Rusija: Ipak apsolutna većina za JR

http://www.izvestia.ru/news/508624

35baff8601f85c614c1284b97263f067.jpg

Јединствена Русија је према првим постизборним истраживањима добила 48,5% гласова, партнери Српске радикалне странке из Праведне Русије су добили 12,8% гласова, партнери из Комунистичке партије Руске Федерације 19,8% а партнери из Либерално-демократске партије Русије 11,42%. Остале штеточине су освојиле мали број гласова, Јаблоко према тим првим постизборним истраживањима има 4,17% гласова, Право дело 1,1% гласова а Патриоте Русије 0,9%.

Ово ће бити леп мали успех руске опозиције (Праведна Русија, ЛДПР и КПРФ) ако Јединствена Русија остане без већине у Државној Думи.

Poslednja izmena:
У интересу руског народа је да Путин и ционистичка компанија што пре оду! Захваљујући њима, Русија је пуна којекаквог муслиманског шљама из целе Азије!
Да то му замерају руски националисти.
Кажу да су понадолазили разни "јужњаци" и освојили Москву, да од њих не може да се живи.

Njabitnije je da komunisti nisu presli 24%. To znaci da Jedinstvena Rusija, Pravedna Rusija i LDPR imaju preko 66%, tj mogu da prave ustavne promene i spajanje regiona. A bilo bi lepo da i Zirinovski udje u vladu, kao podpredsednik ili tako nesto. Zanimljiv lik.

Нисам обавештен, али сумњам да би Путин и Жириновски могли заједно у коалицију.

У интересу руског народа је да Путин и ционистичка компанија што пре оду! Захваљујући њима, Русија је пуна којекаквог муслиманског шљама из целе Азије!

To nije zbog Putina, nego zbog demografske krize iz Jelcinovog vremena. Jednostavno moraju da uvoze radnu snagu da bi rasla ekonomija.

Ali za razliku od Jelcina, Putin im ne daje drzavljanstvo tako da svi mogu biti deportovani cim Rusi ponovo pocnu sa pravljenjem dece.

Sad rade na tome da uvoze vise Korejaca, Ukrajinaca i belorusa a da izbegavaju centralnu aziju i mujage.

Ускоро ће Москва личити на Париз, само уместо Арапа и црнаца, доминантни ће бити Кавкасци, Киргизи и Бога питај ко још. Путин би требао, да је истински патриота, да се позабави тим стварима док није касно, ал почињем да сумњам у њега.
Већ личи што се тога тиче .

Тешко, веома тешко. Жириновски би изгубио пуно угледа да са Путином формира владу.

Zirinovski je vec dosta puta glasao za Putinove zakone. Kad ga pitaju zasto, jednostavno kaze svidja mi se zakon, nema veze sto ga vlast predlaze. Imaju dosta zajednickog. Putin je centrista, zirinovski je desni centar.

Zirinovski je vec dosta puta glasao za Putinove zakone. Kad ga pitaju zasto, jednostavno kaze svidja mi se zakon, nema veze sto ga vlast predlaze. Imaju dosta zajednickog. Putin je centrista, zirinovski je desni centar.

Рекао бих да више нагиње екстремној десници. Бар по његовим изјавама и предлозима, итд. Слажем се, интересантан лик...:D

Njabitnije je da komunisti nisu presli 24%. To znaci da Jedinstvena Rusija, Pravedna Rusija i LDPR imaju preko 66%, tj mogu da prave ustavne promene i spajanje regiona. A bilo bi lepo da i Zirinovski udje u vladu, kao podpredsednik ili tako nesto. Zanimljiv lik.

During the previous parliamentary polls, Chechnya boasted the highest turnout of 99.5 percent, of which 99.36 percent votes were cast for the ruling United Russia party.

Evo ko u Rusiji glasa za Putina.

Kakvo spajanje regiona pominjes?

Poslednja izmena:
http://www.izvestia.ru/news/508624

35baff8601f85c614c1284b97263f067.jpg

Јединствена Русија је према првим постизборним истраживањима добила 48,5% гласова, партнери Српске радикалне странке из Праведне Русије су добили 12,8% гласова, партнери из Комунистичке партије Руске Федерације 19,8% а партнери из Либерално-демократске партије Русије 11,42%. Остале штеточине су освојиле мали број гласова, Јаблоко према тим првим постизборним истраживањима има 4,17% гласова, Право дело 1,1% гласова а Патриоте Русије 0,9%.

Ово ће бити леп мали успех руске опозиције (Праведна Русија, ЛДПР и КПРФ) ако Јединствена Русија остане без већине у Државној Думи.

Чудно је да не знаш да су Жириновски и Зјуганов као рогови у врећи и да ту нема никакве комбинације а Праведна Русија...нећу да ти кажем, биће ти много тешко...

Чудно је да не знаш да су Жириновски и Зјуганов као рогови у врећи и да ту нема никакве комбинације а Праведна Русија...нећу да ти кажем, биће ти много тешко...

Знам како је или како је било. Али исто тако знам да је било прича о сарадњи између тих странака, да све те странке критикују владајућу странку, знам да су односи Праведна Русије са Јединственом Русију више него захладнели у последње време.

Питање је ако Јединствена Русије остане без већине, како ће се формирати парламентарна већина. КПРФ сигурно неће са Јединственом Русијом, Праведна Русија је тренутно у некаквом малом рату са Јединственом Русијом, ЛДПР Жириновског за себе каже да је једина права опозиција овом режиму. Зато се ја надам да, ако буду у прилици за то, те три опозиционе странке нађу заједнички језик. Ако се ипак једна од тих странака определи за сарадњу са Јединственом Русијом, онда ће морати наћи неко оправдање које је, по мени, тешко наћи.

http://kaban.tv/rossiya-1-online
21:00 Выборы-2011
ИЗБОРИ 2011. - ГЛЕДАЈТЕ УЖИВО, НЕ СЛУШАЈТЕ ОНЕ КОЈИ НЕМАЈУ ТАЧНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

И ту кажу да руска опозиција (ПР, ЛДПР, КПРФ) има више гласова од Јединствене Русије.:super::D

Back