Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Elvin:pa znaš ono nato se širi prema istoku a rusi kukaju...nije tako?
ameri postavljaju baze u okolnim državama,a oni kao protestvuju...
putin nije bio u fsb-u,dok se zvao kgb?
ma šta mi napriča...
dosta je od njih što su nam uveli komunizam 45...da ne idem dalje u prošlost...ili možda što su prodali prvi srpski ustanak,potpisali mir a srbiju ostavili na cedilu...meni je to dosta
i nemoj molim te da kažeš komunisti nisu bili rusi...nećemo da se lažemo
Elvin:čekaj malo duke,zar nije za vreme sssr-a pobijeno i protetano nekoliko miliona ruskih jevreja?
Elvin:znam kako se prezivao josif visaironovič...
možeš li da mi daš neki dobar link o protokolu,pošto vidim da si upućen.
ja samo kažem da je staljin nemilosrdno progonio jevreje,ako je i sam jevrejin onda je to stvarno neobično.
svi revolucionari su skloni olakom izricanju smrtnih kazni ,počev od kromvela pa sve do naših domaćih...
Elvin:pa mislio sam pošto si toliko upoznat da znaš neki kvalitetan link...nemoj meni o googlu molim te...
DukeofSerbia:Ja sam napisao vrh, a ne obican narod. Koliko poubijano, koliko proterano, koliko se samo iselilo - e to ne znam tacno.
Dzugasvili (Staljinovo prezime) znaci mali Jevrejin na gruzijskom. Njegovi su presli u pravoslavlje iz sekte Karaita.
Lenjin je Hazar, Trocki 100% - pod Hazarima podrazumevam Askenaz Jevreje a ne prave Sefarde. Pa i Putin je Hazar.
Kazna za posedovanje Protokola sionskih mudraca u revoluciji i posle je bila SMRT streljanjem bez ikakvog "sudjenja". A znamo i zasto. Pa ti vidi...
PLESsitnihDEMONA:Ako si pametan znas zasto se NATO ponasha ovako kako se ponasha. Nepoverljiv je prema nama. Nepoverenje se UZASNO tesko gasi.
Ja necu da kazem da je NATO Bogom dat,ali su trenutno sila koja se pita za sve.
eremita:Свака част... све је тачно(осим што не знам ово за Путина, баш би ми било жао)... још да додам и то да се рачуна да је поубијано око 18 милиона Руса - а колико је белогардејаца побегло у свет ни броја се не зна. 8-)