РУСИ

Ako si pametan znas zasto se NATO ponasha ovako kako se ponasha. Nepoverljiv je prema nama. Nepoverenje se UZASNO tesko gasi.
Ja necu da kazem da je NATO Bogom dat,ali su trenutno sila koja se pita za sve.

U nato se ulazi iz odredjenih razloga - strateskih uglavnom. U nato kao i u EU ulaze oni koji imaju sta da ponude. Niko nas ne ocekuje obradovano ovakve kakvi smo sad. Ako si ti pametan onda reci mi kako mi to idemo u nato koji nema poverenja u nas pa nas razoruzava? Valjda treba da nas naoruzava?

ФАК Д НАТО,РУСИЈА РУЛС
2.gif

Elvin:
pa znaš ono nato se širi prema istoku a rusi kukaju...nije tako?
ameri postavljaju baze u okolnim državama,a oni kao protestvuju...
putin nije bio u fsb-u,dok se zvao kgb?
ma šta mi napriča...
dosta je od njih što su nam uveli komunizam 45...da ne idem dalje u prošlost...ili možda što su prodali prvi srpski ustanak,potpisali mir a srbiju ostavili na cedilu...meni je to dosta
i nemoj molim te da kažeš komunisti nisu bili rusi...nećemo da se lažemo

Putin je bio sef KGB za DDR za vreme Mise Volfa, sefa Stazija.

Rusi nisu bili komunisti - bar ne vrh - bili su 80% Askenaz Jevreji.

Elvin:
čekaj malo duke,zar nije za vreme sssr-a pobijeno i protetano nekoliko miliona ruskih jevreja?

Ja sam napisao vrh, a ne obican narod. Koliko poubijano, koliko proterano, koliko se samo iselilo - e to ne znam tacno.
Dzugasvili (Staljinovo prezime) znaci mali Jevrejin na gruzijskom. Njegovi su presli u pravoslavlje iz sekte Karaita.
Lenjin je Hazar, Trocki 100% - pod Hazarima podrazumevam Askenaz Jevreje a ne prave Sefarde. Pa i Putin je Hazar.
Kazna za posedovanje Protokola sionskih mudraca u revoluciji i posle je bila SMRT streljanjem bez ikakvog "sudjenja". A znamo i zasto. Pa ti vidi...

znam kako se prezivao josif visaironovič...
možeš li da mi daš neki dobar link o protokolu,pošto vidim da si upućen.
ja samo kažem da je staljin nemilosrdno progonio jevreje,ako je i sam jevrejin onda je to stvarno neobično.
svi revolucionari su skloni olakom izricanju smrtnih kazni ,počev od kromvela pa sve do naših domaćih...

Elvin:
znam kako se prezivao josif visaironovič...
možeš li da mi daš neki dobar link o protokolu,pošto vidim da si upućen.
ja samo kažem da je staljin nemilosrdno progonio jevreje,ako je i sam jevrejin onda je to stvarno neobično.
svi revolucionari su skloni olakom izricanju smrtnih kazni ,počev od kromvela pa sve do naših domaćih...

Између осталог, Кромвел је дозволио да се Јевреји врате у Британију после 400 година и то илегално - преко сумљиве судске пресуде, тако да они данас тамо бораве илегално. Кромвел је користио Јевреје ѕа своју обавештајну службу, а неко је и морао да финансира Армију новог модела, зар не?
Зар си се икада запитао како је та сиромашна Низоземска после оцепљења од Шпаније одједном постала Мека банкарства и осигурања у Европи? Погођај двапут!

DukeofSerbia:
Ja sam napisao vrh, a ne obican narod. Koliko poubijano, koliko proterano, koliko se samo iselilo - e to ne znam tacno.
Dzugasvili (Staljinovo prezime) znaci mali Jevrejin na gruzijskom. Njegovi su presli u pravoslavlje iz sekte Karaita.
Lenjin je Hazar, Trocki 100% - pod Hazarima podrazumevam Askenaz Jevreje a ne prave Sefarde. Pa i Putin je Hazar.
Kazna za posedovanje Protokola sionskih mudraca u revoluciji i posle je bila SMRT streljanjem bez ikakvog "sudjenja". A znamo i zasto. Pa ti vidi...

Свака част... све је тачно(осим што не знам ово за Путина, баш би ми било жао)... још да додам и то да се рачуна да је поубијано око 18 милиона Руса - а колико је белогардејаца побегло у свет ни броја се не зна. 8-)

eremita:
Свака част... све је тачно(осим што не знам ово за Путина, баш би ми било жао)... још да додам и то да се рачуна да је поубијано око 18 милиона Руса - а колико је белогардејаца побегло у свет ни броја се не зна. 8-)

Путинови преци су били племићи у царској Русији, између осталог... а његов деда је наводно био кувар Лењинов...

Back