno obavesten em i nemas misljenje.

cuj, ne pravi razliku izmedju istoka i zapada..

e pa svasta!

Сад си ми баш рекао... z:mrgreen:

Даљи коментар је сувишан.... Ништа лично.

cuj, rusi prodali s-300 hrvatima....
de si to cuo, u prodavnicu?
Ukrajina je prodala s-300 hrvatima, i to falican sistem, ukrajina.

ako hoces da diskutujes o politici, obavesti se prvo covece, ovako samo trolujes ovde, zagadjujes diskusije i ne dajes ljudima da pisu prave stvari.

cuj, rusi prodali s-300 hrvatima....
de si to cuo, u prodavnicu?
Ukrajina je prodala s-300 hrvatima, i to falican sistem, ukrajina.

ako hoces da diskutujes o politici, obavesti se prvo covece, ovako samo trolujes ovde, zagadjujes diskusije i ne dajes ljudima da pisu prave stvari.

Ма добро је... z:mrgreen:

Како си знао да сам чуо, како кажеш : "у продавницу" z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:

Само ти пиши "праве ствари" не брани ти нико, а ово остало стварно нећу кометарисати, обзиром да сматрам да овде треба да постоји одређени ниво у комуникацији... Сада можеш да се вратиш на тему онако како је ти видиш, али не можеш да се љутиш и да нападаш на личност аутора кад неко напише оно што ти се не свиђа...

Ма добро је... z:mrgreen:

Како си знао да сам чуо, како кажеш : "у продавницу" z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:

Само ти пиши "праве ствари" не брани ти нико, а ово остало стварно нећу кометарисати, обзиром да сматрам да овде треба да постоји одређени ниво у комуникацији... Сада можеш да се вратиш на тему онако како је ти видиш, али не можеш да се љутиш и да нападаш на личност аутора кад неко напише оно што ти се не свиђа...

ne kaki

Back